Milanov kapitalac je Brazilac koji je popravljao veš mašine

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 22:07

Kupljen i mladi Francuz

Milan je od početka prelaznog roka tražio ofanzivnog vezistu koji će ulteti u cipele Hakana Čalhanoglua. Od zvučnih imena poput Hamesa Rodrigeza, Iska ili Nikole Vlašića, došlo se do manje zvučnih kao što su Adam Una (Napoli), Aleksej Mirančuk (Atalanta) ili Roman Fevr (Brest).

Na kraju se završilo najmanje zvučnim. Brazilski ofanzivac Žunior Mesijas je novi fudbaler Milana. Stigao je iz Krotonea na pozajmicu vrednu 2.600.000 evra sa opcijom da ga Rosoneri otkupe za 5.400.000 evra narednog leta uz dalje bonuse vrednosti od 1.000.000 evra.

Izabrane vesti

Mesijasova priča je bajkovita...

Došao je iz Brazila pre deceniju kao 20-godišnjak da prati starijeg brata. Radio je u servisu za popravku veš mašina, igrao po niželigašima i tel pre dve godine je uspeo da dođe do drugoligaša Krotone kojeg je u tandemu sa Simijem uveo u Seriju A. Prošle sezone je dao devet golova ali nije uspeo da spasi slabašni Krotone ispadanja. Na kraju je ipak ostao u eliti i nosiće dres slavnog Milana.

Pored njega, Rosoneri su za 8.000.000 evra kupili talentovanog vezistu Jasina Adlija iz Bordoa ali će on ostati u Francuskoj još godinu dana kao pozajmljen igrač.


tagovi

Žunior Mesijasletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara