©Star Sport
©Star Sport

Foto reportaža: Kopačke kao čizme za blato

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.24. | 21:13

Teški vremenski uslovi učinili teren kraj Moravice nemogućim za igru

Odavno je svima jasno da su loši tereni jedan od glavnih problema srpskog fudbalba, te da bi kvalitet igre u mečevima Mozzart Bet Superlige bio bar 20-30 odsto veći da igrači imaju optimalne uslove za igru. Ipak, padavine koje su danas viđene u Ivanjici, stavile bi i mnogo bolje travnate podloge na veliki ispit, od one koju ima sadion kraj Moravice.

Ekipa Radovana Ćurčića je u gotovo nemogućim uslovima za igru došla do prve pobede nakon 106 dana čekanja, savladavši Radnik iz Surdulice (2:1), što joj je bilo dovoljno za trenutni beg iz opasne zone.

Izabrane vesti

Uslove u kojima je ova utakmica odigrana vrlo dobro opisuju fotografije agencije Star Sport. Lopta je bukvalno plivala u vodi, a igrači gazili po blatu. Kopačke su pojedinim trenucima ličile na čizme za kaljugu, preko koje je trebalo proći da bi se stiglo do lopte i protivničkog gola.

Na kraju, bilo je i snažnih emocija, posebno kod domaćina i njenog trenera Radovana Ćurčića, kojem je konačno pao kamen sa srca kada je njegova ekipa upisala silno iščekivanu pobedu.



tagovi

Radovan ĆurčićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara