Odbojkaši Partizana (©MN Press)
Odbojkaši Partizana (©MN Press)

Milija Mrdak: Došli smo na petu utakmicu i predali im pehar, bez velike borbe

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 11:52

"Zvezda je više nego zasluženo osvojila titulu", poručio je kapiten odbojkaša Partizana

Ovog puta Milija Mrdak nije imao čast da podigne pehar, a rukama mu je završio srebrni tanjir namenjen vicešampionu Srbije. Odbojkaši Partizana su izgubili majstoricu u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde i moraju da se pomire sa tim da nijedan od tri trofeja nisu uspeli da odbrane.

Dao je sve što je mogao Milija da dođe do pete utakmice, vratio je crno-beli tim iz veoma teške pozicije, ali u odlučujućem obračunu večiti rival je bio bolji.

Izabrane vesti

"Čestitao bih Zvezdi na osvojenoj tituli, više nego zasluženo. Pokazali su najviše... Čestitao bih i mojoj ekipi, ali s druge strane mi je utisak da smo došli na petu utakmicu na Banjicu i predali im pehar. Bez velike borbe... Žao mi je jer smo se junački izborili za majstoricu, a da je ovako ispustimo", rekao je Milija Mrdak. "Šta je tu je... Imali smo mnogo uspona i padova tokom sezone. Na kraju smo se izborili da igramo finale, bili smo blizu, ali Zvezda je pokazala zašto je tokom cele sezone bila prvoplasirana na tabeli i zasluženo je uzela titulu".

Dao je kapiten crno-belih utisak i kompletne sezone.

"Iz našeg ugla nismo imali sreće i sa igračima i sa povredama, raznim stvarima koje su nas pratile, menjanje hala, sa terminima i bez termina... Donekle uspešna sezona, ali žao mi je jer smo se u trećoj i četvrtoj utakmici stvarno borili. I više nego zasluženo stigli do majstorice i onda je na ovaj način odigrali. Samo mi je zbog toga žao... Čestitam i mojoj ekipi i Zvezdi. Idemo dalje".

Upitali su novinari Miliju i da li će biti u istom timu naredne sezone...

"Pa ne znam još", uz osmeh je završio Mrdak.





tagovi

Milija MrdakOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara