Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Kec na Brejdablik i dvojka na Kotbus najveći na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 10:53

Nigde nećete naći veće kvote

Aktuelna ponuda fudbalskih utakmica nije tako velika kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ove srede uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude promo kvote.

Konkretno, na dva meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveći koeficijent na svetu. U pitanju su jedinica na Brejdablik protiv Akranesa u okviru Liga kupa Islanda, kao i dvojka na Kotbus u sudaru sa Hemi Lajpcigom u sklopu četvrte lige Nemačke.

Izabrane vesti

Start šampionata Islanda se polako približava. Za manje od dve sedmice zakotrljaće se lopta u prvenstvu na severu Evrope, a u međuvremenu timovi se pripremaju kroz Liga kup. Ove srede igra se finale takmičenja, a u njemu su se našli Brejdablik i IA Akranes. Brejdablik je veliki favorit, tim pre što je standardni član najjačeg rangai lani je bio četvrtoplasiran, dok je Akranes prošle sezone bio najbolji u drugoj ligi i izborio učešće sa najboljima u nacionalnom rangu. Akranes je već napravio veliko iznenađenje u polufinalu Liga kupa kada je eliminisao vicešampiona Valur posle izvođenja penala, dok je Brejdablik imao lakši posao protiv drugoligaša Tora.

HEMI LAJPCIG - KOTBUS (SREDA, 19.00), DVOJKA 1,80

Hemi Lajpcig je u prošlom kolu četvrtog nemalkog ranga pobedio Hertu II sa 3:0. Ovom pobedom prekinuo je niz od tri ligaška poraza. Trenutno puleni Miroslava Jagatića zauzimaju 12. mesto na tabeli sa 32 osvojena boda. Hemi je samo četiri poena daleko od plej-auta i nema prostora za previše opuštanja. Energi Kotbus je na trećem mestu sa 51 bodom i duelom manje u odnosu na konkurenciju. Lider je četiri poena udaljen, pa Kotbus danas ima šansu da mu priđe na bod razlike. Samo prvo mesto garantuje promociju, i ulog je ogroman. Hemi, inače, nikada nije pobedio Kotbus u osam dvoboja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara