Odbojkaši Spartaka iz Subotice (©MN Press)
Odbojkaši Spartaka iz Subotice (©MN Press)

Dva su Spartaka, ali samo jedan je veliki favorit

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.12.22. | 13:32

Subotičani gostuju u Ljigu ekipi koja se još nije radovala u Superligi Srbije (19 časova)

Jedan tim može da se pohvali da je prošle sezone igrao finale plej-ofa, a drugi je trenutno na poslednjem mestu u Superligi Srbije. Sastaju se dva Spartaka, a odmah je jasno da je veliki favorit tim iz Subotice.

Meč je 11. kola Superlige je na programu večeras od 19 časova u Ljigu. Ekipa Ivice Jevtića ovu utakmicu dočekuje na sedmoj poziciji, ali treba napomenuti da ima dve utakmice manje od većine. Do sada su Subotičani ostvarili pet pobeda i tri poraza, a zbog lošeg zdrastvenog stanja u ekipi imali su neplaniranu pauzu, pa ih u narednom periodu čeka nadoknada propuštenog.

Izabrane vesti

Spartak iz Ljiga se još nije radovao ove sezone. Zakucan je na dno tabele sa samo jednim osvojenim bodom. Jedinu pobedu u tekućoj takmičarskoj godini ostvario je u osmini finala Kupa Srbije protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Bilo je to na otvaranju sezone 8. oktobra, a posle su Ljižani naređali 11 neuspeha.

Jedna utakmica 11. kola domaćeg prvenstva je već odigrana u četvrtak. Jedinstvo je na gostujućem terenu pobedilo maksimalnim rezultatom Novi Sad. Tri duela se igraju u subotu, od kojih bi najprivlačniji mogao da bude večiti derbi. Partizan i Zvezda počinju obračun od 17 časova, a dva sata kasnije startuju utakmice Karađorđe - Vojvodina i Radnički - Ribnica.

Za nedelju ostaje jedan meč, a sastaju se Takovo i Mladi radnik.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

11. kolo

Četvrtak

Novi Sad - Jedinstvo Stara Pazova 0:3

Petak

19.00: Spartak Ljig - Spartak Subotica

Subota

17.00: Partizan - Crvena zvezda

19.00: Karađorđe - Vojvodina

19.00: Radnički - Ribnica

Nedelja

19.00: Takovo - Mladi radnik



tagovi

Superliga Srbije u odbojciOK Spartak LjigOK SpartakIvica Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara