Komentari na vest

U Minesoti pucaju od samopouzdanja: Mi smo Velikih 15, Ent je poseban

s

sportski pozz

pre 12 dana

Prosli put je odbrana Minesote je namucila Jokica, a u drugom mecu ce ga sasvim oducit od kosarke. Marej spor za odbranu Mnesote i za 20 odsto slabiji nego prošle godine. A kad ova dvojica nisu na 100 odsto - Denver je samo prosek proseka. Na kraju 0:4 ili 1:4. Sutra ujutro citacemo omalovazavanje Jokare nakon novog poraza, a on je uvek isti, samo što nije čudo. Sportski pozz.

Mr 007

pre 13 dana

Da li navijate za Denver ili Srbiju? Ako Denver prodje Minesotu,Jokic sigurno nece igrati za nas na OI,dok bi u suprotnom verovatno igrao.
D

Dajvak

pre 12 dana

Znači treba da se molimo da se sve poklopi kako bi se gonič kobila (inače odličan igrač) smilovao da odigra nešto u reprezentaciji? A ne bih ga zvao taman kad bi mi od njega prolaz u grupi zavisio, a ne šta više. U reprezentaciji treba da igraju oni koje ne treba moliti nego oni koje tamo srce vuče.
P

Preža

pre 13 dana

Reče navijač avangarde sa velikim IQ?🤣🤫🫣
V

Vukovi min

pre 13 dana

Zaslužena pobeda. Ali seriji nije kraj. Mekana odbrana. I Edvards je rekao, da je imao mnogo lakih šuteva. Neče se nitko prošetati. Ali sledeču utakmicu trebaju dobiti.
M

Mile Zeleznik

pre 13 dana

Denver ovo prolazi uz malo muke, ovi sto otpisuju Jokica i druzinu su ljudi koji nemaju pojma o kosarci, a to su naravno navijaci fmp-a, koji imaju IQ kao sobna temperatura! Ne moze Edvards sam da dobije seriju, a ne mogu saigrači Jokica da odigraju ovako lose ponovo. Posle Minesote se ce Denver prošetati lagano do titule!
r

rotorstator

pre 13 dana

LeMit tebra jel tebi dobro? Uzimas li sta?
N

Ne razumem baš

pre 13 dana

Šta je problem,Minesota ima kvalitetniji roster i dužu klupu.Jeste svi volimo da Denver dobije zbog Jokića ali biće teže nego sa Lejkersima
V

Voždovac

pre 13 dana

Sledeću gube 20 razlike od Denvera. Svaki put nakon što je Denver izgubio meč, izašli su i srozali protivnika.
Z

ZvezdaraC

pre 13 dana

Opasno jak tim. Najbolje im je od svega sto imaju 3 igraca da rotiraju na Jokicu. Ofanzivno uvek ima ko da iskoci uz Edvardsa koji je brutalan. Denver je neverovatno lose usao u sezonu. Sampion koji ima ekipu i prajmu i dozvoli da budu slabiji nego prosle sezone. Denver ima jos ovu i mozda narednu da ima sanse za titulu i posle ide pad, a oni nista ne pojacaju. Marej uzasan, bice on dobar sledeci mec, ali ce verovatno MPJ biti los i tako u krug. 4:2 za Minesotu.
i

ime gosta

pre 13 dana

Laganih 4:1 za Denver, eventualno 4:2.
Z

ZvezdaraC

pre 13 dana

Navijamo i nadamo se tome, al mislim bas tesko.