Igrači Ukrajine (©Reuters)
Igrači Ukrajine (©Reuters)

Trijumfi Ukrajine, Škotske, Španije i Austrije najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | uto. 26.03.24. | 11:25

Nigde nećete naći veće kvote

Aktuelna fudbalska ponuda puna je reprezentativne akcije, i tu je nekoliko atraktivnih duela.

Bukmejkeri Mozzarta su zato pripremili iznenađenja i spremili najveće kvote na svetu na četiri jedinice - u pitanju su igre na pobede Ukrajine, Škotske, Španije i Austrije.

Izabrane vesti

Ukrajina nije izgubila u pet mečeva zaredom i u odličnom je funkcionalnom stanju. Pogotovo pošto je u prethodnom susretu herojski ostvario pobedu protiv Bosne i Hercegovine od 2:1. Do 85. minuta Zmajevi su vodili 1:0, ali su izabranici Sergeja Rebrova uspeli da preokrenu situaciju. Po jedan gol postigli su Roman Jaremčuk i Artem Dovbik i odveli Ukrajince na poslednji stepenik do plasmana na EURO. Island je ostvario niz od tri trijumfa i pun je samopouzdanja pred dvoboj vredan odlaska na šampionat Evrope. Selekcija sa severa je u prethodnoj fazi na gostovanju bila jača od Izraela sa 4:1.

ŠKOTSKA - SEVERNA IRSKA (UTORAK, 20.45), KEC 1,58

Učinak Škotske u poslednjih šest okršaja je skoro očajan. Igrači Stiva Klarka nisu pobedili u tom opsegu, već su doživeli četiri poraza i upisali dva remija. Veliki su problemi u defanzivnoj liniji, jer su u ovoj seriji bez pobede primili najmanje dva gola u svakom meču. Kod kuće Tartan armija igra mnogo bolje. Poraz je bio samo u jednom od poslednjih pet mečeva, uz tri pobede i jedan remi. Očigledno je došlo vreme za rehabilitaciju, a predstojeći protivnik je savršen za ovo. Severna Irska igra promenljivo, kao i obično. Protiv jačih protivnika ekipa Majkla O’Nila gubi i, u najboljem slučaju, izvuče nerešeno. Pre četiri dana selekcija je gostovala Rumuniji i odigrala 1:1. Nadolazeći protivnik nije ništa slabiji od prethodnog, tako da ako Severni Irci uspeju da napuste teren neporaženi, to će se smatrati odličnim dostignućem.

ŠPANIJA - BRAZIL (UTORAK, 21.30), KEC 2,35

Španija se bez problema izborila kroz kvalifikacionu grupu za Evropsko prvenstvo sa 21 bodom iz osam mečeva. Uspela je Furija da pobedi Škotsku, koja je završila na drugom mestu sa četiri boda manje. Izabranici Luisa de la Fuentea su prijateljskoj utakmici protiv Kolumbije 22. marta pristupili posle serije od šest pobeda, ali su neočekivano izgubili minimalnim rezultatom 1:0. Nesumnjivo, sada će španski tim pokušati u Madridu da se rehabilituje zbog poslednjeg neuspeha. Furija je pobedila u šest od osam poslednjih prijateljskih utakmica na svom terenu. Brazil nije ubedljiv u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Posle šest kola, Selesao zauzima skromno šesto mesto na tabeli i već osam bodova zaostaje za liderom, Argentinom. Bilo je očekivanja i prognoza da Brazilci neće moći ništa da pokažu u prijateljskoj utakmici pre nekoliko dana protiv Engleske. Ipak, uspeli su da prekinu neprijatan niz od tri poraza, pobedivši rezultatom 1:0. Brazil ima jednako teškog protivnika ispred sebe. Treba napomenuti da je Selesao slavio u devet od 10 prethodnih prijateljskih utakmica u gostima.

AUSTRIJA - TURSKA (UTORAK, 20.45), KEC 2,00

Reprezentacija Austrije našla se u veoma teškoj grupi u kvalifikacijama za predstojeće Evropsko prvenstvo 2024, gde nije važila za izrazitog favorita. Kao rezultat, Austrijanci su uspeli da završe na drugom mestu posle Belgije, sa devet bodova prednosti ispred trećeplasirane Švedske. Austrija je pre nekoliko dana u prijateljskom meču pobedila Slovačku sa 2:0 i to joj je četvrti uzastopni trijumf. Reprezentacija Turske imala je veoma ozbiljne rivale u kvalifikacijama za predstojeće Evropsko prvenstvo, ali je uspela ne samo da dođe do ulaznice za turnir, već i da bude najbolja u grupi, ispred Hrvatske i Velsa. U test meču sa Mađarskom Turcu su neočekivano posrnuli i izgubili u gostima sa 1:0, što je prvi neuspeh selekcije posle četiri susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara