Aston Vila se raspituje za Perina

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.19. | 19:58

Razgovori u toku

Benfikino bekstvo iz pregovora sa Juventusom za Matiju Perina nije obeshrabrilo ostale potencijalne kupce da krenu u pregovore i potencijalnu realizaciju transfera.

Za otpisanog golmana Juventusa javila se Aston Vila. Generalni direktor Fabio Paratići već je obavio inicijalne razgovore sa ljudima sa Vila Parka, a Juventusovi zahtevi ostaju isti – 15.000.000 evra. U igri je navodno i Monako, s tim što je Vila vrlo ozbiljna u nameri da kupi Italijana, dok su Kneževi još u fazi interesovanja.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 24. jul

Jedina prepreka u celoj priči mogla bi da bude Perinovo zdravstveno stanje, zbog čega je Benfika na kraju i odustala. Perin je poslednjih godina imao ozbiljnih problema sa povredama, a na medicinskim pregledima u Benfiki otkriveno je da njegova muka s ramenom zahteva još minimum četiri meseca za oporavak. Bivši čuvar mreže Đenove je tokom karijere pretrpeo i pucanja prednjih ukrštenih ligamenata u oba kolena.

Aston Vila se nada da bi Juventus mogao da spusti cenu za Perina zbog svega nabrojanog, mada ozbiljni razgovori tek predstoje. Podsetimo, Vila je prvi premijerligaš ovog leta koji je na pojačanja potrošio preko 100.000.000 evra, a dosad je doveo devetoricu igrača. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara