""
""

Ko se seća Borijela još? Ostrvo je dočekalo heroja, najvažniji transfer u istoriji Kaljarija

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.08.17. | 17:05

Dobijena bitka sa Sasuolom

Sardinija peva, stigao je novi heroj - Leonardo Pavoleti!

Izabrane vesti

Kaljari je danas i zvanično predtsvaio Leonarda Pavoletija kao najveće pojačanje ovog leta. I jedno od naznačajnijih u istoriji kluba. A svakako najskuplje jer je plaćen Napoliju 10.000.000 evra plus 2.000.000 evra kroz eventualne bonuse.

Kaljari je u finišu prelaznog roka mimo svih očekivanja ostao bez Marka Borijela i morao je ekspresno da se snađe i nadoknadi odlazak najboljei grača i strelca. Borijelo je otišao posle svađe sa upravom uz salve uvreda jer je „izdao“ Kaljari, a klub se potrudio da nađe i više nego dostojnu zamenu.

Pominjali su se Matri, Zapata, Đorđević, a na kraju je izabran Pavoleti iz Napolija. On je prošle zime došao u Napoli iz Đenove za 18.000.000 evra kao zamena za povređenog Milika, ali se nije najbolje snašao u Napulju. Ipak, italijanskim klubovima to nije smetalo da se ovog leta otimaju za njega, a žestoka borba se na kraju vodila između Sasuola i Kaljarija. Pobedili su Sardi i dobili veliko pojačanje...

Pavoleti bi trebalo na Sardiniji da se vrati u nekadašnju frmu iz Đenove i da nadokandi Borijelove golove. Na aerdoromu ga je dočekala gomila navijača koji su mu oduševljeno klicali i najavili da im je već postao miljenik. 


tagovi

ItalijaKaljariLeonardo PavoletiNapolisasuoloSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara