©Reuters
©Reuters

Bavarci oslabljeni u Madridu: Gereiro definitivno preskače Real

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.05.24. | 12:23

Portugalac zbog povrede protiv Štutgarta van konkurencije za naredne izazove

Utakmica protiv Štutgarta, bez ozbiljnog rezultatskog značaja, a između dva susreta sa Real Madridom, imala je iz perspektive Bavaraca za cilj pre svega da budu izbegnute povrede, ali se na šamar u režiji Švaba (1:3) nadovezao peh Rafaela Gereira.

Portugalski fudbaler je doživeo povredu u 17. minutu susreta usled koje je napustio teren uz grimase i hod koji nisu obećavali pozitivan ishod, a strepnje su se obistinile posle današnjih lekarskih pregleda.

Izabrane vesti

"Bajern će morati bez Rafaela Gereira u narednim utakmicama. Portugalac je u subotu na utakmici Bundeslige u Štutgartu (1:3) zadobio povredu ligamenta skočnog zgloba. Ovo je rezultat pregleda medicinskog odeljenja FK Bajern", navedeno je u saopštenju kluba iz Minhena.

Ovakav rasplet produbio je muke Tomasa Tuhela pred revanš polufinala Lige šampiona s obzirom na brojne ranije probleme, ali je istovremeno stigla i pozitivna vest da su se u trenažni proces vratili Džamal Musiala i Matijs de Liht.

Gereirov izostanak će primorati Tuhela na određene adaptacije, međutim Portugalac je prvi susret sa Realom svakako počeo sa klupe, te je za očekivati da konci veznog reda ostanu u rukama Gnabrija i Laimera. Podsetimo, prvi susret polufinala lige šampiona između nemačkog i španskog kluba završen je rezultatom 2:2, pošto su Bavarci uspeli da režiraju preokret, a potom i ispuste prednost, pa ekipe susret u Madridu dočekuju u prilično ujednačenim pozicijama.


tagovi

Rafael GereiroBundesligaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara