iNation predstavio novi CS2 tim

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.24. | 23:44

Ekipu će predvoditi veteran Luka "emi" Vuković, povratnik u iNation čiji je deo bio od 2015. godine

Popularna srpska esport organizacija iNation se vratila na CS scenu sa novom ekipom nakon devet meseci pauze.

Brend koji je prisutan u esportu još od davne 2008. godine, iNation je doneo mnogo radosti domaćim navijačima tokom svoje bogate istorije, a sa tim će nastaviti i u CS2 eri kanter esporta.

Izabrane vesti

Organizacija za koju su nastupali braća Nikola i Nemanja Kovač, Nemanja "nexa" Isaković, Janko "YNk" Paunović, Marko "shev" Krajčeski i Aleksandar "kassad" Trifunović kao trener je okupila neka od najaktuelnijih imena sa balkanske scene.

Ekipu će predvoditi veteran Luka "emi" Vuković, povratnik u iNation čiji je deo bio od 2015. godine pa sve do trenutka kada ih je preuzeo Binary Dragons, iz kog se kasnije izrodio i CR4ZY sa kojim je emi stigao i do Berlin Majora 2019. godine.

Nakon toga emi je igrao za c0ntact Gaming i FunPlus Phoenix, da bi 2022. godine poveo Partizan ostavši uz crno-bele sve do maja naredne godine.

Tamo mu je saigrač bio Luka "c0llins" Živanović koji se takođe priključio ekipi iNation. On je proveo prethodnih deset meseci u ekipi Entorpiq, a prethodno je igrao još i za 4glory i ex-BLUEJAYS i smatra se za jednog od najvećih srpskih talenata trenutno.

Još jedan povratnik u iNation je i Nikola "Dragon" Bošković koji se odlično pokazao tokom EU RMR kvalifikacija za PGL Copenhagen Major gde je nastupao za Project G, a prethodno je igrao za 4glory i Anlaki, nakon čega je došao u iNation čiji je član bio od septembra 2021. do jula 2023. godine.

Iz Severne makedonije dolazi Zoran "xicoz" Markovski, 20-godišnji igrač koji je od januara ove godine igrao za BIG Academy, a prethodno smo ga gledali u ekipama IKLA, Sprout, BLUEJAYS i Entropiq Prague.

Još jedan Makedonac će zaigrati u timu, Jane "aidKIT" Apostoloski. On je do januara igrao za GenOne, a prethodno je proveo skoro godinu ipo dana u BLUEJAYS.

Povratak iNation-a je izuzetno bitan za regionalnu CS2 scenu koja je pomalo u stagnaciji već duži vremenski period, a ostaje nam da se nadamo da će njihov dolazak motivisati još organizacija da krenu njihovim stopama. Još jednom, novi iNation čine:

Luka "emi" Vuković

Luka "c0llins" Živanović

Nikola "Dragon" Bošković

Zoran "xicoz" Markovski

Jane "aidKIT" Apostoloski


tagovi

esportCounter Strike 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara