Vesli Fofana (©AFP)
Vesli Fofana (©AFP)

Fofana hoće u Lester: Već sam prihvatio sve uslove, pustite me da idem

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.09.20. | 20:18

Štoper se sprema za selidbu u Premijer ligu

Poručio je jasno i glasno Brendan Rodžers na konferenciji za novinare pred start nove sezone Premijer lige da Lester i dalje traži "kvalitetna pojačanja" na više pozicija kako bi klub ostao u igri za visok plasman i u budućnosti. Posle Timotija Kastanja Lester je spreman za još jedno pojačanje u odbrani, ovog puta na štoperskoj poziciji - Veslija Fofanu!

Francuski štoper javno je priznao da želi da se preseli na King Pauer stadion što pre kako bi mogao da se stavi Brendanu Rodžersu na raspolaganje za novu sezonu.

Izabrane vesti

“Odlučio sam da prihvatim ponudu Lestera. Ne mogu da odbijem takav poziv. Pogotovo kada znam da dolazim iz siromašne porodice. Bio bih lud kada bih odbio poziv iz Premijer lige, od Lestera. Ovaj ugovor bi mogao da mi promeni život zauvek, a ja želi da zaštitim svoju porodicu i vodim računa o njoj. Kada dobiješ takve uslove, jednostavno moraš da pristaneš“, rekao je Fofana i dodao:

“Bio sam u četvrtak ujutru na sastanku sa trenerom (Sent Etjena) i rekao mu da želim da idem, da se ovde više ne osećam dobro. U klubu me nisu shvatili ozbiljno, zato želim da odradim ovo sam“.

Tokom dana pojavila se informacija da je Lester na adresu Sent Etjena dostavio ponudu od 29.000.000 evra, ali francuski klub nije odgovorio na istu. Fofana je poslednjih godinu dana prvotimac Sent Etjena i poput Vilijama Salibe ranije (otišao u Arsenal za 30.000.000 evra) ostavio dobar utisak. Na 24 utakmice u svim takmičenjima imao je dva gola. 

Lester je ovog leta doveo samo Timotija Kastanja iz Atalante za 24.000.000 evra, a prodao Bena Čilvela Čelsiju za 50.000.000 evropskih novčanica.



tagovi

Vesli FofanaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara