""
""

Penzionerski dani Tomislava Karadžića - igra PES sa unucima!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.01.17. | 09:11

“Deca mnogo treniraju i logično je da im je potrebno malo i zabave. Deda mora da im se nađe u svakoj prilici”, kroz smeh će Tole

Penzionerski dani. Za nekoga mogu da budu jako monotoni, ali kada je u pitanju Tomislav Karadžić nema problema, štaviše legendarni Tole u potpunosti uživa u ovoj ulozi.

Izabrane vesti

Već je prošlo sedam meseci kako je jedan od najmoćnijih ljudi u srpskom fudbalu prepustio poziciju novom rukovodstvu Fudbalskog saveza, ali bez fudbala ne može. I dalje je aktivan kao počasni predsednik FSS-a, pomno prati utakmice na televiziji, a ponekad skokne i do stadiona.

Ipak, najzanimljivije je što vezu sa najvažnijom sporednom stvari na svetu održava i preko video igrica, popularnog PES-a.
“Ako se to računa i dalje sam u formi, mada me mlađi i dalje pobeđuju”, kroz smeh će Tole u razgovoru za Alo.

Mnogi protivnici su mu svojevremeno poručivali da je vreme da ode da se igra sa unucima, a izgleda da ih je sada doslovno poslušao.
“Pravo je zadovoljstvo provoditi vreme sa njima. Mi smo jedna radno-sportska organizacija. Deca mnogo treniraju i logično je da im je potrebno malo i zabave. Deda mora da im se nađe u svakoj prilici. Kada me izazovu džojsticima, rado im se pridružim i sednem za Plejstejšn. Igrica je neverovatno urađena. Trudim se da uhvatim korak s vremenom i modernim tehnmologijama. Kada igram PES biram sve strašne ekipe kao što su Barselona, Real ili Mančester, ali ne vredi, unuci me redovno pobeđuju”, otkriva Karadžić.

Toletovim unucima je, zanimljivo, košarka ispred fudbala.
“Pomalo sam bio iznenađen kada su kao mali pokazivali veće intersovanje za košarku nego za fudbal. Neka ih, bitno je da se bave sportom. Jedan od njih je izuzetno uspešan, igra za Spartak i reprezentaciju Srbije. Đorđe Urošević – zapamtite to ime i prezime, mnogi mu predviđaju blistavu karijeru u igri pod obručima. Što se Pavla Karadžića tiče, očekujem da će biti vrstan sportski novinar, jer već sada drži sve informacije iz sveta fudbala u malom prstu. Ako posluša dedu, napraviće veliko ime”, napominje Tomislav Karadžić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fssFudbalski savez SrbijeSrbijaSuperligaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara