Crnogorski mediji: Dobro je, sačuvane su žive glave!

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.04.19. | 09:51

„Ko je normalan mogao da dozvoli da se meč igra“, piše izveštač Vijesti

Mediji u Crnoj Gori, dan posle pete utakmice finala ABA lige, akcenat su stavili na dešavanja pre meča. Napad navijača crveno-belih na klupu Budućnosti dominira u gotovo svim elektronskim izdanjima.

Crnogorski izveštači su redom konstatovali da utakmica nije smela da počne i da su uslovi nisu bili regularni. 
„Pitanje je samo kako je iko normalan mogao da dozvoli da se meč uopšte i odigra, jer nije postojalo ni minimum uslova za to... Nažalost, i najcrnje slutnje su se obistinile - meč odluke je kasnio 57 minuta, jer su Podgoričani napadnuti na terenu, udareni su Nemanja Gordić, Suad Šehović i Petar Popović, a sa tribina je letelo sve i svašta. U takvom paklu i neregularnim uslovima, pitanje je samo zašto su čelnici ABA lige naterali Jasmina Repešu i njegove izabranike da izađu na teren. Da nisu, bar bi bili pošteđeni dva od tri najgora sata u karijerama...“ napisao je izveštač Vijesti iz Beograda.

Izabrane vesti

Potom je do tančina objasnio bliski susret igrača Budućnosti i navijača Crvene zvezde.
Najvatreniji navijači Zvezde, Ultrasi, 40 minuta pre zakazanog početka su ušli u halu i igrali basket na terenu, fotografisali se, a onda seli u prvi red partera, tik uz klupu Budućnosti. Bilo je jasno da su tu da naprave nered i uplaše Plave,  a koliko je na Podgoričane ostavio traga bliski susret sa njima, kao i sve što je doletelo sa tribina, najbolje se videlo kada je utakmica konačno počela“.

Nešto umreniji je je bio portal CDM.
Predali su košarkaši Budućnost Volija krunu šampiona regiona i mesto u Evroligi, ali su čini da su sačuvali ABA ligu jer su večeras izašli na parket posle atmosfere linča, zbog koje je utakmica kasnila skoro sat. Smogli su snage momci Jasmina Repeše da se nadmeću sa Crvenom zvezdom, ali je očigledno sve ono što su preživeli u uvertiri, uticalo da ne odigraju na nivou iz prethodne dve utakmice finala pa su na krjau poraženi sa 97:54“.


tagovi

Jasmin Repeša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara