Klajn pokidao ukrštene ligamente

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.19. | 19:50

Oporavak šest meseci

Jako loše vesti za desnog beka Liverpula Natanijela Klajna. Naime, ovaj fudbaler je pokidao prednje ukrštene ligamente i to znači da će biti barem šest meseci van terena.

Zajedno sa ovom povredom preko 14 meseci će Klajn biti povređen otkako je došao u Liverpul.

Izabrane vesti

Klajn se povredio na meču s Borusijom Dortmund i vratio se u Englesku na tretman povrede. Preostala mu je bila još godina ugovora sa Liverpulom, a pre povrede se već pominjalo da bi mogao da napusti Enfild ovog leta.

Klajn je drugu polovinu prošle sezone proveo na pozajmici Bornmutu. Ovo leto je trebalo da iskoristi da se nametne, a zapravo je završio teško povređen.

Ova povreda je teško pala i treneru Jirgenu Klopu.
"Šta mogu da kažem drugo nego da smo svi tužni zbog Klajna. On je trenirao tako dobro, bio je u neverovatnoj formi. Jasno je da priroda te povrede nije srećan momenat za bilo kog igrača, ali dobra vest u celoj priči je da njegov oporavak ne bi trebalo da ima komplikacije", rekao je Klop.

Trener Liverpula je dodao da je Klajn veoma snažan fizički i da će mu to pomoći u što bržem oporavku. Očekuje se da bi to mogao da bude kraj januara.

Videćemo da li će Liverpul reagovati kada je eventualno dovođenje desnog beka u pitanju da bude zamena za Trent Aleksander Arnolda.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara