Ivica Jevtić (©MN Press)
Ivica Jevtić (©MN Press)

Jevtić: Vojvodina ima kvalitetnije igrače, ali mi smo pokazali da smo bolji tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.23. | 22:11

Trener Spartaka rekao da su njegovi izabranici dali poslednje atome snage

Odbojkaši Spartaka su prošle sezone izgubili finale plej-ofa od Vojvodine, a sada su od istog protivnika eliminisani u polufinalnoj seriji. Možda će im ovogodišnji rasplet čak i teže pasti nego sve ono što se dešavalo u 2022. godine...

Poveli su posle pobede u Novom Sadu, imali su šanse u prvom setu drugog meča, ali su ih propustili i onda doživeli ubedljiv poraz. Sve se svelo na majstoricu koju je Vojvodina na kraju dobila posle taj-brejka.

Izabrane vesti

U petom činu Subotičani su propustili čak tri meč lopte, koje će verovatno sanjati tokom narednih dana, ako ne i nedelja i meseci.

"Moram prvo da čestitam odbojkašima Vojvodine i da im poželim sreću u finalu. Isto bih iskoristio priliku da igračima Partizana poželim sreću u tom duelu. Pohvalio bih moje momke koji su dali poslednje atome snage", rekao je trener Spartaka Ivica Jevtić.

Iz njegovog izlaganja može da se zaključi da nije nezadovoljan i da ima razloga da bude ponosan.

"Jesmo imali i šanse i meč lopte, ali nedostatak ovakvih jakih utakmica, ili naše neiskustvo, a iskustvo Vojvodine je presudilo. Žao mi je što nismo uspeli, ali šta da se radi. Mogu slobodno da kažem da je Vojvodina skup možda i kvalitetnijih igrača od nas, mi smo u ovom trenutku pokazali da smo bolji tim, ali nismo uspeli da se plasiramo dalje", podvukao je Jevtić.

Spartak odlazi na pauzu, a Vojvodina se okreće pripremama za finalne borbe. Za trofej će se boriti sa Partizanom baš kao i u Supekupu i Kupu Srbije.


tagovi

Ivica JevtićOK SpartakOK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara