Komentari na vest

Baždar iskoristio 'pet minuta' i povredu Saldanje: Interesovanja ima, svi pitaju

D

Deyan X

pre 12 dana

Na leto idu: Saldanja,Bazdar,Severina, Markovic. Ako neko od njih ostane, to ce biti vest leta. Sad dal ce neko jos od ovih stranaca.... Sve u svemu, bez 5-6 novih iskusnih,odlicnih igraca mi nemamo sta da trazimo u Evropi i sledecem prvenstvu.
l

laker

pre 12 dana

Francuska liga za njega bombona
O

Obavezno

pre 12 dana

Da sedi na tribinama kao i bivsi mu klupski drug
G

Gosssst

pre 12 dana

Na mene nije ostavio neki naročiti utisak kao što bi se moglo naslutiti po novinarskim tekstovima da je sad sila i da pogadja sve zivo. Podseca me na onog Saponjića,slične su gradje
S

Starac Fočo

pre 12 dana

Samed treba da ode u Belgiju, Holandiju ili Portugal da bi nastavio da se razvija!
p

pazar

pre 12 dana

koga sine ti guras, mani me se te price.. stavio si ga da igra, dao je golove, nema tu , mlad-star, da nije sam dao golove, ne bi mogli ni da ga prodate, pa makar igrao 20 celih tekmi.. a i jos ovo je super, jer je nas, nije stranac, i Srbija ce da ima jos jednu soluciju u spic.. pritom, uzimas cist profit od njega, naravno ako klub uzima 😀
7

7500

pre 12 dana

Nema ništa od igrača koji gol proslavljaju u fazonu "pusti me lud sam". Jedan takav završio u Arabiji među kamilama, ova ložana će na kraju negde u Cirih.
A

Arabique

pre 12 dana

Taj iz Arabije koga pljuješ je za našu reprezentaciju dao 57 golova na 89 utakmica. Solidno zvuči, jel da? Sad što nije iz terzine škole to je druga priča.
B

Banence

pre 12 dana

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU I DULJAJA OD SVIH PRAVIH GRBARA!
i

iiii

pre 12 dana

cigana
C

Celtic

pre 12 dana

I Olimpijakos pokazali interesovanje za golmana Jovanovica
G

Gostgost

pre 12 dana

Guraju ga cele polusezone za prodaju, i u klubu i u reprezentaciji, jos se i njemu namestilo da da neke golove. Ali i dalje ce biti isti model kao i za Ilica 1 milion klub, 3 miliona drzava, a na sva usta ce se pricari o 4 miliona.
Đ

Đule

pre 12 dana

Nije ti bas rezonovanje jača strana. Koji je interes Bolonje,u konkretnom slučaju Ilića, da se prikaže da su dali 4, a dali su ustvari 1.
G

Grga Cvarak

pre 12 dana

@GostGost Mislis, neko ce platiti 4 miliona, pisace se kako su svih 4 miliona usla u Partizan, a zapravo ce u Partizan uci 1 miliona, a 3 ce se podijeliti izmedju drzave i ovih zlotvora u Partizanovoj upravi? Kao sto ti @Đule napisa, ako mi lazemo i krademo, koji je interes nekog kluba u Evropi da laze za nas? De, ukljuci malo mozak. Ne vrti se cijeli svijet oko nas i naseg cirkusa.
g

gost778

pre 12 dana

pa tako i treba da bude u nasoj ligi forisrati mlade igrace za razliku nekih PREPLACENIH STRANACA OD 28+ .I vise bi ljudi dolazilo i ZDRAVOJE finansije bi bile setite se samo Stankovica,Kezmana,Ognjenovica,Krstajica itd kad klubovi nisu imali ni 2M budjet a prodavali igrace za 10M maraka lagano Samo isterati menadjere i i ove Kokeze iz fudbala i dati Vidicu odresene ruke i 3god vremena .Nasa liga bi bila u top15 bez problema
m

merllin_pfc

pre 12 dana

Mislim da ce jsd da uzme najvise 2-3 mil za ovog albanca Sameda jer mu je to maksimalna cena.
H

Hesler

pre 12 dana

Dečko napokon dobio šansu i odmah je druga priča ali pored ovih Duljajevih stranaca i kombinacija mnogo je teško izboriti se za minute. Klubu je potreban ozbiljan reset i da se krene od 0 a ovi svi da odu komplet, mislim na upravu i Duljaja!
L

Laker

pre 12 dana

Partizan nastavlja da gradi reprezentaciju Srbije, Bazdar, Ilic i Belic ce biti A reprezentativci dok je nekom bonus Novozelandjanin i Djiga
G

Gostttt

pre 12 dana

Zato su nam takvi i rezultati reprezentacije. Raspad klub, raspad i reprezentacija
L

Lik

pre 12 dana

Druže moj,nijedan od ove trojice nema mesta u reprezentaciji. Takvih imaš na kilo svuda. Dok su mladi,prodaju se. Kasnije završe na Kipru ili nekoj sličnoj državi
L

Laker

pre 12 dana

Pa takvi su jer nam prvi klub u drzavi ne moze proizvesti jednog svetskog igraca, pogledaj DInamo Zagreb, cela Hrvatska reprezentacija iz Dinama dok vi nam pomazete Bukarijem, Djigom, Hvangom..