Komentari na vest

Čovek koji je jeo Ćavija, Inijestu i Busketsa: Siti je najjači tim, ali Real i Bajern su najveći klubovi Evrope

D

Deniz

pre 16 dana

AKo gledamo LŠ, jeste Bajern dobar, ali iza AC Milana, Liverpula, od prilike je kao Barcelona. Pa onda idu Inter, Juve, Porto, Benfika, Čelsi. Ako gledamo sveobhvatno, opet je tu AC Milan sa 7 titula LŠ, 19 Italijankse lige, pa Liverpul slična priča, pa Barcelona, Inter i Juve, Porto, Benfika, istina da Čelsi i Porto ispadaju kao i Benfika. A Real je svakako No1. Arsenal i ne spominjem.
U

UPDP

pre 15 dana

Naravno da je Bajern iza Milana, ali, nemoj gledati te liste, Benfika je veci klub od Porta i Celzija, pogotovo Celzija. Inace, zaboravio si tu jedan Ajaks, a Liverpul sigurno nije veci klub od Bajerna.
P

Pep

pre 17 dana

Jel to onaj Martinez što je izjavio da je Nemačka kao Real Madrid i da će Nemci uzeti svetsku titulu u Kataru. A sta ono bi aaa daa Asano im dao gol i Japan ih izbacio u grupi hahahahahha.
P

Pakal II

pre 17 dana

Jel ovo šala neka? Ovog veselnika se niko više ni ne seća dok su Ćavi, Inijesta i Buskets žive legende! Presmešan naslov, uozbiljite se.
S

Spanija ima

pre 17 dana

Jaku ligu ali najlosije sudije.
B

Babaroga99

pre 17 dana

Ima Real da ih istrese iz gaća . 3:0 za Real lagano .
S

Suludi Milojko

pre 17 dana

Real i Bayern nisu najveći klubovi. Liverpool, Mančester Junajted, Čelsi,Arsenal, Barcelona su popularniji na planeti od ova dva kluba. Real je projekat desničarske Španije. Mazio ih je i pazio fašistički doktator Franko, mazi ih pazi španska kruna, finansiraju se iz tajnih crnih fondova, skoro se utakmice igra sa 12 igrača, nekoliko titula Evrope su im donele sudije, a za Primeru da ne pričamo. Titule nisu merilo veličine. Bayern je klub gde glavnu reč vodi pravosnažno osuđeni kriminalac Henes, koji ja kažnjen za utaju poreza od 24 miliona €, i kao otišao u zatvor. Prvih par meseci je tamo spavao, a posle se zataškalo. Iz Iza Bayerna stoji država Bayern. U Nemačkoj nisu uopšte popularni sem kod kuće.
G

Gde ti je KRALJ MILAN

pre 17 dana

Kakvi bre Celzi i Arsenal?
Н

НС ДУНАВ

pre 17 dana

Милојко, да ли ти говориш о Реалу или звезди и партизану ?
D

Doks

pre 17 dana

Tvoj "nik" sve govori!
1

1-2-3

pre 17 dana

Eto je ono sto svi gledaju samo danasnje igrace i niko nikad kao oni,Rodrija kuju u zvezde ok realno je paklen igrac ali kao sto je neko vec napisao ovde u komentarima Javi je to radio pre 10 godina ako ne i bolje od Rodrija ali eto,vidim porede danas i Halanda sa Ronaldom(Zubom) pored toga sto je njihova igra na oko neuporediva samo bi dodao da je Zuba do 23-4 godine sa ,,jednim kolenom'' imao osvojeno svetsko prvenstvo i zlatnu loptu i skoro 200 golova na svom kontu... Toliko o danasnjem fudbalu..
A

Apis1917

pre 17 dana

Da,Zuba je brazilac razumeš a ovaj Viking,niđe veze o fudbalu...Kolko je trajao zuba,vec u 30 oj imo 100kg i otiso u Milan i la kukaraca,ima jedno svetsko i 2 zlatne,svaka čast ali ovaj roponja jos ima sansi i igra jos u engleskoj i vec je osvojio L.Š. sa upola slabijim timom nego sto je Zuba bio u galaktikosima tada.Ovo su samo cinjenice.
A

ApsolutnoJa

pre 17 dana

Nadam se da ce se vratiti u Bilbao da zavrsi karijeru. Legenda.
I

Ibai Gomez Perez

pre 17 dana

Mislim da je šansa za to propuštena onog trenutka kad je odabrao Katar umesto Athletica (imao je ponudu Bilbaoa tada), sad mi deluje da je prekasno. Herera se vratio (isto prekasno po mom misljenju) i nije mnogo doneo Bilbau (makar ne na terenu, mozda ima uticaj u svacionici i u razvoju mladjih igraca). Bilbao je, na moje iznenadjenje, sa dva malo poznata igraca izneo sezonu na pozicijama centralnih veznih (De Galarreta i Benat Prados), jos neverovatnije je da su im na stoperskim pozicijama najcesce igrali mladi igraci sa malo iskustva Vivian i Paredes. Takodje, Bilbao se oprasta od Muniaina i Raula Garcie, tako da mislim da idu na podmladjivanje sastava.
p

pa da

pre 17 dana

Fudbal pratim preko 40 godina bilo je svega i svacega ali onu pljacku u nokaut fazi izmedju Reala- Bajerna nisam video.U obe utakmice igrac vise za Real plus jos dva gola iz ofsajda Reala. Nezabelezeno u svetu fudbala i ikad vidjeno do sada. Najveca pljacka ikada Umesto Cazemiroili Ramos ds dobiju iskljucenja dobijaju igraci Bajerna. Cakir je iskljucio Vidala a u drugoj utakmici cini mi se da je uoravo ovaj Martinez dobio crveni karton.Zato Bajern nije mogao do titule u LS jer zna se ko se procesuira i ko ima guranje kod sudijaponajvise ovi fasisti iz Madrida
p

pa da

pre 17 dana

Fudbal pratim preko 40 godina bilo je svega i svacega na fudbalskim terenima ali onu pljacku iz 2017 godine izmedju Reala - Bajerna nisam video. u Obe utakmice igrac vise za Real plus jos dva
K

Kleo

pre 17 dana

Mrtva trka izmedju tog dvomeca, i utakmice Celsi - Barselona 2009. godine, ne zna se koga su vise ojadili, Bajern ili Celsi. 90% pljacki se vezuju za Real i Barselonu, i onda posle vidis njihove navijace kako se medjusobno prozivaju kako druga strana ima pomoc sudija, sto bi nas narod rekao, ko o cemu...
K

Kus

pre 17 dana

Ovo je jedan od onih koji su toliko dugo na sceni da se čovek šokira kad vidi da ima samo 35 godina, mislio sam da je uveliko penzioner. On je već sa 16 godina počeo da igra standardno za Bilbao. Igrao je vrhunski sve do tridesete, tu se već malo potrošio i mnooogo izgubio na brzini, pa više nije bio na top nivou poslednje sezone u Bajernu. Vrh igrač, nedovoljno cenjen, da igrao u Barsi, Realu, Liverpulu, danas bi se mnogo više pominjao.
I

Ibai Gomez Perez

pre 17 dana

Tacno tako! Samo mala ispravka, dosao je u Bilbao sa skoro 18 godina (17 punih). Svakako je impresivno odigrao i tu prvu sezonu jer je odmah igrao u preko 30 utakmica, cak je dao i 3 gola… Neverovatno, s obzirom na poziciju na kojoj igra i na to da je pre toga samo igrao jednu sezonu u Osasuni B. Sada se placaju igraci 80+ miliona i prvu sezonu ne znaju gde udaraju jer je to “period adaptacije”… Jedan od kljucnih igraca za uspehe Bajerna u kasnijim sezonama.
И

И

pre 17 dana

Mnogi ga se danas ne bi ni setili. To je kada igraš u Bundesligi, nikada on ili Tomas Miler neće biti cenjeni kao što zaslužuju. Ono što danas radi Rodri, radio je i Martinez pre 10 godina. Perfektan zadnji vezni, veći igrač od polovine onih kojih bismo se setili na prvu.

The Intersect

pre 17 dana

Mnogi ga se nebi setili? Javi Martineza???? Jesi ozbiljan?
r

rea

pre 17 dana

Mozda zato što igra neprimetnu poziciju? Ko će se za 10 god sećati Naća (kapitena Reala)?
P

Poznavanje fudbala

pre 17 dana

100% i još nema trunke ega, zavisti i cinizma. Realno, Mbape je najbolji fudbaler ubedljivo već 4 godine unazad na Svetu, realno veći klub nikada neće biti od Real Madrida. Drugi najveći klub jeste Bajern Minhen, ljudi su kao i Real u svojoj državi neprikosnoveni po titulama, a u LŠ dele tu treću poziciju, ali je izvesno da će lako preteći Milan jer se Milan raspao kao klub, a i da se nije raspao, treći je klub u svojoj državi po titulama što je smešno da se upoređuje sa Bajernom.
U

UPDP

pre 17 dana

Covece, Milanu su otete najmanje 2-3 titule, odavno smo zasluzili drugu "zvezdicu". I u Ligi sampiona je '93 Milan ostecen jer nam je protivnik igrao dopingovan u finalu. Bolje ti pogledaj koliko je bajern imao titula u 20. veku, manje od pola ukupno osvojenih- 16, a, samo jednu jedinu do '69, smeh. Na kraju krajeva, uglavnom je mnogo teze (bilo) uzeti "skudeto" nego "salataru".
U

UPDP

pre 17 dana

H2h (Milan-Bayern): Wins 5 Draws 2 Wins 1 GS/GD: 15-8.
j

johan15

pre 17 dana

mbape najbolji igrac sveta 4 godine, nije se video na euru i na svetskom u cetvrtfinalu i polufinalu, mesi sa 35 godina bio bolji od njega na turniru. u ls sem trpanja osamucene barselone nikad nista nije uradio. vrhunac karijere zvanje najboljeg igraca lige 1 za sad
V

Voždovac

pre 17 dana

@UPDP Vi? Koji ste to vi? Si ti rođen u Milanu ili ti babo radi u upravi? Presmešno.
U

UPDP

pre 18 dana

Cekaj, Bajern (da je) veci od Milana? Prvo idu real i Milan pa barselona i bajern (ili bajern i barselona, nije ni bitno) pa onda svi ostali, ali, bajern niposto nije veci od Milana.
g

gostic

pre 17 dana

junajted odmah posle..
D

Doslovce jeste veći

pre 17 dana

Bajern je u svojoj ligi šampion šampiona što se titula tiče, a Milan je u svojoj ligi na trećoj poziciji. U LŠ Milan ima 1 titulu više, ali Bajern će ih sigurno prestići, jer je Milan propao. Što se legendarnih igrača tiče koji su prošli kroz oba kluba tu su barabara, ali daleko više ih je dao Bajern, Milan ih je kupovao taj kratak period dok su imali novca, to više nikada neće imati tako da, Bajern je daleko veći klub od Milana.
s

slaaay

pre 17 dana

slazem se… real,milan,barselona,bajern,man junajted…imaju taj neki kult, grbove kad im vidis podseca te na nesto mocno

Dag and Red

pre 17 dana

Barselona nije u top4 najvece ekipe svijeta, da nije bilo Mesija, ne bi bili ni u top10 po uspjesima
D

DESTO

pre 17 dana

Bajern je mnogo veci od Milana u svakom pogledu!!!
U

UPDP

pre 17 dana

Treci esalon Junajted, Liverpul, juventus i Ajaks pa onda Inter i Benfika. Za ovog sto pise da je bajern dao mnogo vise igraca od Milana, jesi li ti pri cistoj svesti? Upravo je obrnuto, mi smo tu mozda i najbolji na svetu, a sigurno nista slabije ne stojimo nego real i barselona. O tome ko koga delje u Ligi sampiona da i ne pisem, vi ste nam redovne musterije, a niko ne moze da zna ko ce osvajati LS i ko ce koga prestici i da li ce prestici, i bajern ima dosta poraza u finalima, to je vraski tesko osvojiti.
L

Looolls

pre 17 dana

Dag and Red, pa ni Real ne bi bio ni u TOP 50 da nije bilo sudija hahah