Adrijan Njui (Foto: Reuters)
Adrijan Njui (Foto: Reuters)

Otac Red Bulove superiornosti naglas razmišlja o penziji

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 13:56

“Sada imam 64 godine i pravo je pitanje kada da stanem? Mislio sam da ću do 60 godina da radim, i da ću od tada da ležim na plaži. Dovoljno poznajem sebe da znam da će mi takav život brzo dosaditi”, izjavljuje Adrijan Njui, vođa konstruktorskog tima Red Bula

Ne, ne treba biti ekstremno tehnički potkovan, da bi se videlo šta sve može Red Bulov “RB19” ove sezone. Učinak koji broji pet od pet u pobedama za tim iz Milton Kinsa pečatom overava tezu da sem Verstapena i Pereza, još mnogo ljudi u timu odlično radi svoj posao, a “glavni mozak” je on – Adrijan Njui!

Po najnovijim vestima iz padoka, glavni dizajner Red Bula lagano razmišlja o penziji, alo ne daje sebi ograničeno vremensko trajanje. I, kako bi, kada je nedavno produžio ugovor koji ga obavezuje na vernost timu…

Izabrane vesti

“Ambicija mi je oduvek bila da radim u svetu motor sporta. Nakon što sam to dostigao, a znam da ovo zvuči malo čudno, od tada sve ostalo je postalo bonus. Imao sam sreće da sarađujem sa sjajnim ljudima, a to se odnosi na sve one sa kojima sam radio i u Red Bulu i u drugim timovima. Takođe, tu je bio Kristijan, kao i neki sjajni vozači tokom godina. Sve u svemu imao sam prelepo ispunjeno vreme”, rekao je čovek koji je do sada konstruisao čak 10 šampionskih bolida, što je rezultat kojim se retko ko može podičiti.

I pored svega toga ovaj stručnjak oprezno razmišlja o penziji, pa se postavlja pitanje do kada će raditi?

“Sada imam 64 godine i pravo je pitanje kada da stanem? To je interesantno pitanje. Kada sam imao četrdeset godina mislio sam da ću do 60 godina da radim, i da ću od tada da ležim na plaži. Dovoljno poznajem sebe da znam da će mi takav život brzo dosaditi”, izjavljuje Njui, koji trenutno slovi za najuspešnijeg među F1 konstruktorima.


tagovi

Formula 1Red BulAdrian Njui

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara