Komentari na vest

Rojevićev spisak za baraž sa Španijom: Nema Radivojevića i Vejina

Bojan Urosevic

pre 9 dana

U oba meča gol razlika -25.
A

Arena

pre 16 dana

Kako se priptema teren za poraz od 20 razlike i trazi optavdanje cccccc ,
H

Handball Fan

pre 16 dana

Sastav je ok, u datim okolnostima kada nam je masa važnih igrača van stroja. Ima ovde jako dobrih momaka, a ima i nepoznanica. Verujem da ni voljni momenat neće biti sporan. Pritisak je na Špancima jer su oni već viđeni na svetskom, a mi otpisani. Očekujem da ćemo pružiti solidan otpor i da ćemo ako ništa biti tvrd orah. Idealna je prilika da u važna dva takmičarska meča vidimo od novih imena koliko mogu doprineti i možda nam se i neke nove opcije otvore u budućnosti. Iskreno se nadam da nam i u slučaju eliminacije od Španije neće biti zatvorena vrata SP i da će nam IHF dodeliti specijalnu pozivnicu (kao 11. reprezentaciji sa prethodnog SP) što je i inače njihova praksa do sada bila. Podrška od srca za momke, selektora, stručni štab. Dajte sve od sebe da ostavite dobar utisak, pa ćemo videti hoće li to biti dovoljno.
M

Magistar

pre 16 dana

U najmanju ruku, komentar ti nije realan...
K

Knez Lazar

pre 16 dana

Samim tim sto su oterali Tonija Djironu koji je bar uspeo da se plasira na EP i imao u repki uvek lepu i drugarsku atmosferu, mi smo zavrsili vise sa nekim vecim uspehom na reprezentativnom planu... Sportski Pozdrav..
E

Ep

pre 16 dana

Zbog Djirone imamo spance ispred sebe !!! Zbog tri poraza na ep!!!
P

Podrska

pre 16 dana

Slazem se u najacem sastavu nebi prolsi,puno povreda. Onda neka vidimo nova lica i njihove mogucnosti. Podrska nemamo drugu zemlju i reprezentaciju.
b

budbogsnama

pre 16 dana

Ma sanse su teorijske da prodju u dve utakmice. Tamo - kvalitet i iskustvo Spanaca plus sudije da poguraju - znaci 5 do 10 razlike. U revansu poraz mozda manji, ali to je realnost. Srbiji preostaju kvalifikacije naredne godine za 2026.Nema kvaliteta ozbiljnog - tek par igraca sa nekim renomeom.
Q

QJU

pre 16 dana

5 razlike u ovom sastavu kao da smo pobedili 5. Slovenci u najacem sastavu su pukli 10.
B

Belgrano

pre 16 dana

Mi ne bi prosli Austriju u ovom momentu, a sa Spanijom uopste ne treba se baviti time i gubiti vreme, to je vec posle zreba bila gotova prica.
M

Magistar

pre 16 dana

Zajebancija spisak. Rukomet u Srbiji treba ugasiti jer ovo ne vodi ni cemu. I to malo dece sto ga trenira ce napustiti kad bude gledalo narednih par meceva.
A

Aleksaaaaaa

pre 16 dana

Ma nista ne očekujem od ovih utakmica, jedino u što verujem je to da će nas ovi da nas napune ko papriku...
B

Burazer iz vrbasa

pre 16 dana

Selektor je razbio klan ilica
С

СРБИН007

pre 17 dana

Све испод 20 разлике за шпанију у првом мечу,биће огромно изненађење
B

Bgd-07

pre 16 dana

Veliki broj povreda , zao mi je sto moramo na velesilu sa bas slabim sastavom.
G

Grobar32

pre 16 dana

Bgd, nebi ih mi pobedili ni sa najjačim sastavom mogućim, jednostavno nemamo resursa za tako nešto! Plasman na sp bi bilo ravno čudu, mada teško..