(©Reuters)
(©Reuters)

Ne, ni De Zerbi nije taj! Bajernova potraga za trenerom se pretvara u sapunicu

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 21:54

Šef struke Brajtona ima preveliki štab koji bi da povede sa sobom

Nekada je vladala jagma ko će da bude trener Bajerna. Taj poziv se nije odbijao. Što bi se reklo: ko sedne na klupu bavarskog giganta – uspeo je u životu. Ali, sve teče, sve se menja... Prva sezona u kojoj klub iz Minhena neće biti šampion Nemačke donosi potpunu frustraciju.

Jer, Bajern i dalje ne može da nađe trenera za narednu sezonu. Otpadaju jedan po jedan, kao da je kakva maratonska trka u pitanju, da „pejsmejkeri“ odustaju kako kojem istekne vreme.

Izabrane vesti

Šokantno je zazvučala vest jutros da je Ralf Rangnik odbio ponudu Bajerna, jer se verovalo, čak su i čelnici kluba davali takve nagoveštaje, da je to maltene gotova stvar, da samo neke sitnice dele dve strane od dogovora. A, onda je selektor reprezentacije Austrije rekao – ne.

Čuveni „Bild“ donosi večeras još jednu informaciju: Bajernu se na ponudi zahvalio i Roberto De Zerbi! Menadžer engleskog Brajtona, koji se pominjao poslednjih meseci kao kandidat za sve moguće velike klubove koji će na leto promeniti trenera. A, kako stvari stoje, najbliži je da ostane tu gde je, jer se polako popunjavaju mesta u Liverpulu, Barseloni (Ćavi, ipak, ostaje), Milan bira neka druga imena...

Kako piše nemački list, De Zerbi je rekao „ne“ Bavarcima zato što se nisu saglasili oko stručnog štaba. Italijan bi da povede sve svoje saradnike iz Brajtona sa sobom, a to je popriličan broj. A, na to u Bajernu nisu pristali.

Kada je već tu, na prvom koraku, došlo do mimoilaženja, iz Minhena nisu više ni insistirali na pregovorima. Uostalom, forma Brajtona je u padu u poslednje vreme, deluje i da De Zerbijeva magija polako gubi na snazi.


tagovi

Bajern MinhenRobert De ZerbiBundesligaBrajton

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara