©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Dva puta po 8:0 i 4:0, a skoro sve došlo

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 23:26

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BRAJTON – MAN. SITI (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 0:4

Iako je Arsenal na vodećoj poziciji sa bodom prednosti, Građani imaju sve u svojim rukama pošto ih do kraja čeka meč više od oba rivala u šampionskoj trci. U odloženoj utakmici 29. kola četa Pepa Gvardiole ubedljivo je savladala Brajton.

Opširnije OVDE

HERENVEN – PSV (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 0:8

Mogao je PSV Ajndhoven i večeras da zvanično osvojiti titulu šampiona Holandije ali mu je Fajenord prolongirao slavlje za nedelju. Tako je i lepše. Vikendom pred svojim navijačima.

Opširnije OVDE

GA IGLS – FAJENORD (tip 2, kvota 1,53) – rezultat 1:3

Da Fajenord nije pobedio, PSV bi već večeras overio titulu. Ali Luka Ivanušec je sa dva gola u prvom poluvremenu trasirao put Roterdamersima do ubedljive pobede.

Opširnije OVDE

MALKIJA – ETEHAD AL RIF. (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 8:0

Prvi od dva današnja ista rezultata koji je došao. Drugi kontinent (Azija), posve drugi nivo fudbala (Bahrein 2), ali eto potrefilo se da među 10 najigranijih parova dana u Mozazrtu dva budu završena istim rezultatom.

B36 TORŠAVN – SKALA (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 3:1

I na Farskim Oastrvima bilo je danas kupskog fudbala, te se može reći da je severni deo Starog kontinenta zaista bio vredan pred početak vikenda.

BAHREIN KLUB – KALALI (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 4:0

Ako već imamo dva večerašnja rezultata 8:0 među deset najigranijih parova dana, evo nam i jednog od dva para čiji je okršaj završen sa 4:0. U pitanju je meč bahreinske druge lige.

IH HABNARFJERDUR – HAFNIR (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:2

Odigrano je večeras nekoliko utakmica u islandskom kupu i ovo je bila još jedna lepa prilika da se sakupe pristojne kvote na sigurizzama.

HENETIOS – SARPSPBORG 08 (tip 2, kvota 1,38) – rezultat 1:2

Težak sudar u drugoj rundi norveškog kupa gde je ipak slavio favorizovani (pre svega o Mozzartovih igrača) SArpsborg, i to preokretom.

PRECRTANO

AL VEHDA – AL HAZM (tip 1, kvota 1,92) – rezultat 0:2

Iako je Al Hazm poslednjeplasirani na tabeli saudijske loge i po svemu sudeći vraća se u drugoligaško društvo, iako je isti klub ostao sa igračem manje već od 38. minuta susreta u Meki, slavio je protiv favorizovanog domaćina i srušio mnoge tikete.

AL RIJAD – AL AHLI DŽ. (tip 2, kvota 1,28) – rezultat 2:1

Napet susret i opet iznenađenje u elitnom saudijskom fudbalskom rangu. Domaćin, koji se bori da ostane iznad crte koja vodi u niži rang takmičenja, uspeo je nekako da odbrani domaći teren i znatno si popravi šanse za opstanak.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara