Dinamo Zagreb hoće engleskog TOP talenta

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.19. | 20:22

Hrvatski šampion opet privlači pažnju

Zagrebački Dinamo ovog leta privlači ogromnu pažnju evropskih medija. Hrvatski šampion za nadarenog španskog vezistu Danija Olma traži 40.000.000 evra, golmana Dominika Livakovića će prodati u Francusku za rekordnih 9.000.000 evra, a sada želi da dovede TOP engleskog talenta.

Meta je 18-godišnji Met O'Rajli iz Fulama, koga tamošnji stručnjaci smatraju velikom nadom i vide ga kao budućnost klupskog fudbala. U kući u kojoj je ponikao ima još godinu dana ugovora, a kako dve strane ne mogu da se nađu oko produžetka saradnje, Skot Parker ne želi da mu napravi mesto u startnih 11 u nadolazećoj sezoni, iako će Fulam igrati u Čempionšipu. To bi mogao da iskoristi zagrebački Dinamo, koji je sada ušao u trku za potpis golobradog tinejdžera sa Bragom, Hertom iz Berlina i Kopenhagenom. Od svih jedino Dinamo može da mu ponudi gotovo siguran izlazak u Evropu, da li Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Izabrane vesti

LETNJI PRELAZNI ROK - sreda, 24. jul

O'Rajli je predstavljao Englesku na kadetskom i omladinskom nivou, a navodno u Fulamu i pored svega ne razmišlljaju o prodaji, jer se nadaju da bi momak iz Londona mogao da se predomisli i ipak parafira novu saradnju. Svojevremeno je bio na radaru Mančester junajteda i Liverpula, a nalazi se i u tefterima skauta još nekoliko engleskih klubova. 

Iako je O'Rajli prvenstveno centralni vezista, on može da bude i nešto ofanzivniji, ali i defanzivniji, po potrebi. Mada u ovom trenutku deluje gotovo neverovatno da bi O'Rajli mogao u Zagreb, ne treba zaboraviti kako je Dani Olmo posle svega došao na istu adresu i dostigao vrednost od preko 25.000.000 evra. 

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara