TRANSFERI - sreda, 24. jul

Vreme čitanja: 16min | sre. 24.07.19. | 23:55

Iz minuta u minut ispratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci samo na portalu MOZZART Sport...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Aston Vila potvrdila transfer Trezegea. Opširnije OVDE
- Bolonja dovela Skov OlsenaOpširnije OVDE
- Koentrao ide u Porto! Opširnije OVDE
- Klajn pokidao ACL, Liverpul traži beka. Opširnije OVDE.
- Dinamo Zagreb hoće TOP engleskog talenta. Opširnije OVDE.
- Everton našao zamenu za Geja u Majncu. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


-  Zatvaramo radnju za večeras, to bi bilo sve. Laku noć želi vam Nikola Stojković.

23.40 - Iskusni krilni napadač Erik Botek trebalo bi da postane najplaćeniji fudbaler na Kirpu kada bude stavio svoj autogram na trogodišnji ugovor s Omonijom. On dolazi bez obeštećenja, a detalji nisu objavljeni.

23.35 - Izgleda da će transfer Tomasa Vermalena u Visel Kobe biti potvrđen u narednim satima, možda već do jutra. Čeka se i formula ove operacije. 

23.31 - E, a kad smo već kod Kneževa, sportski sektor je selektirao Sedrika Soareša i Vilijama Karvalja kao dve velike želje ovog leta.

23.26 - Monako je prosledio 22-godišnjeg napadača Samuela Grandsara na pozajmicu u Brest.

23.22 - List La Dêpeche du Midi tvrdi da je napadač Jaja Sanogo odbio dve unosne ponude iz Saudijske Arabije i UAE. Navodno, iz UAE ugovor je bio na 3.000.000 evra neto po godini, dok je iz Saudijske Arabije išao na 2.000.000 evra neto godišnje. On želi da ode iz Tuluza, ali da se preseli makar u Čempionšip.

23.16 - Leroj Fer je počeo danas prijateljsku utakmicu protiv Anžea kao starter, iako još nije dobio ugovor s Fajenordom. Ali, čini se da je jako blizu cilja...

23.11 ZVANIČNO: Pedro Obijang je novi igrač Sasuola! Transfer je završen na 8.600.000 evra, plus bonusi, ugovor na četiri godine. Opširnije OVDE.

22.58 - Još jedan potpis u Leganesu. Opet desni bek! Stigao je Mark Navaro iz Votforda na jednogodišnju pozajmicu. Čini se da je ovaj deo terena rešen.

22.49 Blez Matuidi bi voleo da se vrati u Pari Sen Žermen, ali Leonardo je navodno već poručio Francuzu da se ne nada previše...

22.40 - Posle priča da je transfer Anhela Koree u Milan u potencijalnoj opasnosti, aktivirao se prvi operativac Atletika Andrea Berta koji je otputovao u Grad mode kako bi dogovorio transfer.

22.30 ZVANIČNO: Olimpijakos je potpisao dvogodišnji ugovor sa francuskim golmanom Bobijem Alenom. Obeštećenja nema, jer mu je istekao ugovor s Dižonom...

22.24 ZVANIČNO: Leganes je kupio desnog beka Malage, reprezentativca Venecuele Roberta Rosalesa za 2.000.000 evra. Ugovor je parafiran na dve godine.

21.57 - Fjorentina je pokazala interesovanje za Rafinju Alkantaru. Povredama uništeni Brazilac s španskim pasošem i dalje čeka transfer iz Barselone, a Viola se nada da bi mogla da ga namami u Toskanu. Valensija ostaje prvi favorit za njegov potpis, ali ne može da se dogovori s Barsom za obeštećenje, pošto Katalonci traže 15.000.000 evra. 

21.46 Jirgen Klop je kao gumicom obrisao spekulacije da bi Liverpul mogao da se uključi u trku za Gereta Bejla.
“On je izvanredan igrač, sviđa mi se jako. Ali... Potrebno je da stvorite tim. Tim nije skup najboljih igrača, već onih koji najbolje sarađuju na terenu. A za Liverpul pravim dugoročni projekat“.

21.40 - Povodom spekulacija da Everton želi Žan Filipa Gbamana javio se i njegov agent Bernar Kolinjon koji ne krije da je njegov klijent uzbuđen zbog mogućnosti da ode na Gudison Park. Opširnije OVDE.

21.25 - Pregovori Real Madrida i Mančester junajteda za Pola Pogbu ulazi u cajtnot. Još 15 dana tačno ostalo je do zatvaranja prelaznog roka u Engleskoj, a dve strane nisu ni korak bliže realizaciji transfera nego što su bile pre mesec dana. U međuvremenu Ole Gunar Solskjer je navodno počeo da se raspituje za Kristijana Eriksena, kao rešenje u slučaju da Pogba bude prodat...

21.19 - Opet, Monako bi lako mogao da pokupi Stivena Nzonzija od Rome. Rimski list Korijere delo Sport tvrdi da Nzonzi broji poslednje sate u Rimu i da bi transfer mogao da bude dogovoren možda već u četvrtak. Ali, hajde da sačekamo i vidimo šta će se desiti...

21.15 - S obzirom da je transfer Andrea Silve u Monakom pod znakom pitanja i Milan mora da uspori s prezentacijom Anhela Koree iz Atletika. Ako Silva ne bude uspeo da dogovori lične uslove saradnje s Kneževima, postoji opasnost da Korea uopšte ne dođe u Milan! Zasad je sve to na dugačkom štapu, ali mogućnosti ima...

20.55 - Navijači Rome maločas su napravili ispraćaj legendarnom kapitenu Danijeleu de Rosiju na aerodromu Fiumićino pre puta u Buenos Ajres. Capitan Futuro karijeru nastavlja u Boki juniors, a potpisuje ugovor do kraja sezone u Argentini (mart), s tim što će imati mogućnost da iz istog izađe već u januaru. 

20.32 Lukaš Jutkijevič potpisao je novi ugovor s Birmingemom i u klubu ostaje do juna 2022. godine.

20.18 Tomas Vermalen mogao bi karijeru da nastavi u japanskom Visel Kobeu, javlja dobro obavešteni belgijski novinar Kristof Tero. On je odbio da pređe u Al Arabi za veliku lovu, a u Kobeu bi igrao sa Andresom Inijestom i Lukasom Podolskim.

20.13 - Milan i Vulverhempton nikako da se nađu oko obeštećenja za Patrika Kutronea. Vulvsi su sada podigli ponudu na 18.000.000 evra, plus razne bonuse, a Milan traži bar 25.000.000 evra, ako ne i celih 30.000.000 evropskih novčanica. Neće se ovde dogovor lako naći...

20.08 - Zagrebački Dinamo želi talentovanog vezistu Fulama Meta O’Rajlija. U igri su još i Braga i Herta, ali je Dinamo trenutno najkonkretniji. Opširnije OVDE.

19.50 - Pošto je Benfika odustala, za Matiju Perina počela je da se raspituje Aston Vila. Opširnije OVDE.

19.46 - Pojedini, ne baš pouzdani, ostrvski mediji tvrde da je Herta ponudila Votfordu 20.000.000 evra i bonuse za krilnog napadača Dodija Lukebkaiju (21). Nije sporno da se Herta interesuje za Belgijanca rodom iz DR Kongo, ali ipak ćemo sačekati potvrde od nekih relevantnijih izvora.

19.24 ZVANIČNO: Hetafe je doveo desnog beka VBA Alana Njoma. Potpis na dve godine, obeštećenje 2.500.000 evra.

19.19 - Liverpul je potvrdio da je Natanijel Klajn pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i da će oporavak trajati minimum šest meseci. To Redse ostavlja samo sa jednim desnim bekom u rotaciji, Trentom Aleksander Arnoldom i zbog toga verujemo da će se krenuti po potpis još jednog beka. Opširnije OVDE.

19.16 Pep Gvardiola je govorio o Leroju Saneu i situaciji s Bajernom. On je poručio da bi voleo da Sane ostane u klubu i da to svi žele, ali da je situacija „izvan njegove kontrole“. Da li to znači da je Nemac zaista na pragu povratka u domovinu?

19.08 - Everton je našao zamenu za Idrisu Geja u Majncu. Karamele žele Žan Filipa Gbamana, za koga bundesligaš traži čak 35.000.000 evra. Više nego što će Everton dobiti za Geja od PSŽ. Opširnije OVDE.

19.03 ZVANIČNO: Posle višemesečnih muka Barselona je na kraju uspela da ubedi talentovanog krilnog ofanzivca Ansua Fatua (19) da potpiše novi ugovor koji će ga držati do juna 2022. godine. Otkupna klauzula postavljena je na 100.000.000 evra.

18.41 BOMBA: Ne samo da Betis hoće Arkadijuša Milika, već dobro obavešteni andaluzijski list Estadio Deportivo tvrdi da već ima usmeni dogovor s Poljakom za transfer! Čekaju se detalji...

18.37 - Ovo je vrlo zanimljivo: PSŽ hoće Martina Dubravku iz Njukasla! Opširnije OVDE.

18.33 ODBIJENO: Napolijev ček na 50.000.000 evra za Maura Ikardija nije prošao kod čelnika Intera. Tražena suma je između 60.000.000 i 70.000.000 evra.

18.28 Erik Maksim Čupo Moting je ponuđen klubovima iz Kine, Turske i Saudijske Arabije. Njegova epizoda u Pari Sen Žermenu je sigurno završena, ali ga svakako čeka dobra plata na nekom drugom mestu.

18.19 - Osvajač Lige šampiona za mlade sa Portom, portugalski štoper Diogo Leite (20) interesantan je Bordou i Ajaksu. Za njega je Porto prošle zime glatko odbio ponudu od 15.000.000 evra iz Sevilje.

18.02 - Lisabonski Sporting planira da proda Basta Dosta, ali pošto se niko nije javio kako bi platio 20.000.000 evra, u klubu razmišljaju o tome da ipak malo umanje svoje zahteve, kako bi ubrzali proces.

17.56 - Frka u Portu! Kapiten Danilo i trener Seržo Konseisao su se sukobili tokom priprema, zbog čega je pouzdani vezista izbačen iz klupskog trening kampa i poslat nazad u Porto. Pominje se da je Danilo završio svoje na Dragau i da želi da ide iz kluba što pre! Opširnije OVDE.

17.51 ZVANIČNO: Votford je potpisao šestogodišnji ugovor s mladim reprezentativcem Nigerije Tomom Dele Baširuom pošto mu je istekla saradnja s Mančester Sitijem. Dele Baširu je rođen u Mančesteru, a dosad je predstavljao i Englesku i Nigeriju u mlađim kategorijama.

17.45 - ZVANIČNO: Posle samo godinu dana provedenih u Vulvsima, gde je stigao iz Monaka za 2.250.000 evra, portugalski levi bek Ruben Vinagre produžio je ugovor s premijerligašem na još pet godina i trajeće do juna 2024. Prava nagrada za dobr igre u svojoj debitantskoj sezoni u Premijer ligi.

17.11 - Bešiktaš je zainteresovan za Seltinog štopera Fakunda Ronkalju. Prestavnici Bešiktaša razgovarali su s Ronkaljinim agentima kako bi se započeli pregovori, a Selta se nada da će dobro zaraditi na njegovoj prodaji. 

17.07 - Arsenal ne razmišlja o prodaji Pjer Emerika Obamejana, to je jasan stav Unaja Emerija koji je izrečen na današnjoj konferenciji za štampu. Golgeter iz Gabona se dovodi u vezu s Mančester junajtedom ako ode Romelu Lukaku.

17.02 - ZVANIČNO: Sasuolo je prodao Tima Letšerta Hamburgu, koji je s novim klubom potpisao jednogodišnji ugovor. Nije otkriveno koju će sumu novca zaraditi Sasuolo. 

16.51 - ZVANIČNO: Srpski napadač Dejan Sorgić potpisao je trogodišnji ugovor sa Okserom posle obećavajuće sezone u Tunu. Nema finansijskih detalja. Opširnije OVDE.

16.47 Elseid Hisaj definitivno odlazi iz Napolija ovog leta, tvrdi njegov agent Mario Đufredi. On je u izjavi za lokalne medije potvrdio da Hisaj sigurno ide iz Napolija pošto klub u ovom trenutku ima pet bekova i da Albanac želi da igra negde gde će imati sigurnu minutažu. Problem je u tome što niko još ne želi da plati traženih 25.000.000 evra.

16.43 - PSŽ ne želi Ivana Rakitića ni u jednoj varijanti. Barselona se stalno vraća sa ponudama koje uključuju ugovor hrvatskog reprezentativca, ali u Parizu su jasni da im Rakitić u ovom trenutku nije potreban. On je nedavno izjavio da je spreman za svaku opciju, od ostanka u Barseloni, do transfera u novu sredinu...

16.38 - Malaga je vrlo blizu da potpiše ugovor s Lesterovim herojem Šinjijem Okazakijem, kome je ugovor istekao 1. jula.

16.35 - Mladi desnokrilni ofaznivac Ajdin Hasić (17) došao je na probu u Bešiktaš. Turski klub je zainteresovan da ga uzme, pod uslovom da zadovolji tokom probnog perioda. On formalno raskinuo ugovor s zagrebačkim Dinamom.

16.30 Ljupko Petrović je dobio veliko pojačanje. Iz Španije stiže štoper Raul Albentoza, koji je sa CSKA iz Sofije potpisao jednogodišnji ugovor. Prošlog leta se vratio u Deportivo posle pozajmice uz Himnastiku, ali mu je već u januaru otkazan ugovor. Od tada je bio bez angažmana.

- To bi bilo sve od Aleksandra Gligorića za danas, s vama je do kraja dana Nikola Stojković.

16.11 - BLIZU! Lokomotiva iz Moskve je na pragu kupovine Dora Pereca, ponajboljeg igrača Makabija iz Tel Aviva. Ruski klub će paltiti 4.000.000 evra za dovođenje izraelskog veziste. 

16.04 - GOTOVO! PSŽ i Everton su se dogovorili oko obeštećenja za senegalskog vezistu Idrisu Geja. Obeštećenje iznosi 32.000.000 evra plus bonusi. Uskoro se treba očekivati zvanična potvrda transfera. Everton oteže jer traži zamenu... 

15.53 - CRVENA ZVEZDA: Levi bek Stefan Hajdin odlazi iz Crvene zvezde u Voždovac na pozajmicu. Opširnije OVDE

15.48 - ZVANIČNO: Eljif Elmas je novi igrač Napolija! Uskoro opširnije

15.40 - ZVANIČNO: Izraelski desni bek Hatem Abd Elhamed je prešao iz Hapoel Ber Ševe u Seltik u transferu teškom 2.000.000 evra i potpisao je ugovor na četiri godine. 

15.32 - ZVANIČNO: Mladi crnogorski napadač Nikola Gluščević je prešao iz Grblja u Sevilju. 

15.25 - ZVANIČNO: Luis Bejker, nekada jedan od najvećih talenata Čelsija i engleskog fudbala, otišao je na novu pozajmicu sa Stamford Bridža. Plavci su ga sada pozajmili Fortuni iz Dizeldorfa. . 

15.18 - ODBIJENO! Prva ponuda Njukasla za Alana San Maksimana je glatko odbijena. Svrake su ponudile "samo" 16.000.000 evra i Nica nije mnogo razmišljala. Francuski klub traži makar 25.000.000 evra za jednog od najboljih driblera Evrope. 

15.10 - BLIZU! Skaj Sports javlja da će Arsenal u narednih 48 sati završiti transfere Danija Sebaljosa i Sent Etjenovog štopera Vilijama Salibe. Zinedin Zidan je ipak dao zeleno svetlo za Sebaljosa. Obojica igrača su u Londonu na lekarskim pregledima i slede potpisi... 

15.00 - Stiven Džerard je potvrdio da iskusni napadač Kajl Laferti napušta Glazgov Rendžerse i da će ugovor biti sporazumno raskinut. 

14.51 - ZVANIČNO: Kao što smo i najavili, Takaši Inui se vratio u Eibar. 

14.46 - Jake vesti stižu i iz Austrije od svih tamošnjih relevantnih medija. Oni tvrde da Diadi Samaseku iz Red Bul Salcburga ide u Borusiju Dortmund. Nemci tvrde da ne ide. Šta se dešava, opširnije OVDE

14.38 - Neverovatne vesti stižu iz Španije! Posle iznenađujućeg transfera Nabila Fekira, Betis kreće po još jedno zvučno ime. Andalužani žele Arkadijuša Milika iz Napolija koji bi mogao da izgubi mesto u startnih 11 ako dođe Ikardi. Ništa nas više ne čudi od Betisa... Opširnije OVDE.

14.30 - BOMBA! Skaj Sports javlja da se Everton uključio u trku za dovođenje Vilfreda Zahe i da će uskoro poslati ponudu Kristal Palasu koja je značajno bolja od one Arsenalove. 

14.21 - Fiorentina je posle Valensije ušla u trku za dovođenje Barsinog veziste Rafinje. Katalonci su istakli cenu od 15.000.000 evra za igrača koji je sklon povredama, a Valensija i Fiorentina nisu spremni da plate punu cenu. 

14.13 - Potpuni haos je napravila teška povreda Marka Asensija. Potvrđeno je kidanje ligamenata i višemesečna pauza, a to bi moglo debelo da se osveti Arsenalu protiv kojeg se Španac povredio. Zinedin Zidan je odmah blokirao odlazak Danija Sebaljosa koji je doputovao u London na lekarske preglede pred prelazak u Arsenal. Svi čekaju šta će da preseče Zidan... Ako ode Sebaljos, odna bi mogli da budu blokirani transferi Hamesa Rodrigeza ili Gereta Bejla

14.05 - GOTOVO! Đenova je poslala srpskog defanzivca Ivana Lakićevića na pozajmicu u Veneciju. Opširnije OVDE

13.57 - Sevilja je dovela gomilu igrača, pa će morati da neke i proda. Ever Banega je najbliži transferu. Za Argentinca se inetersuju Boka Juniors i Galatasaraj, ali navodno će najbolja ponuda ovih dana stići iz Saudijske Arabije. Sevilja traži oko 20.000.000 evra za Banegu

13.49 - Pored Đenove, za Rominog desnog beka Bruna Peresa se interesuje i moskovski Spartak. Rusi takođe žele pozajmicu Brazilca koji je mnogo obećavao dok je igrao za Torino... 

13.41 - ZVANIČNO: Krilni napadač Sada Tijub je prešao iz Nima u Anže za 3.500.000 evra. 

13.35 - ZVANIČNO: Čelsi je opet pozajmio američkog štopera Meta Mijazgu u Reding. Mijazga je pre Redinga bio na pozajmicama u Nantu i Viteseu. 

13.27 - Ono što je italijanskim klubovima višak, Monaku su je primamljivo. Posle Žoao Marija, Andrea Silve i Ivana Perišića, Kneževi se sada interesuju i za Romin višak Stivena Nzonzija

13.19 - GOTOVO! Takaši Inui se vraća u Eibar posle godinu dana! Japanac je prošlog leta prešao u Betis kao slobodan igrač, ali se tamo nije snašao i posle šest meseci je pozajmljen Alavesu. Nijedan od dva kluba nije želeo da ga zadrži i Eibar je danas ugovorio njegov povratnički transfer vredan 2.000.000 evra. Betis je na početku tražio 4.000.000 evra, ali je pristao na duplo manju sumu. 

13.10 - ZVANIČNO: Nekadašnji štoper Totenhema, Vulvsa, Noriča i još nekih klubova, Sebastijan Basong je potpisao jednogodišnji ugovor za grčki Volos. 

13.02 - Roma polako gubi strpljenje sa Gonzalom Iguainom iako je predsednik Palota odobrio dodatna novčana sredstva za završetak te operacije. Argentinac ne želi da ide u Romu, pa se Vučica polako okreće alternativnim rešenjima poput Visama Ben Jedera iz Sevilje. 

12.54 - CRVENA ZVEZDA: Lorenco Ebisilio je otputovao u Japan, sve je dogovoreno oko transfera. O detaljima opširnije OVDE

12.49 - GOTOVO! Fabio Koentrao ide u Porto! Opširnije OVDE.

12.43 - Turci su spremili fantastičnu finansijsku ponudu Aleksandru Kolarovu! Oppširnije OVDE

12.37 - ZVANIČNO: Bolonja je potvrdila transfer "Danskog Robena" Andreasa Skov Olsena za 5.000.000 evra! Opšrinije OVDE

12.31 - GOTOVO! Ademola Lukman je prošao lekarske preglede u RB Lajpcigu!. Uskoro potvrda trasfera... 

12.25 - Posle prekinutih pregovora o novom ugovoru, Nikola Maksimović bi mogao da bude prodat. Italijanski mediji pipu da Napoli razmišlja o transferu srpskog defanzivca koji pored Kulibalija i Manolasa neće biti starter. 

12.17 - Poslednje vesti sa Skaj Sportsa! Arsenal sprema značajno veću ponudu za Vilfreda Zahu od one prve vredne 40.000.000 funti koju je Palas lagano odbio. Šanse za transfer i dalje postoje... 

12.10 - Stigao nam je preged italijanske sportske štampe od našeg dopsinika Željka Pantelića iz Rima. Mnogo, mnogo zanimljivih vesti iz prelaznog roka ovog jutra u italijanskoj štampi. Pregled pogledajte OVDE

12.03 - Gori oko Tobija Aldervajrelda! Belgijancu ugovor ističe narednog leta i odbio je ponude za produžetak. U petak mu ističe fiksna otkupna klauzula od 28.000.000 evra i posle toga će Levi tražiti makar 40.000.000 evra za njega. Roma već danima pokušava da završi transfer, alu nudi samo 20.000.000 evra. Pominje se i Mančester Junajted koji sprema rezervnu varijantu ako puknu pregovori za Megvajera. Do večeras bi sve moglo da se raspetlja... Ako Roma ne uspe, okrenuće se dovođenju Ruganija iz Juventusa ili Nkulua iz Torina. Nama stavrno nije jasno da neko ne želi da plati ovako smešne pare za ovako dobro igrača... 

11.55 - ZVANIČNO: Birmingem je potvrdio da je doveo na pozajmicu Džeka Klarka Soltera, Čelsijevog maldog štopera i kapitena engleske reprezentacije do 21 godine. 

11.48 - Sevilja je potpuno poludela u ovom prelaznom roku. Potrošila je 125.000.000 evra za deset pojačanja, ali nije ni blizu kraja. Želi Stivena Bergvajna iz PSV Ajndhovena, nudi 30.000.000 evra za Luisa Alberta iz Lacija, a najnovija vest je da želi i španskog golmana Kika Kasilju iz Lidsa i da je spremna da plati oko 10.000.000 evra za njegovu kupovinu. 

11.40 - Milan je izgleda izvisio za turskog štopera Demirala, a sada su Rosoneri prešli na novu metu. U pitanju je mladi francuski defanzivac Žan Kler Todibo iz Barselone. 

11.34 - ZVANIČNO: Mehdi Taremi, iranski napadač iz katarske Al Garafe, prešao je u portugalski Rio Ave i potpisao ugovor na ndve godine. 

11.28 - Francuski mediji pišu da je Vilijam Saliba doputovao u London na lekarske preglede pred potpis ugovora sa Arsenalom. 

11.24 - Barselona je dobila negativan odgovor iz Minhena za Davida Alabu i sad se usmerila na dovođenje Žuniora Firpa iz Betisa, Katalonci se nadaju da bi za 27.000.000 evra mogli da završe operaciju dovođenja Betisovog levog beka. 

11.19 - Evo nade za Inter! Konte želi da se reši Ivana Perišića čija cena se debelo srozala od prošlog leta, a sada se pojavio i klub spreman da rizikuje sa Hrvatom. Monako je zainteresovan da po nekoj pristojnoj ceni dobije Perišića

11.13 - Đenova želi brazilskog desnog beka Bruna Peresa koji se vratio u Romu sa pozajmice u Sao Paulu. 

11.07 - PSV Ajndhoven je zainetersovan za Fernanda Kalera, mladog defanzivca Valjadolida. 

11.01 - ZVANIČNO: Novi turski prvoligaš Gazišehir iz Gacijantepa je potvrdio transfer Papija Đilobođija. Jedan od najvećih promašaja i najčudnijih pojačanja u istoriji Čelsija je potpisao na dve godine. Posle Čelsija je branio boje Verdera, Sanderlenda, Dižona i Gengana. I svugde je bio loš. Ali to Turcima nije smetalo...  

10.55 - GOTOVO! Sent Etjen je dogovorio sa Betisom kupovinu alžirskog ofanzivca Rijada Budebuza za 4.000.000 evra. Budebuz se nije proslavio u Sevilji, a u Sent Etjen dolazi kao zamenu za Kabelu

10.49 - Parma opet želi da od Intera pozajmi mladog štopera Alesandra Bastonija. On je prošle sezone igrao kod njih na pozajmici, a nejasno je kakvi su dalji planovi Kontea sa njim. Inter ga je pre dve godijn platio Atalanti  preko 30.000.000 evra i potom ga ostavio godinu dana na pozajmici u Bergamu da bi ga letos pozajmio Parmi. 

10.43 - ZVANIČNO: Australijski napadač Robi Kruze je napustio Bohum i vratio se kući u Melburn Viktori. 

10.39 - Posle razbijanja klupskog rekorda sa 44.000.000 evra teškim transferom Žoelintona, Njukasl sprema još jedan ozbiljan transfer. Svrake rade na dovođenju krilnog napadača Alana San Maksimana iz Nice za 25.000.000 evra. 

10.33 - Milan neće dovesti turskog štopera Meriha Demirala iz Juventusa. Italijanski šampion je stopirao prodaju Demirala jer Sari želi da ga zadrži.  

10.28 - ZVANIČNO: Evo nam i prvog ozbiljno transfera ovog jutra... Aston Vila je potvrdila transfer Trezegea! Opširnije OVDE

10.22 - Ne samo Hames i Bejl, već i Dani Sebaljos! Njegov transfer u Arsenal je ugrožen zbog povrede Marka Asensija. Sve je bilo dogovoreno oko prelaska Sebaljosa u Arsenal na jednogodišnju pozajmicu, ali sada je Zidan stopirao posao na nekoliko dana. 

10.16 - Neki mediji javljaju da je Andre Silva sinoć pao lekarske preglede u Monaku i da transfer zato nije realizovan. Podsetimo, sinoć je bila aktuelna priča da je transfer propao jer se Portugalac nije dogovorio oko svojih finansijskih uslova. Razumljivo je i što bi svi želeli da sakriju priču ako je Silva zaista pao na lekarskim...  

10.11 - Bajernove nada da će dovesti Leroja Sanea su veće nego ikad ranije! Tako tvrdi ekspert za dešavanja u Bajernu, Kristijan Falk. Najpoznatiji novinar koji prati Bajern otkriva da su ljudi iz Saneovog okruženja poslali pozitivne signale Bavarcima i da se čeka da Nemac zatraži transfer od Sitija posle čega bi Bajern izašao sa ponudom od 100.000.000 evra. 

10.07 - Nažalost, vest dana je teška povreda Marka Asensija o kojoj ste mogli da čitate OVDE . Španac se povredio protiv Arsenala (opširnije OVDE) i sada je Real u neplaniranoj situaciji. Geret Bejl ili Hames Rodrigez bi mogli da budu povučeni sa transfer liste. Jedan od njih dvojice. 

10.04 - Dejli Mejl piše da će Liverpul biti aktivan na tržištu i da Jirgen Klop pažljivo motri situaciju pre nego što dovede prvo veliko pojačanje ovog leta.  

10.01 - Krećemo odmah sa vestima iz engelske štampe. Telegraf piše da je Mančester Junajted poslao upozorenje Intera za Lukakua. Ili će Nerazuri što pre dostaviti ponudu vrednu 85.000.000 evra za Belgijanca ili Lukaku više neće biti na prodaju. Razumljivo, jer Solskjer mora da traži zamenu ako ode Lukaku, a prelazni rok u Engleskoj se završava za dve nedelje. 

Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji fudbalske pijace. Sa vama je danas u prvoj smeni Aleksandar Gligorić. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara