Komentari na vest

Govori veliki Kafu: 1. Ronaldinjo, 2. Ronaldo, 3. Toti… Umesto u Japanu, završio u Milanu

L

LNS

pre 20 dana

"Sa Palmeirasom je po dva puta bio šampion sveta i Južne Amerike." Nije sa Palmeirasom nego sa Sao Paulom, pobogu. Kafu, covece, Kaka je treci!

elmagico

pre 20 dana

treci posle tate Franceska 😁
L

LNS

pre 20 dana

Totija je naveo samo zato da bi spomenuo i nekoga iz Rome, inace, tesko da je on bio bolji igrac od Kake:-D
P

Prekosutra

pre 20 dana

LE se ne igra sredom.
P

Pep

pre 20 dana

Koliko volimRonalda, Ronaldinja, Rivalda, Kaku, Pelea, Garincu toliko me nerviraju Vinisius i Neymar
S

Svabo

pre 21 dana

Ne spomenu ovaj Gobelju..
R

Rosso

pre 21 dana

Strasan igrac, autoritativan sa zvakom samo je spartao desnom aut linijom. Kakav je ono tim na slici sa SP 2006. Neponovljivo! Jedino moze Dani Alves da bude uz njega sto se tice desnog beka, Zaneti i omaleni Filip Lam koji je po meni mozda i jedan od najboljih ikada..
А

Алекса977

pre 21 dana

Вероватно најбољи десни бек у задњих ко зна колико. Премда сам много ценио и Занетија.
К

Кљаки

pre 21 dana

Фудбалер испред свог времена. Бек-Крило снага,брзина,контрола лопте,центрирање, маркирање. Један од разлога зашто је Бразил био јак у то време. КАФУ-РОБЕРТО КАРЛОС
n

nadrealnooo

pre 21 dana

Pamtim svetsko 1990 godine,od tada pa do dana danasnjeg boljeg i kompletnijeg desnog beka moje oci nisu gledale!!!Veliki Kafu Kipiten!!!
d

doktorsporta

pre 21 dana

i sad ima vise tehnike u malom prstu nego bednici calhanoglu i barela u celom telu zajedno
S

Sta ima doktore

pre 21 dana

Debeli minus puca 😩😩

Pjanić sa tri žutaa

pre 20 dana

Bednik si ti i ovih 15 sto su ti dali pluseve. Setis se Barele i Cahanoglua a tekst nikakve veze sa njima. I jos ih iz nepoznazih razloga nazoves bednicima. Izgleda da mnogo boli ovaj Inter, milančiću... 😂
M

Miskelinjo

pre 21 dana

Kakav je ovo igrac bio, a tek ovaj tim Brazila na slici, tuga me hvata kad je vidim, na sta je Brazil, a i fudbal generalno danas spao ...Jedna od najjacih ekipa u istoriji fudbala.
Л

Лазар

pre 21 dana

Тај дуел са Недведом се толико помиње као да је ичему битан, десила му се висока лопта на нози а Недвед у налету, и то је то.
@

@lazar

pre 21 dana

Ma uopste nije bitan, cim se toliko pominje... Inace to se vidja na svakoj drugoj utakmici 😂😂😂
G

Ggv

pre 21 dana

Da da, pa 3 puta u naletu. Uporan dečko. 😂
K

Kukuuu

pre 21 dana

Lazare posalji mejl admini da ti izbrise komentar srece ti
o

orbit

pre 21 dana

Desna strana i zvaka u ustima.
M

Mika iz Trstenika

pre 21 dana

Samo stto se mec ne igra sutra nego u cetvrtak
O

Okis

pre 21 dana

Kako ti je palo na pamet? “To je bio prirodan gest. Fudbal treba takav da bude”. E bas to, to je razlika ranijeg fudbala i ovog danasnjeg. Nadjite jednog igraca koji bi uopste smeo da se usudi ovo da proba? Danas se slepo izvrsavaju zadaci, bek ima prostor u kom se krece po linijama koje su mu zacrtane, robotizovano do maksimuma. Zato se vise i nece pojaviti novi Kafu, Karlos, a kamoli Ronaldinjo, jer im se talenat preusmerava na totalno drugu stranu od magije.
F

Fabri

pre 21 dana

Tata igre, bokju tehniku nego 80posto danasnjih krilnih napdaca, amerikanizacija fudbala je donela glupe i nabildovanenigrace koji samo mogu da budu deo sistema.. Uzivajmo jos par godina dok igraju neke stare kuke i posoe toga gledajmo kolektivno americki soker, ne bi me cudilo da pocnemo i mi da govorimo soker umesto fudbal.
M

Mornar Popaj i Badža

pre 21 dana

Ovaj čovjek je najsasvim i potpuno sasvim najbolji desni bek na svijetu,vasioni i široj okolini.
D

DidierDrogba11

pre 21 dana

realno, ko god padne na pamet, Kafu bolji...
I

Ima ih braco moja

pre 21 dana

Zaneti, Tiram (pre nego sto je postao centralni bek pod stare dane), Kieron Dajer takodje dok je bio u punoj snazi, Raizinger na primer. Ima ih koji su zaista bili fenomenalni. Kafu je svakako jedan od najboljih, ali sada zavisi od ukusa za dalje. Hrvatska npr je imala Marija Stanica, bio je top desni-krilni bek na primer (plus Jarni na levoj strani). Pa ajmo malo po istoriji jos: Kostakurta, Tomas Helveg, Vinsent Kandela (levo i desno), Karlos Kamada, Petkov (Bugarin), Abelardo, Serdji, Markus Babel, Bermudez, Petresku itd itd. Sve opasni bekovi koji su igrali u top klubovima u to vreme.
G

Gost12345679

pre 20 dana

@ima ih braco. Sad nam nabroj napadace i golmane tog vremena. Covek je napisao da ih je bilo ali da je Kafu bio i ostace najbolji.
L

LNS

pre 20 dana

Raizinger Hahaha Raiziger je bio i vise nego prosecan igrac, a nije bio klasican desni bek. Kostakurta je bio stoper i tek po potrebi desni bek. Kandela je gotovo iskljucivo igrao levo iako je bio desnjak, bolje da si naveo Zambrotu. Abelardo je bio stoper, Serdji levi bek, Babel stoper i tek po potrebi desni bek. Kakav Bermudez?!
G

Gonzalo93

pre 18 dana

Navijač Real Madrida, ali objektivno od Kafua je bolji Dani Alves, tehnički sigurno ako nista drugo