PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Enfild očekuje goleadu

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.05.24. | 12:50

Pročitajte nekoliko predloga za 5. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Liverpool - Tottenham
ID: 8079503

Ne pamtimo kada je kvota na 3+ bila 1,22 u Premijer ligi, ali tradicija i stil igre oba tima je opravdavaju. Redovno su utakmice Liverpula i Totenhema protkane uzbuđenjima i pogocima na obe strane, a trenutna situacija u oba tabora dodatni je razlog da se nadamo rasterećenom pristupu koji će doneti goleadu. Zbog nešto veće kvote predlažemo da 3+ spojite sa tipom oba tima daju gol.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.4)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 16:45
AZ Alkmaar - Twente
ID: 8079739

Susret koji sledi poslednja je šansa da AZ Alkmar očuva nadu u plasman u Ligu šampiona. Tvente trenutno zauzima treće mesto koje donosi kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje, a pet bodova prednosti zaliha je koja dozvoljava gostima da u današnejm susretu igraju i na remi. sa druge strane domaćin nema prostora za kalkulacije te će dati sve od sebe da minus istopi na dva boda. Posebno primamljiv kec je zbog činjenice da Mozzart nudi najveću kvotu na svetu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Rayo Vallecano - Almeria
ID: 8079481

Odavno prežaljena Almerija rival je protiv kojeg se svako nada bodovima, a Rajo Valjekano je u prilici da uz ceo plen praktično overi opstanak. Osam bodova više od Kadiza zaliha je koja deluje kao dovoljna četiri kola pre kraja, ali bi dvocifreni plus doneo potpuno rasterećenje, pa verujemo da će domaćin biti dovoljno motivisan protiv budućeg člana Segunde.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 14:30
Sturm - Hartberg
ID: 8079653

Šturm je remijem sa salcburgom očuvao tri boda prednosti i napravio veliki korak ka tituli. Sada je pred ekipom iz Graca prilika da materijalizuje uspešan derbi i da nastavi pohod ka cilju. Hartberg deluje kao lak plen za lidera u naletu koji je rutinski slavio i u aprilu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.37)
Vredi probati
ČEŠKA 1 - PLAY OFF | 18:00
Slovacko - Sparta Praha
ID: 8079343

Sparta grabi ka tituli, a važan korak predstavljaće današnje gostovanje. Eventualnom pobedom klub iz Praga bi ostao na plus četiri u odnosu na slaviju sa kojom se sastaje u narednom kolu, te bi imao mnogo veći komfor u derbiju. Iz tog razloga očekujemo da Sparta danas rutinski stigne do pobede, pa predlažemo da dvojku pojurite "iz dvojke".


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (2.05)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 18:00
Milan - Genoa
ID: 8079483

Šampionska trka u Italiji je uveliko odlučena, kao i većina dilema po pitanju putnika u Ligu šampiona. Jedan od klubova koji je overio kartu za evropsku elitu je Milan, pa ne čudi što Rosoneri u poslednje vreme besomučno prosipaju bodove. Pioli je na izlaznim vratima te se ne treba previše uzdati u domaćina, iako ni Đenova nema takmičarskih ambicija. Interov kiks juče je pouka da budemo oprezni sa Italijanima kada nemaju rezultatski imperativ.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara