Donovan Mičel (©AFP)
Donovan Mičel (©AFP)

Donovanu Mičelu pukao film zbog netačnih spekulacija

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 03:18

Popularni Pauk morao da izađe u javnost i demantuje priče kako je nezadovoljan u Klivlendu

Nije mnogo vremena prošlo od eliminacije Klivlenda do spekulacija o navodnom nezadovoljstvu prve zvezde Donovana Mičela.

Samo dan pošto je Boston preskočio Kavse i obezbedio prolaz u konferencijsko finale, novinar Kris Fedor sa sajta Bleacher Report objavio je članak u kojem je izneo tvrdnje kako je Mičel frustriran zbog ponašanja dela saigrača, čak pisao i o tome kako se popularni Pauk navodno požalio da im nedostaje zrelost, fokus i spremnost za plej-of košarku, kao i volja da uopšte slušaju njegove savete.

Izabrane vesti

Mičelu je zbog ovakvih tvrdnji pukao film i prvo je reagovao tako što je na objavu sajta Bleacher Report na mreži X nekadašnji Tviter) napisao:

"Kako da ne. Ponekad mi je muka od svih vas".

To ipak nije bilo dovoljno, pa je vrsni bek neformalno razgovarao sa poznatim NBA insajderom Adrijanom Vojnarovskim koji je na televiziji ESPN otkrio šta mu je rekao...

"Morao sam da pozovem Donovana i pitam ga šta je istina. On mi je rekao da ništa što se piše nije tačno. Takođe je naglasio da je srećan u Klivlendu, da je jako srećan otkako je stigao u tim, ali da nije zadovoljan što je sve stalo u konferencijskom polufinalu. Takođe mi je poručio da mu je žao što Klivlend nije mogao da se meri protiv Bostona sa maksimalno zdravom ekipom", otkrio je Vojnarovski.

Sve ove priče dodatno su podgrejale priču o neizvesnoj budućnosti u Kavsima. Brajan Vindhorst sa sajta ESPN pisao je nedavno da su za Pauka zainteresovani Los Anđeles Lejkersi i da je Lebron Džejms direktno uključen u ovu priču, te da situaciju prate Majami i Bruklin.

Mičel bi mogao da produži ostanak u Klivlendu pošto ima opciju da potpiše četvorogodišnji ugovor vredan 208.000.000 dolara počev od 6. jula. Njegov trenutni ugovor važi za sledeću sezonu i čeka ga 35.410.310 dolara, dok je sezona 2025/26 opciona za Mičela i mogla bi da mu donese još nešto više od 37.000.000 dolara.

Američki reprezentativac je sezonu završio sa 26,6 poena, što mu je drugi najbolji sezonski učinak u karijeri, uz 6,1 asistenciju, 5,1 skok i 1,8 ukradenh lopti.


tagovi

Donovan MičelNBA ligaKlivlend Kavalirs

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara