Komentari na vest

OLI se pojačava: Evans stiže, Dorsi na putu

o

olimpijakos će

pre 12 dana

Dogodine biti jedan od prvih favorita za osvajanje EL! Walkup, Evans, NWG, Larentzakis, Dorsey, Canaan, Brazdeikis, Papanikolau, McKissic, Peters, Petrušev, Wright, Fall, Milutinov, pod pretpostavkom da neće čuvati Sikmu i Mitrou Longa ... Bukvalno 3 preozbiljne petorke, u vreme slabog fonda igrača za Evroligu...
S

Sve si slagao

pre 12 dana

Za razliku od Zvezde partizani dovode ekstra i na vrijeme igrace. Dovode igrace koji su u punoj snazi i ugovori se prave bar na dvije plus dvije godine. To su igraci koji bi svaki klub pozelio. Vecina NBA. Sta radi doktorcina,spasioc Zvjezde. Dovodi na kilo igrace koje niko nece ili su na kraju klupe u klubu iz kog dolaze. Dovodi njih od 36 ljeta i to na godinu dana. Zanimljivo bi bilo da neko napravi spisak tih invalida i spisak i broj trenera koji su prodefilovali kroz doktorovu disertaciju. Da apsolviramo. Zvezda nema tim,nema upravu. Partizan godinama ima uz Real najbolji tim ali ima trenera kojem se dive jer je uzeo sa ekstra timovima devet titula prvaka. Ipak sve dodje na svoje. Nije on posteno osvojio ni jednu titulu. Nego je uzeo. Ove godine posteno je osvojio kulcinu sa kompletnom ambalazom uz pjesmu ' dzaba nam novci i desetine Srpskih para'. Sve je dzaba. Na kraju ne zna se ko je gori. Zvezda koja nema jednog jedinog top igraca ili partizan koji na svakoj poziciji ima dva NBA igraca.
Ј

Јелена Бачић-Алимпић

pre 12 dana

баш лепо пишеш...😚
M

Maestro

pre 12 dana

Ovo sad je "prva" ruka sto se kupovine tiče,a mi smo tek treca tako da nije ni cudo sto nam ostaje uglavnom bofl i gerijatrija igraci...Nasi mladi svi preko Miska idu u Nba i onda nije ni cudo sto imamo od Zvezde pravu ekipu za Eurokup!
г

гостгоат

pre 12 dana

Олимпијакос узима ЕЛ!
L

LFCC

pre 12 dana

Covke nek saceka avgust i ko ostane od ovih sto ih niko nece.
P

Perinco

pre 12 dana

Prosle godine ste prvi resili roster,e sad sto niste bas strucni sa pojacanjima to je druga prica!
#

#Perinco

pre 12 dana

Vi ste stručni, tri sezone gradite tim i dogurali ste do zavidnog jedanaestog mesta. 11 11 11 11 11
P

Perinco

pre 12 dana

# Videli smo koliko ste vi strucni predhodnih 12 godina u Evropi!!!
P

Podrska za Upravu

pre 12 dana

I posle ovakvih vesti gde Pao,Oli,Real..itd pokupovase sve najbolje,najjace i najskuplje igrace po EL koji postoje i napravise Evropske NBA timove, jave se posle ovoga lazni Zvezdasi takozvani "Simpatizeri kluba" da prozivaju Covica i upravu sto sa samo 13 mil budzetom ne udju u Top 4 ili 8 a ovamo za tako nesto ti treba minimum minimuma 20-25 mil evra budzet na godisnjem nivou! Kad svi vi Simpatizeri kluba sto prozivate Covica kad budete svi do jednog KUPILI SEZONSKE i obezbedili Zvezdi budzet od 25-30 mil po sezoni,e onda tek mozete da trazite Top 4 ili 8, do tad sa najmanjim budzetom od samo 13-14 mil mi jednostavno NE MOZEMO da pariramo ovim Azdajama poput Pao,Olija,Reala,Barse...itd koji svi imaju po 40-50 mil budzete i bice favoriti svake godine za osvajanje EL!
t

trtana

pre 12 dana

pa ti druze smanji budzet i u odnosu na ono sto je tvoj ljubimac reko....znaci da je coki slago da je budzet 15.8m....oce on da slaze oceee
T

To samo vi

pre 12 dana

botovi iz Zeleznika verujete da vam je budzet 13 miliona,a samo u poslednjih mesec dana je Kss uplatio 6 miliona evra narodnih para!
B

Boners

pre 12 dana

Nije 6, vec 60, proveri malo na tim sektaskim emisijama. Kao za Kampaca i sedam miliona, uracunali dugove, platu za sezonu koju igra u Realu, mogli ste da ubacite jos neke hipoteke njegove rodbine po Argentini. Evans za dve sezone 3,2 a Panter za jednu 2,7.
c

cipar

pre 12 dana

Kako je onda Žalgiris pre neku godinu stigao do F4, čini mi se u BG-u? Žalgiris je tada imao manji budzet nego Zvezda sada.
b

brt

pre 12 dana

niko nije tražio F4… uprava sama najavila plasman na isti.
E

Evo vam sigurica

pre 13 dana

Finale Barsa Pao, zivi bili pa videli