Komentari na vest

Pao dogovor: Željko Obradović ostaje u Partizan Mozzart Betu

K

Karlo Veliki

pre 4 dana

Pretpostavljam da postoji precutni dogovor da ukoliko KKP ne bude igrao EL, a da Zeljko dobije jaku ponudu, da ce ga Partizan pustiti uz obestecenje, npr. 2 mil. evra..
z

zatvor

pre 12 dana

Vučko u zatvor ako još nešto da na ime države blizancima. Dokle više.
ć

ćupić

pre 12 dana

za onog što se potpisuje kao 123 hop. Željko 1991/92 osvaja kup šampiona s Partizanom koji tada ima NAJMANJI budžet u evropi.1999/2000 osvaja evropsko takmičenje s benetonom sa daleko od toga najvećim budžetom. kad je osvajao s Pao titule veće budžete imali su i Real i Barsa i Cska pa čak i turski timovi. jel ti sada pismeno?

Naravno

pre 12 dana

Ja bi dodao Real je sigurno uvek bio u prva 3,4 tima po budzetu ali od 1980. do 2015. je uzeo samo jednu titulu Evropskog prvaka to je bilo 1995. i tada je slucajno njegov trener bio bas Zeljko Obradovic.
N

Naravski

pre 11 dana

Evo i ja da dodam. Postoje tri male svete kosarkaske loptice, kazu da ih je sam Bog stvorio. Jedna je kod Dzordana, druga kod Adam Silvera i treca kod Zeljka.
V

View

pre 12 dana

Mislio sam da je cz dovođenjem Duška konačno shvatila da se ne može bez pravog i kvalitetnog trenera. I to se pokazalo dobro i odmah jako blizu ulaska T8. Ali opet veliko nestrpljenje, možda i nervoza i vraćanje sve na staro. Partizan drugačije radi i razmišlja i navijači cz nemaju razloga da to osporavaju.
P

Pixy

pre 12 dana

Podjednako su važni Pukl, Boltauzer, Radić, Hordov...
D

DrL

pre 12 dana

" ... dosao na spektakularan nacin..." Šta ? Jel bacen padobranom ?

Kalčopolista®

pre 12 dana

Najveci evropski trener svih vremena, svidelo se to nekom ili ne! Ima vise osvojenih EL nego sto ovi iz zeleznika imaju godina postojanja!
N

Nenad B.

pre 12 dana

Za ove mučenike koji pominju Željkove rezultate od kada se vratio u Partizan, samo ću reci, KOMPLEKSAŠI. Sam povratak Željka je značio više od rezultata i trofeja. Od kluba koji se raspadao, ponovo igramo EL i to konkurentno, ne brukamo se kao neki godinama. Dve godine uzastopno smo najgledaniji tim u Evropi, utakmice Partizana su postale istinski spektakl, o njima se priča i piše u košarkaškim krugovima širom planete. Sam Željko je rekao da je njegov prevshodni cilj da klub bude redovni učesnik EL i čini mi se da je na dobrom putu da se to i ostvari. Drugi cilj je da se klub u budućnosti samofinansira i da ne zavisi od države i politike (da nam budžet ne bude 70% od para poreskih obveznika kao nekima prošle i ove godine) i na tom polju smo na pravom pitu, tako da je produžetak saradnje sa Željkom garancija da će košarkaška institucija zvana Partizan opet biti tamo gde i pripada, u samom vrhu Evropske košarke. Napred Partizan!!!
e

evo gaaaaa

pre 12 dana

Evo Boltice trci da mu pokloni parfemcic od 250e hahahaha..Ukraden naravno ..Kradja i grobosi su kao nokat i prst oduvek bili..
o

opet cenzutra???

pre 12 dana

Dokle breee????
O

OBRAD ŽOCOGLOU ILI GOSPODIN 1/10 TROFEJA

pre 12 dana

NEK' PUKNU DUŠMANI... VRAĆAJU SE DANI POBEDE
M

Matriks

pre 12 dana

Možda je bilo vreme da Sale Đorđević bude trener, Željko je prešao zenit.
L

Lola polu gola

pre 12 dana

Fmp uzvraća udarac: Breaking news: Čović produžio sebi ugovor na još 5 godina
F

Figaro

pre 12 dana

Sa jedne strane Željko Obradović, Djordjević, Danilović.. a sa druge Čović, Šarapa i Djuka Bizon i kako ostati čitav posle toga
G

Gost007

pre 12 dana

Bolesnih umiva na sve strane..sve bi ja vas u ludnicu
A

Asdfjklc

pre 12 dana

Tu je i pijani ilic... dozet... a kod nas beric, savic...
K

Ko bi drugi..

pre 12 dana

A gradjani Srbije da placaju normalno
T

Tuneki

pre 12 dana

Sledi rebalans budzeta
M

MarePFC

pre 12 dana

znaci sledi smanjenja plata i penzija a da ne pricamo o voznim prelazima
D

Dr Laza

pre 12 dana

Naravno ovde se ne zna suma a kad neko dođe u Zvezdu pored cifre znaju se i dinamika isplate, bonusi, penali i svi ostali detalji. Ali današnje novinarstvo je takvo, nećemo da se zameramo projektu jer to je najbezbolnije. I još pitanje, kako obnovio ugovor kad je i on izjavljivao da nema ugovor i vi naširoko pisali o tome? Onda lepo napišete da je obnovio dogovor i onda bi bilo razumljivo što nema cifre, onda je u domenu tajne, iste one kao i projekat
R

Realan 2

pre 12 dana

Sve se kod nebojse zna... ima u exel tabelama i kako 12000 sezonaca stane u pionir... kakve price vi gutate...
Z

Zigalo

pre 12 dana

E posto kazes da se kod vas sve zna ajde reci za kolko je potpiso Grk, kolko je imao Dusko, na kolko je to Grk potpiso? Pretpostavljam da za godinu ne dobiju vise od Tomkinsa za prva dva meseca.
N

Nenad B.

pre 12 dana

U FMP-u se sve zna i sve je tolko transparentno, pa se "popije" zabrana registracije igrsča od borda EL, zbog lažnih izveštaja i muljanja sa exsel tabelicama. Ccccc....
R

Realan 2

pre 12 dana

Koliko ih je strah od zeljka, koliki im je trn u oku... on je legenda kkp a legende zaledjene cz hapse pijane po gradu... tesite se ,,trofejima,, koje osvojite posle dve utakmice sa filijalom, nebojsinim pricama o rekordima... mi cemo sa zocom pa dokle stignemo...
@

@realan 2

pre 12 dana

Vama pomoci nema, zbog tog Zelimira zavrsicete u dugovima do guse ali zaslepljeni kultom licnosti coveka koji vec 6 7 godina nije ozbiljan trener ne primecujete da ste na ivici ambisa i da je sve ovo od njegovog dolaska vestacki privid meceg odrzivog
B

B200

pre 12 dana

Kakva vam je on lefenda
i

ivangaryy

pre 12 dana

moze li neko da navede klub u kombje on bio da nije imao najaci budzet u toj sezonunkad su poceli pao i fener da pucaju on je prvi bezao, isto je sada i unpartizanu kad ih budu klepili za porez i stavr katanac na budzet opet ce pobeci
ć

ćupić

pre 12 dana

partizan 1991/92. tad nije imao nsjveći budžet a osvojio kup šampiona. beneton 1999/2000 nema najveći budžet al isvaja kup saporte koje istina nuje najveće takmičenje al opet....
1

123хоп

pre 12 dana

Мени је нејасно како је теби дат телефон у руке јер скоро гору поруку што се тиче писмености нисам прочитао...
a

aman za aman

pre 12 dana

Znaci opet aktuelna vlast na najperfidniji,najpodmukliji nacin odmaze Partizanu?! Zakukavanje,jecaji i neverica slede ali ko sada u euforiji da umiri stampedo?!
S

SRAMOTA ZEMLJE SRBIJE

pre 12 dana

Da se dozvoli ovo, za potrosenih 12.mil placenih za produzetak ugovora sa igokeom na jos dve godine za rumenigea i pantera,za sav taj i toliki novac ovde u Srbiji moglo 7 skola i 15 vrtica za decu da se napravi,strasno kako bahato rasipanje narodnih para u ova teska vremena gde se deca lece sms porukama jer za njih drzava nema para a za ove ima u izobilju!
K

Killy

pre 12 dana

Biće još Rolexa...I Rolexa...
S

Sssdd

pre 12 dana

Ovi ce crći, Partizan 1 aba 1 top8 Zvezda 1 aba Al sto pricaju od mogucih 10 trofeja, kojih 10, ovih familijarnih covketovih? Liga 2 tekme sa filijalom, sramota bi me bila i da dignem taj trofej

Toto-ko-tunjo

pre 12 dana

Koji put već "pada dogovor"? 🤔 Al' nikako da padne SUMA. Tabu tema današnjeg novinarstva jer, tako su valjda u mogućnosti.
Ž

Žocoglou Top 12 Igokejac

pre 12 dana

Jel zna neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom,a pritom pukao u sva TRI zadnja derbija i to za redom i jos izgubio i Kup i to sve u samo 20 dana razmaka i jos ispao iz EL i zavrsio u top 11-12, a da je pri tome imao 70% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!
I

Inspektor

pre 12 dana

Svim zlonamernicima želim što brže pucanje čira! Od srca!
k

kk.fk.Decenija

pre 12 dana

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe ovog 'najboljeg trenera' galaksije i vasione: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljena sva 3 poslednja derbija od Zvezde i to za redom u razmaku od samo 15 dana, 3) Izgubljen Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!😂
r

realista007

pre 12 dana

Cuti samo kad nije 16.
C

Cuvajte se Zvezdasi

pre 12 dana

Evo ja kao partizan iz Tutina otvoreno pretim Zvezdi. Zeljko je do sad samo se igrao i radio je iz ljubavi. Kao njegov heroj Dusko. Doslo je vreme da vodja digne sa 3 miliona na sest miliona po sezoni. Tako da se nadam da ce Zelimir drzati casove i dalje u pljuvanju i vredjanju sporta ali velicanju mog partizana. To nam je dovoljno. Pravi partizanovac je Zelimir.
T

Ticu

pre 12 dana

Ma sve i da je tako ne menja cinjenicu da ste 2011. ugasili svoju zvezdu i poceli da navijate za privatan klub coveka kiga ste mrzeli i smisljali pogrdne pesme.Nema vece sramote od toga.
m

merllin_pfc

pre 12 dana

Cestitamo svim grobarima. Idemo po stalno mijesto u Euroleague. Jeli neko zna ko su ti misteriozni sponzori koji obecavaju ogromnu lovu. Stalna licenca i da se napadnu prva 4 mijesta u Euroleague. Igrati Aba I KLS sa mladjim igracim I onim koji imaju manju minutazu.
p

podesen

pre 12 dana

@merllin_pfc Jel isto ko sto ste dobijali A licencu poslednjih 15 godina koliko titule i EL videli niste,jel tako isto!
R

Repac Plandište

pre 12 dana

Znam ja. Ti misteriozni grobari sa velikom lovom su Ćuja i Donald iz crno belog randevua. Sa ovim su se složili...
@

@merlin

pre 12 dana

i ja bi da ... vesnu zmijanac al ne ide
N

Narodni novac

pre 12 dana

Za potrosenih 12.mil placenih za produzetak ugovora sa igokeom na jos dve godine za rumenigea i pantera,za sav taj i toliki novac ovde u Srbiji moglo 7 skola i 15 vrtica za decu da se napravi,strasno kako bahato rasipanje narodnih para u ova teska vremena gde se deca lece sms porukama jer za njih drzava nema para a za ove ima u izobilju!
D

Dr Neša Čović

pre 12 dana

Bravo, eto nama tripleta i naredne dve godine !
R

Raki Delija

pre 12 dana

On se kao dogovorio a potpisa jos uvek nema a verovatno nece biti
d

dkxz

pre 12 dana

babura
Z

Zna li ko?

pre 12 dana

Ima li jos koji trener u Evropi da je sa budzetom od 30mil po sezoni u zadnje 3 godine u klubu osvojio samo JEDAN trofej a sve ostalo pogubio,a jos i da ne spominjem istoriju tog kluba 12-13 punih poslednjih godina bez ijedne titule i odigrane EL sto je najveci negativan rekord ikada.
I

IdemoSada

pre 12 dana

Najveći tener Evrope ikada!Srbija,Republika Srpska i Crna Gora žive za Partizan!
j

jadnooo

pre 12 dana

kako su lagani sad navijaci fmpa a prosle godine u momentu kada protiv jednog real madrida dobijamo dve utakmice i vodimo 2:0 nema ih nigde hahah, mucenici sedeli kucici molili boga da se nesto desi uplasili se da ne osvojimo stvarno, hteli da se ubiju, a sad pustaju mu*a ovde hahaha, nije ih bilo nigde
L

Laktasi top 12

pre 12 dana

@jadnooo Vidim "pobedili" ste Real prosle godine i prosli dalje...🤣🤣
V

Varela

pre 12 dana

Ovo što iznajmljeni pričaju kako je za pune tri godine uzeo jednu aba ligu ne znam da li su svesni da treća godina još uvek traje i šta će se desiti ako u toj trećoj godini uzme još jednu Aba ligu?A u Evoligi je naravno dosta konkurentniji od vašeg sramotnog kluba
i

ispali iz EL

pre 12 dana

@Varela Oce uzece ABU ove sezone isto ko sto je 'uzeo' i Kup...bice repriza!
d

dkcz

pre 12 dana

u neku ruku bi bilo normalno da uzme barem još 1 trofej (drugi) za treću godinu spram zvezdinih 7-8(ako osvojimo Abu) u istom periodu. ima veći budžet i bolju ekipu, Ostoja potvrdio
G

GistO

pre 12 dana

Moze da je uzme samo ako igraju bonusi iz Slovenije i Hrvatske, isto kao sto je i ovu prethodnu uzeo
D

Da podsetim...

pre 12 dana

Za jednog zocoglua placenog 3 mil po sezoni(6mil za 2god) mozes da kupis 80% celog ovogodisnjeg tima C.Zvezde i da izgradis 10 skola po Srbiji,to je cinjenica!
L

Ljutić

pre 12 dana

Cifra koju Željko ima u Partizanu je višestruko manja od ove koju navodiš.
I

Inspektor

pre 12 dana

A ti bi i dalje ostao nepismen!
Г

Гробар54

pre 12 dana

Шта ће ти толике школе,када си и из ових бежао!
p

pedja986

pre 12 dana

a zasto niko ne komentarise tabelu sa brojem bacanja po ekipi, coki radio celu noc i tako neopazeno prodje...
a

arroyo

pre 12 dana

nije lako biti navijač partizana, ceo život te lažu da si opozicija, da si institucija, da si sam protiv svih, ugnjetavan i potlačen. Mnogo će vodi proći Dunavom dok se to ispiranje mozga ne razreši
C

Cankar

pre 12 dana

Si dobro, neki lekić?!?
O

Obmana

pre 12 dana

Ipak je teže biti navijač Crvene Zvezde koja je završila u zamrzivaču, a njeno ime preuzeo klub iz predgrađa tako da navijači tog kluba i dan danas veruju da navijaju za Crvenu Zvezdu.
D

Dzoni-1970-

pre 12 dana

Vidis da je opet pomesao terapiju sa babom...
R

Ramadani tim

pre 12 dana

Bravo. Svi znaju da je Tito njihov veliki navijac. Onda trio smrti Milosevic- Marjanovic- Tomic. Posle sve znamo. Malo se Kostunica kurobeco a svi oko.njega komunisti. Da se vratimo na ove. Nema ni jednog realnog navijaca koji ne priznaje dil i ove vlasti sa njima. Najveca dama partizanki je sponzorisana od ovih. Ali tu su portali da manitaju da oni sto mu pevaju su njegovi placenici. Na kraju svake sezone tu su bar posteni zahvaljuju se i iz uprave i kazu " Hvala covece sto imamo vise para i od Reala". Samo u kosarci 30+ miliona. Plus fondovi crni. Plus posteni Bodiroga i OFY. Tu je i veseli Rade iz kaveza koji ima svoju mantru. Tu je Igor Miklja i dr koji ispiraju mozak ovom napacenom narodu. Pitam se dokle? Ima li kraja tiraniji?
O

Objektivac

pre 12 dana

Nastavlja se evropski put Partizana,sve vise i vise klinaca navija za Partizan i to ih najvise brine braco ne tolio što je Željko potpisao nego šta sve donosi njegov potpis ogromna sponzorska ulaganja,ogoman broj navijača na utakmicama,pojačan marketing,boli ih kad vide sav taj glas oko Partizana u celoj Evropi...
M

Mile led

pre 12 dana

@Objektivac Evo moram da priznam,stvarno vasem zoconji i njegovoj igokei zavidimo na top 13 i ispadanju iz EL,gubitku sva 3 zadnja derbija i gubitku kupa!
K

Klasican

pre 12 dana

...TOP 13 TRENER!
A

Aebre

pre 12 dana

Za vas kukavce je top13 misaona imenica
i

igokeus ispadnus

pre 12 dana

@Aebre Mi pustili Efes a vi ispali iz EL tako da🤫
P

PFKNS

pre 12 dana

Jedu se u sebi panteri zbog ovoga verujte jer ovo znači rast Partizana i dovodjenje kvalitetni igrača.Onoliko navijača nema niko pa i nek se prodaju za mesto po tri ulaznice samo nek se dovode ozbiljna imena.
A

Aebre

pre 12 dana

Tata igre!Što su Ferguson,Murinjo i Gvardiola u fudbalu to je ovaj gospodin u košarci.
T

Tiću

pre 12 dana

Prošle godine Željko u Evroligi postigao više nego fmp i pokojna zvezda za celo svoje mizerno postojanje a to je makar jedna pobeda u top 8 i pritom uzeo najvažniji tofej Aba ligu.Ove godine opet ispred rekreativaca mogu misliti napade panike ako opet uzme Aba ligu.Samo napred Želimire!!!
m

mika iz mase

pre 12 dana

Blagi Boze,hvala ti......samo još da objave tačnu cifru i da Er Duljaj potpiše i to bi bilo tooooo
J

Javor i Boltauzer

pre 12 dana

Mora da limar slabo placa svoje pulene Javora i Boltauzera jer su poceli da maznjavaju parfeme sa Beogradskog aerodroma!
M

MVPČAČAK

pre 12 dana

NEK' PUKNU DUŠMANI...
S

Small Owl

pre 12 dana

Brate, sad bih potpisao da produzi ugovor ako ce rezultati biti kao do sada. 3 sezone, 40-50 miliona potrosenih, 1 trofej. Ja, kao Cigan, prezadovoljan.
z

zoc 1 trofej

pre 12 dana

@mvp A od cega da puknu dusmani, od Jednog samo trofeja za pune 3 god u klubu?
d

d.g.

pre 12 dana

Čovek je do sad radio volonterski bez ugovora. Red je bio da i on bude plaćen za svoj posao.
3

3mil zoc

pre 12 dana

Radio "volonterski" za samo 3 mil po sezoni....
A

Alex20

pre 12 dana

Hahahahaha
d

d.g.

pre 12 dana

Žao mi je što nisi osetio ironiju.
A

Aleksejko

pre 12 dana

Lepa i vrlo bitna vest za sve koji vole kk Partizan. Stvarno je dobro kad za trenera imas ovakvo ime u kosarci. Ono sto je Anćeloti u fudbalu to je Zeljko u kosarci.
B

Bogoljub Gagic

pre 12 dana

Evo zašto akciza za gorivo i alkoholna pića ,od prvog maja idu gore.
C

Cankar

pre 12 dana

Isplači se, biće ti lakše...
E

Ekonomista

pre 12 dana

Pročitaj Zakon o akcizama pa će ti biti jasno da se svake godine usklađuju sa rastom cena na malo.
Г

Гробар54

pre 12 dana

Зато пи сок!
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Davjak. Tresla se gora rodio se Davjak. Ne menjam ja Nikove, ja vas prc prc prc samo sa ovim mojim Nikom. A lik koji menja Bikove, koji vas isto prc prc prc je lik poznat kod nas na vestima kao "u inat dušmanima" Ali u principu i ja i on, imamo isto mišljenje o vama.
P

Paok-Partizan

pre 12 dana

I mi imamo isto mišljenje o vama, ruglo grada i Srbije!!!
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@paok partizan. Šta to vas briga što smo mi ruglo grada i Srbije (inače to je naša pesma posvećena vama, izmedju ostalog se u pesmi kaže, vi ste s.oka ruglo grada i Srbije) Vodi ti računa o vašoj zemlji, ipak ste vi u EU.
D

Dajvak

pre 12 dana

Žalim te, ali iskreno. Nego.....ne treba da gubiš nadu - medicina napreduje.
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Davjak. Znaš iz iskustva da medicina napreduje???? Možeš meni i svim Zvezdašima da... znaš i sam šta...
R

Rem

pre 12 dana

Naslov je morao da sadrži upozorenje zbog uznemiravajućeg sadtžaja: Nije za navijače iz predgrađa.
k

kk.Bezanija

pre 12 dana

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom i 3mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse i Zvezde kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
0

000009

pre 12 dana

A DETALJI UGOVORA? KOLIKO CE TO DA KOSTA PORESKE OBVEZNIKE DRZAVE SRBIJE?
L

LK1962

pre 12 dana

Ostavi podatke redakciji bice ti poslato na kucnu adresu
e

ejjj

pre 12 dana

Sultan se ocigledno otvorio
M

Mikula

pre 12 dana

Ostaje tu do penzije jer ga niko neće. Pre Partizana 2 godine bio bez angažmana. Ima boljih i jeftinijih.
S

Sima Arauho

pre 12 dana

SAMO DOŽIVOTNI UGOVOR SA BLANKO ČEKOM!
O

Olajinka

pre 12 dana

Dozivotna za trenera koga svi zovu Jedan trofej?
K

Kalcopolista

pre 12 dana

Zali boze bacenih tolikih narodnih miliona preko 30 na klub koji sa sve crvenim trenerom i panterom obojica po 3mil godisnje zavrse na dnu Evrolige i jos izgube i Kup,kud ces gore od toga?
P

Pjer Karden

pre 12 dana

S obzirom na njegove godine logično,napunio je 66 godina tako da će iz Partizana u penziju,malo ga je i vreme pregazilo,klubovi oni koji su top više preferiraju mlađe trenere što je sasvim uredu jednom se mora napraviti smena generacija.S obzirom na jako veliki budžet Partizana koji će opet biti najmanje u top-8 teško da bilo ko osim njega može da drži pod kontrolom jako skupe igrače a videli smo da i on ima ozbiljne probleme.Očekivana odluka,što implicira da će Partizan dobiti vajld-kard za sledeću sezonu EL.
P

Pouzdan Izvor

pre 12 dana

Ugovor 3 miliona se, budžet 30m. Na dve godine
K

Kakav talenat

pre 12 dana

OSVOJIO TOP 12..ISPO IZ EL...IZGUBIO SVA 3 DERBIJA...IZGUBIO KUP...ITD 👏
f

fmpavsendvic

pre 12 dana

doveli 15 igraca izmenili 4 trenera i top 16
I

Ispali iz EL

pre 12 dana

@fmpavsendvic Sto mi drago sto smo Pustili Efes samo vi da ispadnete to je najbitnije...top 12 klub i izgubljen kup!
G

GostO.

pre 12 dana

Znaci stigle garancije za budzet. Nego, je o opet potpisao na tabli?
G

GostO

pre 12 dana

Neka je srecan Zeljko svima koji slave i neka sa istim uspehom kao i do sada vodi Partizan.
M

Mariooonio

pre 12 dana

Koji uspeh ljubi te brat😂😂😂😂
i

igokea top 13

pre 12 dana

@GostO Jedan trofej za 3 pune godine...alal mu vera🤣
G

GostO

pre 12 dana

Na taj uspeh sam i mislio 🤣
A

ABCD

pre 12 dana

Plata????
D

Darko1101993

pre 12 dana

Najveći si nema veze sto ces samo jednu Aba titulu uzet u 3 sezone pored ovih to je vece nego 5 zaredom NBA titula da se osvoji, hvala ti sto si digao partizan iz blata u kom je bio i da ostaneš jos dugo bez obzira na trofeje
П

Па...

pre 12 dana

... срећно, легендо и да наставиш да будеш трофејан као сада, хехехе. Такође да и даље завршаваш сезону у ЕЛ кад и Алба.
p

partizansport

pre 12 dana

Gde vam je njegova nova plata u naslovu? kao sto za zvezdine stavljate?
V

View

pre 12 dana

Plata je velika i treba da bude najveća za najvećeg trenera. Šta tu nije jasno. Bolje i jedan lamborgini ili biggati nego dva do tri polovnjaka sa pojace po sezoni.
@

@view

pre 12 dana

Znaci, normalno je da Partizan ima astronomske plate, a nije normalno da Zvezda ima malo vece od onih na koje smo navikli? To je ta grobarska logika... Kako vas radi Zeljko, to nije normalno.
S

Santander

pre 12 dana

Ovo bi bila super vest, ali samo kad bi privatizovali sve klubove u ovoj zemlji jer sta ko radi sa svojim novcem me uopste ne interesuje. Ovako je u pitanju cist lopovluk i pljacka ovog ludog naroda.
J

Jöle 39

pre 12 dana

Niko u Evropi nema takvog trenera ko mi,jedino je nas zocoglu uspeo da sa 30+ mil budzetom za pune 3 godine u masem klubu iz laktasa osvoji samo Jedan jedini trofej a sve ostalo pogubio,za tako nesto stvarno moras da budes talenat!
z

zocgoat

pre 12 dana

Najveci si Zeljko! Hvala ti sto si spasio ovaj klub!
K

Kup

pre 12 dana

Koliko god da dobije za ugovor, sigurno cifra neće ni biti blizu koliko je porodica Čović uzela od ove države, i koje će da uzima i dalje...
J

Jedan Trofej

pre 12 dana

Jel zna neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom,a pritom pukao u sva TRI zadnja derbija i to za redom i jos izgubio i Kup i to sve u samo 20 dana razmaka i jos ispao iz EL i zavrsio u top 11-12, a da je pri tome imao 70% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!
V

View

pre 12 dana

Kakve veze ima ova vest sa navijačima cz? Ako neko zna neka odgovori. Hvala unapred.

FC President

pre 12 dana

Kad nema gde!
g

guknire

pre 12 dana

Gde vam je njegova nova plata u naslovu? kao sto za zvezdine stavljate?
r

reb8888

pre 12 dana

...sta je ovo? svaki drugi dan vest zeljko i partizan mozzart bet se dogovorili. a bice na kraju, sve smo dogovorili za 2 minuta. i pored tolikog dogovaranja, ugovor jos uvek nije potpisan? gde lezi preoblem, ako on hoce, partizan mozzart bet hoce? bio bi red i da bude neka promocija ovaj put i mozzart bi to mogao da prenosi direktno...svaka cast na minulom radu ali od povratka on je ovde pokazao samo prosek, nista vise od toga. s' obzirom na njegovu reputaciju i ulaganja, rezultati su za mene licno ispod ocekivanja...
А

Ахахахахах

pre 12 dana

Како су се ботови помамили,што је ово мајко мила 🤣🤣🤣🤣
Г

Гробар 54

pre 12 dana

Пустио их Човић из вабила!
N

Nastavi tako...

pre 12 dana

CESTITAM MU ISPADANJE IZ EL,TOP 12,IZGUBLJENA SVA 3 DERBIJA I IZGUBLJEN KUP!
2

24.232

pre 12 dana

Kakav sad ugovor? Zar se nije radilo bez ugovora, kao sto se i Panter placa van budzeta ?!
P

PFC

pre 12 dana

Ne znam Željko koliko ti je to pametno....odlučio si da nastaviš borbu protiv "Golijata", a on ti je samo na slučaju "Mirotić" pokazao na šta je sve spreman i kako će ti se planirano teško ostvariti. Možeš da treniraš koga hoćeš, možeš da odeš na Pirineje i sunčaš se u miru ispred kuće u Marbelji, a ti biraš ovu atmosferu u kojoj te kadija tuži pa ti i sudi...hrabar si i zaslužuješ ogromno poštovanje, ali lično mislim da je Partizanu jedini spas istupanje iz svih liga u svim sportovima.
G

GeOs

pre 12 dana

Sto ne istupiste iz svih sportova od 2003-2012 ?
L

Lago di Como

pre 12 dana

Čekam tebe da ostvarim jedan davni san 🖤
K

Klasika

pre 12 dana

Ni posle 3 godine, i dalje ne znamo koliko zarađuje za zvezdinog svakog trenera i igrača se zna kolika mu je plata, za Rumenog to je tajna koju ni vikiliks ne bi provalio
p

pussaaaa

pre 12 dana

neces nikad ni znati.... p.s. pusssaaaa
B

Bajke

pre 12 dana

Za Zvezdu se zna jedino ako veruješ excel tabelama. Vi od raskida ugovora sa igračima ostvarujete zaradu što je fenomen koji nema nijedan drugi klub u Evropi i svetu.
P

Pećko Pivo

pre 12 dana

Dobro, reci nam koliko svaki igrač i trener Zvezde zarađuju. Izvoli.
R

Realan 2

pre 12 dana

,,zna se,, za svakog cz trenera ali se ne zna kako ce 12000 sezonaca stati u pionir... kome ti druze verujes, svaka ti cast...
s

sasa70

pre 12 dana

ajde ti napisi koliko zaradujes pa cu ti ja napisati koliko Zeko ima!
K

Klasika

pre 12 dana

Ni posle 3 godine, i dalje ne znamo koliko zarađuje za zvezdinog svakog trenera i igrača se zna kolika mu je plata, za Rumenog to je tajna koju ni vikiliks ne bi provalio
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Ima jedan klub koji titulu šampiona Srbije čeka 11 godina. Koji je za poslednjih 11 godina osvojio 1 Aba ligu i 3 domaća kupa. Klub koji drži apsolutni i neoborivi Svetski rekord, 31 godinu bez titule, više od 3 Decenije, podatak za Ginisa bez konkurencije. Koji je igrao u drugoj ligi 71'. Doveli najvećeg trenera u Evropi koji je za 3 sezone od mogućih 10 trofeja osvojio samo 1, i ako je imao najveći budžet u istoriji ovog dela Evrope i medju najvećim budžetom u Evropi. Kako ste prošli sinoć u odbojci, zna li se šta ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳
D

Dajvak

pre 12 dana

Znači ti si ona botina što istu priču ponavlja pod deset različitih imena......E moj Vito, ili si balavac ili si prs'o skroz. 🖤🤍
G

Grr

pre 12 dana

"Niko krupno ko cig.n ne laže" narodna izreka.
C

Cogito ergo sum

pre 12 dana

Hteo si da kažeš da ima jedan klub u Srbiji koji ima titulu evropskog šampiona, pobednik međunarodnog Kupa Radivoja Koraća, tri puta učesnik Final Four turnira, višestruki šampion države i pobednik kupa. Klub koji je lansirao gomilu reprezentativaca, igrača koji su bili lideri u Evroligi, igrali zapažene uloge u NBA, dao mnogobrojne trenere. Klub za koga se zna širom sveta, a vama su najbolje replicirali navijači Makabija transparentom "Who the f**k are you?".
F

Forever Young

pre 12 dana

U odbojci su prošli isto kao i u fudbalu, i isto kao što će proći u košarci.
J

Ja ja ja

pre 12 dana

Ima jedan lik koji nema zivota,kojem je vrhunac dana da doceka vesti o partizanu i da kopira jednu-dve recenice.. i koji dan provede cekajuci da vidi koliko je plusica ili minusa dobio... ima jedan lik kojem je brzo potrebna devojka neka, jer ce mu desna ruka otpasti od natezanja zabe, pa jadan onda,kako ce kopirati text jedan te isti..ima jedan lik... kojem je potrebna pomoc
D

DSCZ

pre 12 dana

Nemoj tako, ipak su osvojili drveni pehar za 12to mesto u EL, a i uzeli su drveni pehar u kupu u rukometu. Za koga je, dosta im je
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Davjak. Tresla se gora rodio se Davjak. Ja komentare ostavljam samo sa mojim Nikom, a taj što menja komentare je onaj lik "u inat dušmanima" Nema potrebe da menjam Nikove, i sa ovim Nikom vas prc prc prc.
D

Dusmaniiii

pre 12 dana

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
T

Tomislav V

pre 12 dana

Manje više očekivano. Verovatno ima pouzdanih naznaka da će se sledeće godine igrati Evroliga. Za očekivati je da se u koncipiranju tima neće ponoviti greške kao ove sezone. Igrati celu sezonu bez pravog plejmejkera je bilo čisto samoubistvo. Mnogo igrača nije imalo skoro nikakav učinak, Jaramaz, Ponitka, Trifunović, Anđušić...Avramović skroz promenljivo i nepouzdano, igračima Olimpijakosa u tri uzastopna napada tri puta loptu u ruke, to je za Riplija. Valjda će se izvući neka pouka iz ove sezone. Nejasno ostaje po kom kriterijumu je doveden Smit a ne Jogi Ferel koji je razbijao Partizan u dresu Cedevite.

Marko Pavlovic

pre 12 dana

realno i ocekivano. dozivotni ugovor za ovakvog trenera.
b

bljucccc

pre 12 dana

Ni posle 3 godine, i dalje ne znamo koliko zarađuje za zvezdinog svakog trenera i igrača se zna kolika mu je plata, za Rumenog to je tajna koju ni vikiliks ne bi provalio
I

Ivan L

pre 12 dana

Ma imate vaše igrače, trenera i upravu. Gledajte u vaše dvorište. Nikad nisam komentarisao druge ekipe ako nije u pozitivnom kontekstu (dobar igrač, dobar trener, igra), dosadiste Bogu i narodu.

bebs

pre 12 dana

ostaje da se vidi visina i duzina ugovora***** jel moguce da se svi ludi prave, po mojoj nekoj slobodnoj proceni bez milionceta - milionce ipo po sezoni nije ni seo za sto da pregovara
C

Cenim

pre 12 dana

Negde na polovini tog raspona.
G

GostO

pre 12 dana

Znaci, stiglo uverenje da ce biti para. Je l opet na tabli potpisao?
E

Ejjj

pre 12 dana

A nista o tome koliko ce zaradjivati? da je potpisao za zvezdu odma bi to bilo u naslovu
S

Smesno je.

pre 12 dana

On nikada ne bi potpisao za taj klub 😂
I

Igorrr

pre 12 dana

hvala vladi Srbije kk ofy ima najtrofejnijeg trenera
z

znamo znamo

pre 12 dana

A nista o tome koliko ce zaradjivati? da je potpisao za zvezdu odma bi to bilo u naslovu
M

Meraklijaa

pre 12 dana

Po prvim informacijama Ostoja će pored vesti o novom ugovoru za Željka, saopštiti kako je ujedno i Partizan prvi favorit za dobijanje licence na 5 godina. Slavi Srbijo!⚫⚪
I

Igorrr

pre 12 dana

hvala vladi Srbije kk ofy ima najtrofejnijeg trenera
F

Figaro

pre 12 dana

Najveći ikad! 🖤🤍
D

Duh koji lebdi

pre 12 dana

Kakvo je stanje u Stevana Šupljikca? Imali preživelih
J

Jöle 39

pre 12 dana

Muk u železniku
G

Guh

pre 12 dana

Tooooooooo breeeeeeeeeeee
g

gostgg

pre 12 dana

CEKAM TEBE DA OSTVARIM JEDAN DAVNI SAN!
S

Sale24

pre 12 dana

A u vojvode Supljinca muk...
N

Nbg funk

pre 12 dana

Covek u karijeri zaradio preko 30 miliona i sad te vase price kako on radi za 3 ili 4 milke je sramotno. E zato ce ovaj da vlada jos 20 godina jel ste totalno bez pameti
D

Deyan X

pre 12 dana

U inat svima sledece sezone, jaci nego ikad...
K

Kradja parfema!!!

pre 12 dana

Zašto na ovom sajtu nema vesti da je Boltauzer uhvaćen u kradji parfema ?
G

Gost222

pre 12 dana

Valjda je to jasno. Povezes kome su sponzor i koga Boltauzer uvek gura.
d

dežurnikrivac

pre 12 dana

druže to je bilo pre 5 meseci , čemu sada tolika frka oko parfema ??? Ima jedan čika što je ukrao/privatizovao državnu firmu , pa ?? Sunce sija , kiša i dalje pada .. Pa ??
M

Mile led

pre 12 dana

Ajde što krade parfeme, nego što krade i Zvezdu stalno.
p

podesen

pre 12 dana

Kakvi parfemi,ajde molim vas.Nego Nesa Ilic el u bajboku to nam javite ili pusten kucu.
s

sprdacina

pre 12 dana

Ko bi rekao za coveka koji je dosao iz ljubavi da su pola godine pregovarali i tek sad se dogovorili u maju
X

X

pre 12 dana

🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍
B

Bljuc

pre 12 dana

Hvala Vladi Srbije
b

beli007

pre 12 dana

Jedno veliko Bravooooo 🎊🎊
B

Burek

pre 12 dana

Iskreno, mogli su da sačekaju kraj sezone pa da odluče da li treba da ostane. Ako ne uzme makar jedan trofej u konkurenciji naše ranjene Zvezde, da sam Ostoja dao bih mu šut kartu. Naravno, sad će grobari da me napadnu kako je on najtrofejniji evropski trener i sve to, ali shvatite da se ne živi od stare slave. Sa ovakvim timom je Partizan prosto morao igrati makar plej-in. Zato kažem da normalni navijači Partizana ne treba da upadaju u preveliku euforiju. Primera radi, mogli su komotno Božića da kontaktiraju, napredovao je kao trener i ima perspektivu (londonski tim odveo do polufinala EK). I još nešto - čak i da Željko radi besplatno, teško da će hteti da njegov tim ima mali budžet, samo objektivno kažem.
d

druze " realni "

pre 12 dana

dok bi ti sacekao kraj sezone Zeljku bi stiglo 10 ponuda, i onda bi ostao bez trenera..Vecina je resila pitanje za sl. sezonu pa juri Bozica, ako bi uopste hteo doci.. Plus porediti njih dvojicu...
B

Burek

pre 12 dana

Aj mi reci ko će sada da angažuje Željka ? Nabroj potencijalne klubove. Da ti olakšam - čovek ima preko 60 godina
t

to ste

pre 12 dana

i za pesica pricali a on umalo svetski prvak ( i to sa kojim timom ), a uskoro ce voditi Dubai, koji moze kupiti kpga hoce.
e

evo reci cu ti

pre 12 dana

zvezda prva bi slavila kada bi imala takvoga trenerA..
B

Burek

pre 12 dana

Iskreno, mogli su da sačekaju kraj sezone pa da odluče da li treba da ostane. Ako ne uzme makar jedan trofej u konkurenciji naše ranjene Zvezde, da sam Ostoja dao bih mu šut kartu. Naravno, sad će grobari da me napadnu kako je on najtrofejniji evropski trener i sve to, ali shvatite da se ne živi od stare slave. Sa ovakvim timom je Partizan prosto morao igrati makar plej-in. Zato kažem da normalni navijači Partizana ne treba da upadaju u preveliku euforiju. Primera radi, mogli su komotno Božića da kontaktiraju, napredovao je kao trener i ima perspektivu (londonski tim odveo do polufinala EK). I još nešto - čak i da Željko radi besplatno, teško da će hteti da njegov tim ima mali budžet, samo objektivno kažem.
V

Voždovac

pre 12 dana

Zar nije bila vest pre nedelju dana da produžava na 2 godine? A sad nova ista vest da produžava, samo se ne zna na koji period. Iskusno uprava i Mocart lože grobare, svaka čast 👌
Ž

Željko Obrad.

pre 12 dana

Kada će sudjenje za ono gaženje???
D

Dorcolac

pre 12 dana

Sve Delije slave, covek osvojio 1 trofej za 3 godine sa najvecim budzetom u istoriji ovih prostora, zamisli tek da imaju boljeg trenera pa grobari bi osvojili sve zivo, slavite Delije Rumeni ostaje!!!
m

merlin_pfc

pre 12 dana

Da li mu je to nagrada zato što je za tri sezone osvojio samo jedan trofej, od deset koji su bili u opticaju.
o

opusteno

pre 12 dana

za igokeu2 pare nisu problem
e

ehh

pre 12 dana

bunar bez dna, samo neka trosi narodne pare
S

Sima Aruho

pre 12 dana

Šta nam vredi novi ugovor je kada Zvezda osvaja sve trofeje.
S

Sakur.

pre 12 dana

Za 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa, katastrofa.
k

kkk

pre 12 dana

Hiljadeee porukaaa .........
T

Top Gun

pre 12 dana

Šta nam sve vredi kada trofeja nema pa nema.
P

PFC

pre 12 dana

Vredi ti sto uz pomoc tog coveka sada igras EL a ne fiba ligu sampiona.
b

bljuc

pre 12 dana

Zeljko Obradovic "ja nemam ugovor"
K

Kalčopolista

pre 12 dana

Kada i ove sezone ostane bez trofeja, pokajaće se što je ostao.
a

alal vera

pre 12 dana

majstor za trosenje narodnih para
D

DRMRCOVKINS

pre 12 dana

11m prosle godine i 4,6m do marta ove. Sve to samo da bi bio ispred Albe i Asvela. 50god brukanja u svim evropskim takmicenjima.
M

Milojko Arsenic's

pre 12 dana

Za 3 sezone od mogućih 10 trofeja osvojio je samo 1. I to sa najvećim budžetom u istoriji ovog dela Evrope i medju najvećim budžetom u Evropi.
T

Tomket

pre 12 dana

A i taj trofej ne bi osvojio da nije uzimao odmore tokom plej-ofa, nečuveno čak i za regionalnu ligu
N

Niko123

pre 12 dana

Videlo se sve ko je "drzavni projekat" ali to nije Partizan, nego CZFmp.
B

Blizanci puna mrznje

pre 12 dana

A sta si ti osvojo u zivotu?
V

Veljko9

pre 12 dana

Volimo te Željko🖤🤍🇷🇸
M

Mile led

pre 12 dana

Do sada je imao 3 miliona evra po sezoni, od sada ima 5 miliona evra po sezoni.
b

bljuc

pre 12 dana

znaci reketiranje drzave je uspelo, drzavni projekat
g

gostgg

pre 12 dana

kad cujem ovaj naziv od strane navijaca rezimske mezimice sve mi je draze sto navijam za partizan
G

Guh

pre 12 dana

kakav ugovor kada rumenko nema nikakav ugovor,
c

cast

pre 12 dana

je imati najboljeg svetskog trenera.. hvala Zeljko za sve, posebno 95-tu..!!!!