Komentari na vest

Projekcije žreba za Ligu šampiona: Zvezda u trećem šeširu

B

Barajevac

pre 1 dan

Liga šampiona.. Šta vise reći, lepo piše.. Samo sto tu sad igraju i oni koji su i drugi i treći, pa i peti u prvenstvu.. Glupost, onda trebaju da menjaju ime. Zna se ko treba da igra Ligu Šampiona-šampioni država, bilo bi mnogo lepše gledati samo prvake zemalja.. Ali dobro, gde udje para tu više nema one strasti i nestane ono najlepše-lepota igre. Sve se kalkuliše, samo da se uzme što više para, ostalo je nebitno.
G

Gost Djape

pre 12 dana

Ovu izmisljotinu bogatih nova Liga Sampiona, je izgubilo svaki smisao. Liga Sampiona je unistena pre 25-30 godina, jer je izgubila znacenje svog imena, pa nemaju Engleska, Francuska, Italija, Spanije po 3-4-5 sampiona, nego jednog, sto u znacenju imena takmicenja bi u stvari trebali biti prvaci svake zemlje, pa da se medjusobno potvrdi koje zemlje prvak je najbolji u Evropi, ovako ovi bogati u stvari ukradose nam takmicenje i na mala vrata napravise Super ligu naj jacih klubova, a ostalima mrvice, a svi su ucestvovali u stvaranju te UEFe ali kao da je to sada vazno, vazno je da oni dele kolac izmedju sebe. Sve je to politika i novac, ali ne mogu pare sve da kupe to je laz, jos uvek ima i srce u junake, pogledajte engleski kup, klub iz sredine tabele druge lige da nije bilo prevare izbacio bi jedan od najbogatijih klubova engleske i sveta Mancester Junajted.
Z

Zukiic

pre 5 dana

Kada je vec tako,to ide na ruku nama tj slabim timovima..Potanje da li bi prosli prvo kolo ili zadnje na primer i ispali,ovako,mogucnost igranja dosta utalmica sa evropskim timovima i dosta para od karata,ili bodova ako se osvoje.E sad,to stoji za prvake drzava.Ali mi da se noaimo sa Bajernom,Bajerom,Sitijem,Realom..i da osvojimo bodove..tesko.Svake godine nam pune mreze,bilo kojem klubu.Za manje da ne pricamo.Cukaricki najvise primio golova u evropi sto se tice nizeg takmicenja,Tsc takodje..Kad vec se desilo to bar da izvucemo koji bod i dinar,samo,mnogo ce timova napredovati na listi i koificijent ce da im raste,jer su jaci od nas..ne znam sta nam je pametno vise 🧐 Da nam je privatizovan klub,mogli bi mozda nesto ovako svaki dinar moze se u dzep svakome,ovako vlasnik zna sve sta i kako ce raspolagati novcima.
M

Maestro

pre 12 dana

Bez obzira na samo jedno kolo koje moramo proci da bi usli realno daleko smo mi sa ovakvim timom od LS,a i bolje igrati LE jer tu mozemo skupiti vise poena za koeficijent!I ne treba da se lozimo da mi mozemo da pariramo vrhunskim klubovima,nenormalna je razlika u svemu,kvalitetu,brzini,jacini,uslovima,novcu...Mi treba da se borimo da budemo bolji od Slavije,Sparte,Kopenhagena,Ludogoreca,Jang Bojsa,te neke srednje evropske klase...
x

xcccccaaaa

pre 12 dana

Nekako je skroz glupo da se nasi timovi guraju u ovo takmičenje jedino su pare veće ok. imaće 8 utakmica dve više nego ranije znači minimum 6 poraza ,maksimum 6 bodova i to uz puno sreće što će biti dovoljno za neko 30+ mesto na tabeli i u decembru se završava priča. mislim da je mnogo bolje igrati L.E ili konferenciju tu možemo mnogo više takmičarski ako se i dalje igra po starom sistemu!!!
P

PD

pre 12 dana

Poenta teksta je skroz bezveze u pogledu toga u kom će ko šeširu biti. Svakako dobijaš po dva protivnika iz svakog šešira tako da je nebitno da li si u četvrtom ili trećem šeširu. Sportski pozdrav
Х

Х Х

pre 12 dana

Битно је због пара, свако место изнад 1.200.000е више.
D

Dragan 1985

pre 12 dana

U 4 kolu ili kolu pley ofa za LS, nema neke velike razlike povlascen ili ne povlascen sto se tice staze sampiona. Zvezda je usla 2 puta u LS tako sto je prosla 3 povlascene ekipe Salczburg, Kopenhagen i Yangboys, a ispala od tri nepovlascene Omonija, Serif i Makabi Haifa. Ko stigne do cetvrtog kola kvalifikaza za LS stazom sampiona ne moze biti losa ekipa, cak su nepovlasceni vise puta izbacili povlascene, koji su bili nagazne mine kao Serif i Makabi H.
s

srka

pre 12 dana

Stoposto si u pravu. Odlično si to zapazio. Svaka čast na percepciji!
K

Karika

pre 12 dana

Dinamo Zagreb ima 6 ucesca u grupnoj fazi LS. 36 utakmica 3 pobede, 4 remija i 29 poraza. Gol razlika minus 68. Zvezda ima 3 ucesca, 2 pobede, dva remija i 14 poraza. Gol razlika minus 35. Partizan ima dva ucesca, tri remija i devet poraza. Gol razlika minus 15. Maribor ima dva ucesca, 6 remija i sest poraza. Gol razlika minus 22. Ostali klubovi bivse SFRJ nisu ucestvovali u LS u ovom veku. Cisto da znamo gde nam je mesto..
V

Vuc

pre 12 dana

Gol razliku ne racuna niko. Samo pobede su vazne i trofeji.
j

jdbdb

pre 12 dana

samo sto smo mi igrali 1/8 kup uefa protiv CSKA 2006 i prije par godina 2 putavnokaut fazu ligu konferencija . Vi samo jednom igralubnokaut fazu lige kknferencijam
N

Nenad1246@Zvlat BG

pre 12 dana

@Zvlat BG – Ne, ne, ipak grešiš! Shvati da čovek ne sme da podleže površnosti i jednostranosti propagande! Evo, neke činjenice koje će zauvek promeniti tvoju percepciju događaja! Kažeš da nije baš jednostavno za direktorski tandem Zvezde da postignu dogovor oko angažmana! Ja naprotiv mislim da su se direktori Zvezde (Terzić i Mrkela) toliko izveštili u dovođenju ovih fudbalskih manualaca, da je to sada njima jedna obična rutinska vežba. Ne znam da li su te obanvestili, da drugovi Terzić i Mrkela, već punih deset godina dovode ove fudbalske manualce! Šezdesetak njih! To je za ovaj uigrani tandem, kao popiti čašu vode!
s

srka

pre 12 dana

Ja samo znam da se već par godina unazad priprema petarda Partizanu. Ove sezone po jedna pobeda i remi, uz gol razliku 6:6. Zvezda je baš pogurana da dobije ovaj poslednji derbi. Onakav kontakt se sudi svuda u svetu. Tu je odbrambeni igrač uvek zaštićen. Nisam siguran da je tako pao Dragović, da bi sudija pustio da se igra.
@

@srka

pre 12 dana

Тај конакт се нигде не свира, свако ко је играо фудбал види да се Марковић намерно бацио, чим је осетио контакт. Имаш пример са утакмице Брајтон - Сити, где је Халанд исто тако прошао поред штопера Брајтона, наравно говора није било о фаулу. То што сте ви комплексаши, па је смак света кад изгубите од Звезде, је већ друга прича. Пошто наводиш сва три дербија, да си иоле објективан, признао би да вас је Звезда на сваком одучила од фудбала. Звезди је поништено 5 голова због милиметарских офсајда, добили сте пенал на чисту глупост Родића, укупан посед лопте који сте имали на 3 дербија је 95%, док је Звезда имала 205%. Шутеви 58-16. Да играте отвореније од Радника из Сурдулице, изгубили би сте сваки дерби по 3-4 разлике.
J

Joe Borac

pre 12 dana

Najbolje bi bilo za srpski fudbal, da Zvezda ne igra Ligu Šampona, ali ionako Zvezda nije srpski klub, realno nilo nema kvalitet za Ligu Ŝqmpiona, a ni za Ligu Evrope, u Konferenciju da može neko i da se pobedi.
s

srka

pre 12 dana

Zvezda je već sada po ovoj projekciji na 22. mestu. Znači da bi svaki plasman ispod te pozicije i duela u tom nekakvom baražu protiv jedanaestog posle ligaškog dela, bio neuspeh. A kako će Zvezda da eliminiše jedanaestoplasiranog pitanje je za Hudinija. Jedino bi da se ti desi bio neki iskorak i napredak u odnosu na prethodne nastupe u Ligi šampiona. Nema više selidbe u Ligu Evrope, to je završeno i hvala Bogu da jeste jer je to bila najobičnija glupost i nagradjivanje gubitnika. Znači neki minimalan cilj bi trebao biti plasman u prvih 24. Ja ovde zaista ne mogu da prepoznam dvanaest ekipa, ispred kojih Zvezda može da bude plasirana na toj tabeli od 36 ekipa. Ako se pogleda da jedan Brest ima tri puta slabiji koeficijent od Zvezde i da je poslednji na ovoj listi tek tu se vidi apsurd cele ove priče. U kompletnom ovom društvu, ima možda pet, šest ekipa sa kojima Zvezda može da se takmiči, svi ostali su ale, sa akcentom na taj Brest, koji je po koeficijentu najgori. Ovi Česi, Seltik, Bodo, eventualno Paok i Galatasaraj, oni su neka Zvezdina šansa. Ali treba imati sreće pa baš nekog od njih izvući, da se ostvari makar neka pobeda na Marakani. Zvezda ne može koliko god imala budžet da napravi nešto značajno bolji tim od ovoga, pa ako je to dovoljno da se takmiči, makar za taj baraž, onda svaka čast. Prvo treba proći te kvalifikacije, ni to neće biti nimalo lako, ko god bude protivnik.
S

Srki957@Srka

pre 12 dana

@srka – izneo si vrlo razložne stavove, ali mene snagu daje pedantni stručnjak iz Aranđelovca! Sve nešto mislim da će ona njegova taktika sa dabl-dekerom, specijalno projektovanim, za LŠ doneti rezultat! Takođe sam siguran da će pedantni stručnjak znati da iskoristi sve prednosti polivalentnih igrača, kao što su Nedaje, Onjalika, Điga i Kraso. Oni će biti njegovo tajno oružje! Sa njima četvoricom, uz već dobro poznate velemajstore Kangu i Bukarija, bićemo tvrd orah za sve u LŠ!
s

srka

pre 12 dana

Pa tvrd orah je ovo što sam ja rekao. Ako se zadovoljavaš time, onda nemaš problema. Neće niko da te gazi, jer se fudbal u principu više tako ne igra. Favorit postigne, dva, tri gola i onda uspori stane na loptu, padne tempo i tu se priča završava. Treba ući prvo u to društvo, ne treba se izuvati pre potoka.
D

Da lepo objasnim

pre 12 dana

Napisao sam da je za TOP24 dovoljno 6 bodova. Pa da objasnim jer neki pišu da treba 10 bodova. Prošle sezone više od 6 bodova je imalo 18 klubova, 3 kluba su imala tačno 6 bodova i ostali su imali ispod 6 bodova.
P

Pixy

pre 12 dana

Našoj upravi su prioriteti prodaja talenata, što više ulazno izlaznih transfera zbog menadžerskih provizija, preplaćeni poslovi oko popravke stadiona.
C

Cvrlek

pre 12 dana

Koja je to "vasa uprava"? Koji klub druze? Javor? Metalac?
G

Gost007

pre 12 dana

Cvrlek bolesniku idi leci se
K

Kada jedan

pre 12 dana

Napoli koji je prosek u LŠ ima koeficijent 81000 što je duplo više nego Zvezda,o čemu mi ovde raspravljamo!
D

Don Vito Corleone*

pre 12 dana

Sve je to lako i projekcija žreba i sve ostalo, ali samo da Zvezda obezbedi ostanak ovih postojećih galaktikosa iz Afrike! Jer, bez njih nema šanse da nešto uradimo u LŠ! Da nije bilo njih, ne bi smo ni ove godine osvojili odlično četvrto mesto u grupnoj "H" fazi LŠ! Molim sjajni tandem Terzić/Mrkela da dovede još čuvara Afrikanaca, na deficitarna mesta u timu! Uostalom, nacionalni parkovi širom Afrike imaju na stotine čuvara, koji jedva čekaju da se negde maskiraju u fudbalske dresove!
Z

Zvlat BG@Don Vito Corleone

pre 12 dana

@Don Vito Corleone - Ti isuviše pojednostavljuješ stvari! Nije dovoljno samo dovesti nekog čuvara iz nekog nacionalnog parka, dati mu dres Zvezde i ugovor od kojeg boli glava (za afričke prilike)! Pred njima, tj. menadžeru i drugovima Terziću i Mrkeli, sada je najteži deo posla! Treba, odrediti mesto u timu, koje najbolje odgovara nekom čuvaru nacionalnog parka. Zatim dolazi medijska kampanja, tj. priprema javnosti da proguta spinove. A, zatim dolazi najteži deo posla, tj. mučni pregovori sa tim manualcima oko ugradnje u njhove ugovore. Nije baš sve tako jednostavno! Dok čelnici Zvezde postignu kakav takav cilj, imaju krv da probljuju! A, svaki takav posao nosi i određeni rizik. Evo, najsvežiji primer. Doveli su Nedaje, dali mu ugovor stoleća (vrlo pogodan za ugradnju), a čovek na prvoj utakmici saplete se preko lopte na samoj gol liniji! Kakav baksuz!
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Koliki problem u glavi trebaš da imaš pa da godinu dana svaki dan na svakoj vesti o Zvezdi ostaviš po 10+ komentara sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima, u kojima prozivaš trenera i pogotovo Afrikanace, a vrhunac problema u glavi da sam sebi odgovaraš na komentar. Tolike traume, komplekse i frustracije ti je Zvezda nanela pa moraš to da radiš.
L

Lepi mica1

pre 12 dana

Problem je sto u LS ne mogu da nameste utakmice pa zavrse zadnji😆😆😆
B

Budva555

pre 12 dana

Bravo,jesi li bacio provalu? Da se smijemo ili??
O

Ostojicaa

pre 12 dana

Eto videćeš te I ovde, partizanka poslednja... Sta dalje sa vama pricati. Ako ne izdaju na derbi u sredu, oduzimanje bodova, kazna! Teraj to bre vise.. Ima drugih klubova kod nas.. Vidite da su se svi naostrili!
a

ahahauu

pre 12 dana

Protiv vas se naostrili??? ahahaa
R

Realno istina

pre 12 dana

Krenes citati komentatre i vidis kako kod koga stvari stoje. Tabelu nema potrebe da gledas.
H

Hopa cupa, veselo

pre 12 dana

Kad sad trenerčina odigra Milojevku i naosvaja se bodova. Ah, da, ne čine oni sve ovo radi bodova i slave već UEFINIH para radi. Tu da se oni ugrade, a bodovi, koga briga. Daj ti nama 25, 30 mil. i Bog da nas vidi. Evo, Oskar nas pomaže (Partizan) s 3 mil. za licencu, uzima od naroda, a ne mora. Sredi lepo i nama titulicu i onda dobijemo 25 mil. od UEFE i dobro nama, dobro narodu. Možemo da skandiramo onda - hvala UEFI. Samo, ali samo, gde je tu onda zvezdana? Mnogo je lepše i srpskije da zvezdani sredi 30-tak miliona UEFINIH para, a za Partizan još većih 3 mil. za licencu, otetih od naroda. Dve muve ubijene jednim udarcem. Partizan ponižen, uzima iz drž kase, a zvezdana, pa ona je takva, kakva je.
g

garinca

pre 12 dana

Pa vama džabe i titula veća je šansa da nas pogodi neka kometa nego Partizan da se kvalifikuje u lš jer direktno šampion više ne ide već idu kvalifikacije.
R

Realno istina

pre 12 dana

Nas koeficijent je 40.00. Da li je i to neko namjestio?
r

regukarnost prije svega

pre 12 dana

u crvenim kartonima tokom ove sezone 5-0 u korist cz prema prorivnicima dok kod partizana 3-4
P

Pep

pre 12 dana

Eto vam super liga već je nastala nikada više prvak Srbije neće ni moći da igra protiv prvaka lige petica
Č

Ček

pre 12 dana

Kako neće moći? Šta ako Zvezda izvuče Real na žrebu?
U

Uugfzuii

pre 12 dana

Eto je tebi....
r

regularost prije svega

pre 12 dana

penali svirani za cz su protv : Cukarickog 3, Partizana 2, Tsc 2, mladost 1, radnicki nis ( kup) 1, vozdivac 1, novi pqzar 2, napredak 1, vojvodina 1, radnik 1 i javor 1.
G

Gost007

pre 12 dana

Bolesnika na sve strane
g

gost9999

pre 12 dana

i pregledaj svaki penal detaljno i videces da je svaaaki ali aaaapsolutno svaki do jednog zasluzen.Nije uopste nemoguce da ekipa ima toliko dosudjenih penala kad ista ta ekipa igra 90 min u protivnickom 16_tercu i gde protivnicke ekipe predju 5 puta centar za ceo mec
R

Realno istina

pre 12 dana

Sve klasicni penali za razliku od onog sto je vama svirano.
a

ajaja

pre 12 dana

Pogotovu sto je sviran penal kads je igraca pogodila u ruku a odbila se od zemlje. a identican pre dve sezone nije sviran u derbiju kada je Erakovica pogodila!
m

mnogo smo jaki p728

pre 12 dana

statistika je neumoljiva o to se vidi iz aviona da je tokom ovog sampionata za Crvenu zvezdu svirano 15 penala a 2 za njene protovnike dok je za Partizan svirano 11 a 9 za njihove protovnike. Od ta dva jedan je za Partizan bio. A kako ce svirat penali kad niko ne igra napad protiv njih. obecan je reprogram poreskih potrazivanja. Evo npr Spartak Sibotica daje dva autogola lrotv CZ . PAMETNO STO FOLIRAT KAD SE SVE ZNA
!

!?!?

pre 12 dana

Ima li bilo cega sem teorija zavere u ovoj Srbiji?
.

.....

pre 12 dana

Kad imaš u proseku 75% posed lopte, uđeš u šesnaesterac protivnika dvadesetak puta na svakoj utakmici normalno je da imaš više dosuđenih penala u svoju korist. Čista logika.
U

Uhgghuii

pre 12 dana

Ćuti, dobro je...Ako svakom ,,prepuštate posed" što kaje Ušati, i imate 20%, dobro se svira išta!
G

Gostgost

pre 12 dana

Kazi ti meni, ima li neki sporan penal? Nesto da je svirano a nije trebalo? Ili obrnuto? Penal je penao, ako je 20 puta napravljen, 20 penala treba da se dosudi. Jedino je pitanje da li je stvarno bio. Ako jeste, onda to sto pises nema nikakvog smisla. A jeste bio svaki, tako da... Ne lupaj. Sem toga, kako zamisljas da ne bude tako kad svi igraju bunker protiv Zvezde i Zvezdini igraci kampuju u protivnickom sesnaestercu, a oni do Zvezdinog sesnaesterca dodju 3 puta po utakmici?
B

Bnm

pre 12 dana

KOJI BRE 3 SESIR, 4 SESIR?? BICE POCISCENI U PLEJOFU, TAMO NEMA PAJE ILICA I SLICNIH...
U

UJKA MITKO

pre 12 dana

Samo nek vama zapadnu neki Maltežani ili Luksemburžani pa da osvetlate obraz Srbije i hvalite se kako jedini imate pobedu u Evropi
8

8

pre 12 dana

A ko to partizan pa i on će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.Eto vam šanse da pokažete kolika ste vi gromada od kluba ili ćete i tamo biti njanjava plaćljiva devojćica u parkiću .
G

Gaizka

pre 12 dana

Sa Milojem se moze do Lige Sampiona kroz kvalifikacije, sreca pa se vratio.
N

Nk crvena zvezda

pre 12 dana

Sreco vam i bericetno bilo kao i prosle godine.
n

ne brini

pre 12 dana

bice vama petarda ponovo
Т

Такође...

pre 12 dana

...и вама исто као прошле године.
K

Kvantitet

pre 12 dana

Samo jos da prodju kvalifikacije, gde su timovi poput Jang Bojsa... Tesko ce to ici...
А

А...

pre 12 dana

...како је прошао Јанг Бојс кад је последњи пут играо са Звездом у квалификацијама? И то са Алексом Вукановићем у нападу.
j

jajajajajaj

pre 12 dana

a gde je partizan u svoj ovoj prici?

Fuenlabrada

pre 12 dana

Realno potrebna je neka ekipa za gol razliku.....tamo nema miševa poput Petra Ilića.
G

Gost121

pre 12 dana

Tamo gde cete i vi ispasti posle kvalifikacija.
S

Sima Arauho

pre 12 dana

Hoce li potpisati Pavla Ilica kao pojačanje za LS?!
А

А...

pre 12 dana

...ви Толета?
G

Gogi 123

pre 12 dana

Ajde da vidimo patlidzane hoce li uopste uci u ls, posto za nas uvek pricaju kako se tamo brukamo itd...E pa vi necete ni uci to je sigurno.
n

najdb

pre 12 dana

koliko je bijedna nasa liga kad CZ U gostima pritiv TSC IMA 6-0-0, Vojvodine 10-0-0, Vozdovca 9-1, Cukarockog 8-2. iz aviona se vidi namjestanje. I sto je najgore doci ce im u play off brondbi ili ferencvaros kao najtezi i kroz lopovluk ce nekako na penale da se izvuku mada sanse su im i dalje male. Taj klub treba procesuirati jer igraju sa Zenitom. Nemaju oni pravo da igraju LS krse UEFA propise. Plej of treba da igra Partizan a TSC U DRUGI SESIR DOK CZ NEKA IGRA SA Nemanom iz Bjelorusije

Bojank91

pre 12 dana

Slažem se, a ako ne nalete na omladince Nordsjelanda šanse su dobre da uđu u LK
p

prti

pre 12 dana

Koji UEFA propisi se krse ? Imas li vise od 10 godina?
T

Turnir u Moskvi

pre 12 dana

Ja pre neki dan procitah da cete vi ucestvovati na nekom turniru u Moskvi ovog leta… i sta cemo sad
1

1912

pre 12 dana

Po prvi put u istoriji je nebitno u kom šeširu će biti klub na žrebu, odnosno kompjuterskoj dodeli protivnika. Dobro bi bilo da u Beograd dođe neko sa kim može da se odigra ravnopravno. Recimo norveški Bodo i grčki prvak iz trećeg i četvrtog šešira.
n

nneb

pre 12 dana

100% ajte junaci kakav bodo vec se prepali. navijam da udjete u grupnu kako ce da bude 8 x4 =32 komada u mrezi

Delija

pre 12 dana

Zamisli grupu LŠ ...TSC, MLADOST, CUKARICKI NAPREDAK I PARTIZAN 😂😂😂😂 Koliko bodova bi partizan uzeo?
A

Akronim

pre 12 dana

Druze, TSC je ozbiljan klub i ne ide u istu ravan sa ovim pobrojanim.
G

Gde je onaj

pre 12 dana

Besni brojcanik pocelo je pelcovanje...
J

Jöle 39

pre 12 dana

Samo da rezultati budu kao prošle godine i da što više padnemo na listi pa da se konačno oslobodimo okupacije
П

Па...

pre 12 dana

...где више да паднете? Победио вас Сабах и млади риболовци. Једино вас још тим из Сан Марина није петардирао.
U

Usne da ljubite

pre 12 dana

Inace ima sve da gubite.
O

Ova zvezda nije ni

pre 12 dana

Kup pomoravlja...livadska ekipa samo pobedjuje uz pomoc sudija...isti tretman za Miloja kqo u prvom mandatu.
N

NK Partizan

pre 12 dana

Ima da nas unisti ljubomira. Pogotovo nas ovde u Sibeniku. Navikli smo na petarde od Nordsilanda, ispadanja iz Evrope poput Besiktasa, Alkamara i Artimedije, 0 bodova u LS i pobeda iz pocetka 80ih. Slavimo 0 0 sa Realom koji je dosao da odradi tekmu ofrlje, slavimo pobedu od 0-1 nad drugim timom Mancestera i stativu Sume. Volimo da pretvaramo poraze u pobede i to je nas istorijski mentalitet kluba! Odabrani soj! 💪
D

Dejani

pre 12 dana

Treći dosta prijatniji za protivnike nego cetvrti.
7

7 za redom

pre 12 dana

On sampion...zabavli se o sebi.
Z

Zeleznik

pre 12 dana

Vi prvo imate play-off da odigrate. Prvo skočite pa recite hop. Nije da nemate loših iskustava sa Haifom, Šerifom i Omonijom.
l

lupetas

pre 12 dana

a to su kao losi klubovi? nisu igrali evropu?
B

BokiUSA

pre 12 dana

Sve klubovi koji su vas izuvali ... koliko mi se cini taj Serif pre par sezona u sred Bgd 1-3....
K

Kjhh vg

pre 12 dana

Vas će opet skrkat neka Tikva, Šabaz ili neki malteški vitezovi.
P

Preža

pre 12 dana

To je druga dimenzija takmičenje za sve naše klubove.
N

Nenad1246

pre 12 dana

Glupo je što ne može iz iste zemlje da se sastanu ako ta zemlja ima više od 4 predstavnika.
p

pupi

pre 12 dana

Sad kad ih Miloje ( luzer) uvede u LŠ, a tamo na 8 utakmica upišu sve poraze. Biće prvi klub koji je to ostvario.. To yeah!
G

Gost RS

pre 12 dana

Misliš onaj Miloje koji je jedini u istoriji Uefinih takmičenja uveo klub i grupe počevši od prvog kola kvalifikacija? Ili nima neki drugi Miloje kojem je neki Nords...pa nešto uvalio 5 komada? E tugo moja,čemu se ti raduješ.
@

@GostRS

pre 12 dana

Bice da je taj, tad nije pricao koliko posed imao i koliko suteva je imao,to tad nije bilo bitno sto imao 20%poseda i po neki srećni gol, pogotovo protiv Salzburga, a sada na sva usta se hvali na neki posed i na neke suteve na raspalim Partizanom gde mu je na svakoj utakmici golman igrac utakmice.
G

Gladiola

pre 12 dana

I to ne jednom, nego dve godine zaredom, plus pre toga u le od prvog kola. Ne postoji trener koji je to uspeo
1

1912

pre 12 dana

Nije Miloje Stanoje pa da se dese svi porazi. Razlika između mentaliteta trenera zvezdaša i trenera partizanovca je nebo i zemlja, što se tiče evropskih utakmica. Ne znam kako neke stvari niste naučili posle svih godina praćenja fudbala.
r

rumenige

pre 12 dana

samo ako se resimo nedaje panja imamo kakvu takvu sansu za LS, tragikomedija je da sa njima napadamo Evropu...dovesti bar dva preozbiljna spica a ovog nedaje uvaliti bilo kome za bilo koju varijantu
П

Па...

pre 12 dana

... Милоје је ушао два пута у Лигу шампиона кроз квалификације. А он је, по речима гробара, лош тренер који има заштиту судија. Замислите како ће лако Партизан да прође кроз квалификације. Они играју поштено и сами против свих. Буквално ће да се ушетају у Лигу шампиона кад нема Павла Илића.
A

Ammmmmamam

pre 12 dana

Vrlo "objektivno" mesas babe i zabe tj. dve staze kvalifikacija. Nije isto u drugom kolu Suduva ili Aston Vila.
?

??

pre 12 dana

Mislim da ce novi format biti bas zanimljiv kad pocne. Vise protivnika, pratimo jednu tabelu za sve lige. Jedino bi voleo da par mesta na tabeli vode u ligu evrope
P

Po nekim projekcijama

pre 12 dana

Za nazovi TOP24, dovoljno je uzeti 6 bodova, što nije uopšte nerealno. Pobediš Brest ili tako neku ekipu kod kuće i još nekog isto i eto te u doigravanje sa sve 4 poraza.
P

Pacificateur

pre 12 dana

Koga da pobedite?! Vi da pobedite Brest? Znas li ti da je Brest za vas sasvim druga galaksija!!! Ispadate u kvalifikacijama jer tamo nema Pavla Ilica da vam po potrebi svirne po 2-3 penala po utakmici...
C

C est la vie

pre 12 dana

Koga pobediš, Brest? Kako je to lagano i kako je slab Brest kad se ovde raspišemo, a na terenu, šta je s tim? Za naše ništa nije lako. Bar da imamo neko kompetitivno prvenstvo, pa da kroz to rastemo, to bi bila dobitna formula. Sve je ovde trulo i takvu kuću treba srušiti i ponovo graditi, počevši od temelja. Samo, u ovoj polit situaciji, konstelaciji snaga i interesa, neće da može. Bar sam dušu olakšao iako se tu ne može ništa.
N

Nenad1246

pre 12 dana

Minimum 10 bodova će biti potrebno za dalje kakvi 6.
e

ehhh

pre 12 dana

Jedva cekam da vidim jsd u evropi da vidimo kako ih sudije kradu u evropi
D

Džukela klasična

pre 12 dana

Navijam da se zvezda kvalifikuje u LŠ, kako bih imao sigurice na tiketima i uzimao pare u singlu
d

definitivno

pre 12 dana

ime ti odgovara
?

??

pre 12 dana

Za partizan cak ni ne navijas. Znas da je to ne moguce da se dogodi
С

Сигурно...

pre 12 dana

...то сте рекли и пред Ливерпул.
p

posteno

pre 12 dana

sto da ne ako tako bude ali Zvezdana uvek iznenadi nekada negativno a nekada pozitivno tako da bas i nije idealna za singl...
u

uefa

pre 12 dana

koja glupost nikad vece sranje, zasto je ljudima u cilju da uniste fudbal?
i

imazenskiimasve

pre 12 dana

uništenje fudbala je počelo sa tikatakom, sa lažnim devetkama, i ostale bljuvotine iz španske kuhinje... Batistuta i Vieri u današnjem fudnalu ne bi bili bleda senka
m

ma

pre 12 dana

Po novom sistemu,sesiri gube smisao,imas 2 protivnika iz svakog.
r

realnoooo

pre 12 dana

pa ne gube smisao, da nema sesira mogao bi dobiti Real, Liverpul, Siti, Barsu itd.. ovako je ograniceno da mozes samo 2 ekipe iz svakog dobiti.
m

ma

pre 12 dana

Govorim o nama,potpuno nam svejedno da li smo u prvom ili cetvrtom sesiru.
P

Pera genije

pre 12 dana

Au, kakva će ovo glupost da bude od takmičenja pa nije normalno? Ova Uefa dodvoravanjem velikima gubi kredibilitet totalno!
M

Mordd

pre 12 dana

Slažem se, donekle Jer ako je alternativa fudbalska euroliga, onda je i ovo bolje
t

thhi

pre 12 dana

Znači opet 0 ili 1 bod, ali dobro svakom svoje po zasluzi..
T

Tarantula

pre 12 dana

Dao bi ti dupe svoje da budete u poziciji da uzmete i taj 1 bod...ovako istetoviraj 2 novembar 83 kad ste poslednji put pobedili u kš i strelca dževada naravno i gledaj nas.

pancevac992

pre 12 dana

nikad 0 bodova kao neki,pozz
П

Па...

pre 12 dana

...да би било "опет 0 бодова" треба најпре да имаш нула бодова, па онда опет да поновиш. Сви знамо ко је имао нула бодова у Лиги шампиона.
P

Pfk Vgd

pre 12 dana

nece proci svejedno
M

MileSrbin90

pre 12 dana

Ja kako znam ljudi iz Vgd navijaju za zvezdu prijatelju 😂
t

tuzan grobar

pre 12 dana

kako zvezda u trecem sesiru kada zvezdu sudije poput Pavle Ilica guraju zvezdu i u evropi
e

evo banke

pre 12 dana

samo da dodju Omonija i Serif....i Haifa...od velikana
T

Tarantula

pre 12 dana

Pusti,da bam ne dođe fljamurtari,jedan klub sa ovih prostora i dandanas crveni zbog te šamarčine!Hahahhahh
r

req

pre 12 dana

za evo banke bar nismo popili petarde od nekih ribara i nekih tikva i kroacija cuti bolje ne blamiraj se