""
""

Inter naciljao metu za januar: Milanovo dete od 20.000.000 sa topom u nogama!

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.11.17. | 17:25

Nerazuri će pokušati operaciju kao sa Galjardinijem

Inter sjajno gura u dosadašnjem delu sezone, pokazuje partije dostojne skudeta, ali će ekipa morati da se pojača u januaru ako želi da ostane konkurentna u borbi za titulu.

Izabrane vesti

Već se najavljuje dolazak Ramiresa iz Đengsua, pominje se i pozajmica Lesterovog štopera Benaluana, a Spaletijeva želja je ofanzivni vezista ili polušpic koji bi igrao iza Ikardija. Nerealna želja je Kjeza iz Fiorentina koji košta 50.00.000 evra, pominju se Brazilac Lukas Lima koji će biti slobodan i Pastore koji je rezerva u Parizu, ali ima veliku platu.

Sada je novo ime iskočilo u prvi plan - Simone Verdi!

Ofanzivac Bolonje igra sjajno ove sezone. Može da pokrije pozicije polušpica, krila i ofanzivnog veziste. On je Milanovo dete, ali na San Siru nikada nije dobio pravu šansu i pokušavao je da se nametne kroz pozajmice u Torinu, nekim drugoligašima, Eibaru, Karpiju... Da bi ga Bolonja kupila u leto 2016. godine.

Verdi je eksplodirao kod Roberta Donadonija, postao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u Seriji A i sinonim za evrogolove. Pre nekoliko nedelja je u jednoj utakmici postigao dva gola iz slobodnih udaraca različitim nogama!

Inter ga je želeo i letos, ali nije bio konkretan iako je cena bila oko 10.000.000 evra. U međuvremenu je Verdi debitovao iz selekciju Italije i cena mu se duplirala. Interov plan je da Bolonji u januaru predloži pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora na kraju sezone kao što je to zimus bio slučaj sa Galjardinijem iz Atalante.

Bolonja za sada ne planira prodaju Verdija, ali s obzirom da je daleko od borbe za opstanak i da je teško očekivati da cena italijanskom ofanzivcu još više skoči u januaru, sve je moguće... Lučano Spaleti je veliki zagovornik kupovine Verdija, na potezu je upravu kluba i direktorski tandem Auzilio - Sabatini

(FOTO: Action images)


tagovi

BolonjaInterItalijaSerija ASimone Verdi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara