Tami Abraham (Roma) i Odijon Kosunu (Leverkuzen)
Tami Abraham (Roma) i Odijon Kosunu (Leverkuzen)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Goti ponovo osvajaju Rim

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 2. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Olympique Marseille - Atalanta
ID: 8073471


S obzirom na to da joj je u prethodnoj rundi rival bio ambiciozni Liverpul, Atalanta je iznenađujući učesnik polufinala. Da budemo iskreni - ne znamo šta od nje možemo da očekujemo, ne bi nas šokiralo ni da osvoji trofej. Sada tipujte na 1X&0-3, a za dalje ćemo da vidimo.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-3 (1.75)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Aston Villa - Olympiakos
ID: 8073467


Aston Vila se bori za mesto u Ligi šampiona, no to ne znači da će da zapostavi takmičenje u kojem deluje kao glavni favorit za osvajanje pehara. Kec na Vila Parku neće izostati, a moglo bi da ga isprati dosta golova, pa kombinujte ukoliko vam kvota na ishod nije dovoljna.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Fiorentina - Club Brugge
ID: 8073466


Na papiru, ovo deluje daleko zaguljeniji par nego englesko-grčki. Fjorentina se muči, ali uspela je da dogura do ove faze. Gosti su u sjajnoj formi, ali ne usuđujemo se da im poklonimo poverenje. Najbolje je da pokušate sa KIXVPPX, iako je kvota manja nego za neki od ishoda.


 



Mozzart šansa

Tip: kiXVppX (1.77)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:30
Chelsea - Tottenham
ID: 8072956


Nije lako tipovati derbi onih koji su razočarali, između ostalog i zato što su i jedni i drugi prethodnih dana igrali sa Arsenalom (Čelsi je od kandidata za titulu „popio petardu“). Tradicija kaže da bi moglo da dođe puno pogodaka, zbog čega je ovog puta naša preporuka GG3+.


 



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.47)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Roma - Leverkusen
ID: 8073470


Roma ima za mrvu bolji učinak u okršajima sa nemačkim klubovima (14-4-13), ali sada joj dolazi protivnik koji je uspešno prebrinuo prvenstvene brige i može da se potpuno posveti ovom takmičenju. Probajte sa dvojkom, moglo bi da vam se prilično isplati. Ako sumnjate - tu je GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
POLJSKA - KUP | 16:00
Pogon Szczecin - Wisla Krakow
ID: 8073290


Pogon je igrao u tri finala poljskog Kupa i svako je izgubio, što je priličan pritisak na njegove igrače budući da je slavna Visla drugoligaš, samim tim i objektivno slabiji deo para. Zbog toga nam GG3+ i VG drugo deluju kao neuporedivo razboritije opcije od keca u Varšavi.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
RUSIJA - KUP | 18:15
CSKA - Zenit
ID: 8072963


Nezgodna utakmica. Domaći su u prethodnih pet mečeva zabeležili samo jednu pobedu (protiv slabe Baltike), ali ni Zenit ne može da se pohvali rezultatima jer je u prvenstvu izgubio od Rubina i Dinama, pa ponovo ima isti broj bodova kao Krasnodar. Sve je realno, no biramo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Za izbegavanje
IRAN 2 | 15:30
Saipa I. - Chadormalu
ID: 8077826



Na prvi pogled ovde bi sve trebalo da bude jednostavno pošto drugoplasirani gosti imaju čak 16 bodova više nego protivnik, međutim, u poslednje vreme su zaređali sa nerešenim rezultatima zbog čega bi trebalo da budete oprezni. Verovatno je najpametnije da preskočite ovaj meč.



Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara