Ivica Jevtić sa igračima (Starsport)
Ivica Jevtić sa igračima (Starsport)

Ivica Jevtić: Peta utakmica, protivnik Partizan, pune tribine - za ovo se živi!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 21:51

Trener Crvene zvezde presrećan zbog osvojene titule

Nije bio lako Ivici Jevtiću kad je njegov tim ispustio vođstvo 2:0 u finalnoj seriji, ali verovao je da će momci ponovo zablistati kada to bude potrebno.

I ispunili su mu želju... Nisu ga razočarali, nego su u najvažnijem meču sezone bili najbolji. Majstoricu protiv Partizana dobili su maksimalnim rezultatom i tako vratili titulu posle osam godina čekanja.

Izabrane vesti

"Ova peta utakmica - svaki sportista živi za ovakvu atmosferu, da igra u ovakvom ambijentu. Presudilo je to što su momci verovali... Cele godine smo radili i nismo odustajali ni kad je bilo teško. Čestitke igračima Partizana, kao i mojim momcima", rekao je Jevtić.

Njegov tim je bolje počeo finale, imao je šanse i u trećem i četvrtom meču, ali rival je izborio peti duel.

"Igrači Partizana se nisu predavali u takvoj situaciji, skupili su se, konsolidovali i pokazali zašto su prošle godine bili prvaci".

Na početku takmičarske godine Zvezda nije proglašena prvim favoritom za titulu, ali...

"Mi smo celo prvenstvo odigrali na visokom nivou, čim smo bili prvi u ligaškom delu - znali smo za šta se borimo. Ovo je samo kruna onoga što smo radili cele sezone".

Pamtiće uvek da je rvi trenerski trofej osvojio na klupi Crvene zvezde i to na kakav način...

"Lep je osećaj. Pre sezone da sam birao - da sam hteo ovako nešto da se desi - peta utakmica, Partizan, pune tribine. Hvala svima - živi se za to", poručio je za kraj Ivica Jevtić.



tagovi

OK Crvena ZvezdaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara