Smiljanić: Ako budemo igrali pametno...

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.08.18. | 16:21

„Očekujem da ne primimo gol“, kaže vezista crno-belih

Sa Bešiktašem može da se igra. Pokazali su to i LASK i Erazum. Prvi nisu prošli, iako su zaslužili, durgi su ogolili saznanje da je Turcima odbrana slabiji deo tima, tako da imaju navijači, igrači i čelnici Partizana čemu da se nadaju u prvom susretu plej-ofa Lige Evrope.

Pogotovo što su domaćini...
Dolazi nam u goste velika ekipa, igra napadački fudbal, moramo da budemo pametni i iskoristimo šanse koje nam se ukažu. Verujem u da možemo do podviga, iako su Turci favoriti. Dosta informacija imamo, neke znamo od ranije, neke nam je šef Mirkvoić dao. Zato verujem da možemo da prođemo, jer dvomeč može da nam donese mnogo“, odiše optimizmom Milan Smiljanić.

Izabrane vesti

Parni valjak je dobio sve tri utakmice kvalifikacija na domaćem terenu, imaće i publiku da mu duva u leđa, no Bešiktaš je, ipak, kategorija više u odnosu na Rudar, Trakai i Nordsjiland.
Bešiktaš je ekipa naučena da pobeđuje, osvaja titule, igra Ligu šampiona... Svesni smo da im je sastav kvalitetan, ali je najbitnije da odigramo pametno. Ako budemo takvi - imamo šansu. Budemo li srljali, mislili da smo bolji, nemamo šansu. Turci igraju napadački fudbal, što bismo možda mogli da iskoristimo“.

Svi u Humskoj imaju samo jednu želju...
Da ne primimo gol na svom stadionu. To bi za nas bio pozitivan rezultat. Imamo sreću da igramo prvi meč kod kućem, istorija je pokazala da bolje prolazimo kad revanše igramo u gostima“, dopunio je Milan Lola Smiljanić.

FOTO: Star sport


tagovi

Milan Smiljanićkvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara