Komentari na vest

Bandović skenirao Želju: Opasni su iz prekida, koriste višak na sredini terena i dobro napadaju prostor

A

Astoria

pre 29 dana

Na osnovu trenutne forme oba kluba, a i cinjenice koji sve igraci preskacu mec, najrealnije je ocekivati neresen ishod. Verujem da ce biti dobra utakmica za gledanje.
V

Vojvodinaš je

pre 29 dana

Željo je i u Pančevu drugi klub,hocemo Dinamo !!
о

ову утакмицу ће

pre 29 dana

решити дуел Мировић-Маловић....
S

Samo

pre 29 dana

Pobeda Vojvodini igra. Sad nek od starta stavi na desno krilo Lazara Jovanovića i ne filozofira. Kao i Indio umesto Zukića ili Savićević koji nemaju nikakve ideje što im je kao centralnim ili ofanzivni vezistima najvažnije. A to i nisu naučili do sad a neće ni od sad
C

Chiske1

pre 29 dana

Lazar nije krilo vec 10ka, Savicevic radi veci posao nego sto se vidi, pokazao to sa 2 asistencije protiv radnika. Slazem se da Zuka je igrac manje. Odigra jednu kako treba pa onda 15 katastrofa pa onda opet jedna valjana i tako u krug. Ja bi ovako: Lazar umesto Zuke, Indio 8 Petrovic 6. Lazara da zameni Vukan nakon 45+ ako za to ima potrebe a Zukic da bude za svaki slucaj izmena. Nikako ne ubacivati UNa u igru opao mu je kvalitet igre bas jako. Sto se tice krila ja bi stavio Bjeku na krilo a Kembela na beka pa nek se rotiraju. Odmorio bi Serija i Koraca. Najvise me brine sto nema Vukanovica, jako dobro unistava igru i protivnik tesko iznosi loptu kada je on u blizini. Mislim da ce biti ili 1-1 ili 2-2. Moze da bude 1-2 ali najrealniji rez je 1-1.
C

CHiske1

pre 29 dana

Ustvari na krilo moze UN, sto je zapravo njegova prirodna pozicija. Nikako na 10ku
B

Bandoglavi

pre 29 dana

Sutra opusteno 2:0 za Zeljeznicar,Vosa igra slabo,ovih par rezultata su slucajnost.
s

samo vosa

pre 29 dana

Hahahahaha, buraz pretero' si sa pivom...
b

bandoglavi

pre 29 dana

ima da te Zeleznicar otrese ko sljivu.