Željko Obradović daje instrukcije Avramoviću i Smailagiću (©Starsport)
Željko Obradović daje instrukcije Avramoviću i Smailagiću (©Starsport)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Partizan, Baskoniju i Esbjerg

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 10:24

Nigde nećete da nađete veće

Danas je u epicentru 32. kolo Evrolige, u kome Partizan Mozzart Bet dočekuje Olimpijakos u jednom od ključnih mečeva crno-belih za plasman u plej-in najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Bukmejkeri Mozzarta upravo daju najveću kvotu na svetu na ekipu Željka Obradovića.

Osim na Kevina Pantera i drugove, najveće kvote na svetu ovog četvrtka su na pobede Baskonije protiv Efesa i na Esbjerg protiv Roskildea u trećoj ligi Danske.

Izabrane vesti

Tim Željka Obradovića se grčevito bori za bar deseto mesto koje vodi u plej-in. Trenutno je na skoru 14-17. Olimpijakos ima pet pobeda više od šampiona ABA lige. Goste iz Pireje čeka paklena atmosfera u Areni i više od 20.000 Grobara. Crveno-beli se bore da ostanu na jedno od prvih šest mesta koje vode direktno u plej-of. Olimpijakos u gostima ima sedam trijumfa i osam poraza, dok je Partizan Mozzart Bet ove sezone poražen četiri puta pred svojim navijačima. U prvom delu sezone, grčki velikan je pobedio crno-bele u Pireju posle produžetaka sa 98:94. Protekle sezone, Olimpijakos je glatko poklekao u Beogradu, bilo je 90:75 za crno-bele. Opširniju najavu meča, Partizan Mozzart Bet – Olimpijakos pročitatje OVDE.

BASKONIJA – ANADOLU EFES (ČETVRTAK, 20.30), KEC 1,70

Baskonija je u padu. Tim Duška Ivanovića je vezao dve pobede, pa je doveo u pitanje plasman u plej-in. Prete Milano, Partizan Mozzart Bet, Anadolu Efes, Valensija, Bajern i Žalgiris. Efes se probudio u finišu sezone, ima dve uzastopne pobede. Ovo je jedan od ključnih mečeva za oba tima. Baskonija mnogo bolje igra na svom terenu gde ima skor 10-6, a vezala je četiri trijumfa u Vitoriji. Nekadašnji šampion Evrope je samo dva puta pobedio na 15 mečeva na gostovanjima ove sezone u evroeliti. U Istanbulu krajem prošle godine, tim iz Baskije je pobedio Pivare sa 87:80, uz čak 28 poena sjajnog Amerikanca Markusa Hauarda.

ESBJERG – ROSKILDE (ČETVRTAK, 14.00), KEC 1,70

Derbi treće lige Danske, lider Esbjerg dočekuje drugoplasirani Roskilde. Oba tima su izborila plej-of za ulazak u viši rang. Esbjerg želi da se vrati na staze stare slave. Ima čak devet bodova više od najlbližeg rivala, najviše je dao golova u ligi. U proseku više od tri po meču (61 na 19 utakmica). Čak 16 pobeda u 19 kola za najboji tim trećeligaškog karavana u ovoj zemlji sa severa Evrope. U prvom delu šampionata bilo je 3:3 u duelu ovih timova. Na šest od sedam međusobnih mečeva ovih ekipa dolazilo je 3+.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara