Dušan Vlahović i Maks Alegri (Reuters)
Dušan Vlahović i Maks Alegri (Reuters)

Vlahović pobesneo posle izmene, Alegri ne vidi nikakav problem

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 23:28

Selektor Dragan Stojković gledao meč u Torinu

Juventus i Milan su odigrali derbi za zaborav, meč je završen bez golova, a oba tima su pokazali malo fudbala. Juve je bio za nijansu bolji i bliži pobedi ali opet nije ostavio neki pozitivan utisak.

Srpski napadač Dušan Vlahović je bio jedina pretnja Milanovom golu u pprvih sat vremena igre ali nije iskoristio dve šanse koje je imao. Dobio je najviše duela (15) od svih igrača koji su bili na terenu, ali je u 62. minutu zamenjen. To mu se očigledno nije dopalo. Prilikom izlaska sa terena je udario u korner zastavicu, stepenice, bacao flašice sa vodom… Besno je govorio nešto za sebe i nije bilo pozdrava sa Alegrijem kojeg je streljao pogledom. Potom je sa kesom leda preko kolena napustio klupu i otišao u svlačionicu. reakciju Vlahovića možete da pogledate OVDE.

Izabrane vesti

I sve to pred očima selektora Dragana Stojkovića Piksija koji je posmatrao meč u Torinu. Nije ovo Vlahoviću prva takva epizoda, a nije ni jedini kojem se ne sviđaju potezi trenera Juventusa. Ove sezone je Alegri već ima takve situacije sa Kjezom i Kambijazom koji su takođe negodovali zbog izmena.

Posle meča je Juventusov trener pokušao da spusti loptu i nije video ništa sporno u reakciji srpskog napadača.

“Normalna reakcija. Od napadača na klupu smo smo imali Milika i Kena i odlučio sam se za Milika. Dušan je odigrao veliki broj mečeva u poslednje vreme i bio je dobar do izmene. Ništa se nije desilo između nas, odlučio sam se za izmenu za koju mislim da je bila potrebna. U poslednjih nekoliko mečeva su nam izmene donele dosta toga dobrog. Bitno je da je Vlahović odigrao dobru utakmicu. Da ne postoje izmene, onda bi nam uvek igralo istih 11 igrača”, filozofski je konstatovao Alegri posle meča.

Vlahović je u 2024. godini najbolji strelac Serije A i jedini je u ovoj godini dao 10 golova. Ukupno ih ima 16 na 29 utakmica Serije A ali u poslednja dva meseca se samo jednom upisao u strelce u šampionatu. Na gostovanju protiv Kaljarija.

Vlahovića je danas u izjavi za Gazetu delo Sport komentarisao i selektor Dragan Stojković.

“Vlahovićevih 16 golova u Seriji A vrede kao Halandovih 23 u Premijer ligi. Dušan može da bude igrač kao Haland. Sve zavisi od njega. Po meni, ima sve da bi bio najbolji napadač na svetu. Stalno je gladan golova i ima pobednički mentalitet”, rekao je Piksi.


tagovi

Masimilijano AlegriDušan Vlahović

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara