Jelena Stojić u napadu (MN Press)
Jelena Stojić u napadu (MN Press)

Poznati svi polufinalisti Kupa Srbije: Spartak i Inđija ispali, Zvezda i Ub prošli dalje

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.11.23. | 20:41

Favoriti po planu u večerašnjim četvrtfinalnim duelima

Prvo su plasman u polufinale obezbedile odbojkašice TENT-a, potom su kroz cilj protrčale igračice Jedinstva, pa onda Crvena zvezda i Ub.

Crveno-bele su na Banjici su bile bolje od Spartaka iz Subotice - 3:0 (25:20, 25:17, 25:22), a Ubljanke su slavile u duelu sa Inđijom - 3:0 (25:13, 25:23, 25:17).

Izabrane vesti

Izabranice Milana Gršića do trijumfa je predvodila Nikola Lukić sa 15 poena, Jelena Stojić je zabeležila 13, a Saška Đurović 11.

Na suprotnoj strani Sara Klisura je bila jedina dvocifrena sa deset poena (napad 37-8, 22 odsto), dok je iskusna Slađana Erić stala na devet, baš kao i Ana Jaramazović.

Ubljanke su prethodnog vikenda morale da igraju čak pet setova sa Inđijom da bi upisale pobedu, očigledno da su izvukle pouke iz tog meča, jer su danas mnogo lakše stigle do trijumfa. Ekipa Nikole Jerkovića im je po setovima uzela 13, 23 i 17 poena.

Nije danas mnogo menjala Marijana Boričić - odlučila je da sve karte baci na starnu postavu. Četiri igračice su stigle do dvocifrenog poenterskog učinka. Anet Benitez Alfonso je skupila 17 poena, Aleksandra Cvetićanin i Anica Kutlešić po 12, a Nikolina Zarić 11. U poraženom timu najbolja je bila Teodora Isailović sa 14 poena.

U osmini finala i četvrtfinalu igrao se samo po jedan meč, dok će u polufinalu pobednik biti poznat tek posle revanš duela. Polufinalne utakmice su zakazane za 22. novembar i 13. decembar.

KUP SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE

Četvrtfinale

Železničar Lajkovac - TENT Obrenovac 0:3

Sreda

Jedinstvo Stara Pazova - Srem 3:0

Crvena zvezda - Spartak Subotica 3:0

Ub - Inđija 3:0



tagovi

ŽOK Crvena zvezdaŽOK Ubkup srbije u odbojciŽOK Spartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara