Mili Vajt (Printscreen)
Mili Vajt (Printscreen)

Bolje da se brčkam sa ženom u Dubaiju, nego da igram za Englesku

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 16:49

Nedugo po završetku prijateljskog duela na Vembliju i poraza Gordog Albiona od Brazila, supruga Bena Vajta, Mili, objavila zajedničke fotografije sa bazena

Ben Vajt i reprezentacija Engleske - čudan je to spoj. Jer tokom Mundijala u Kataru fudbaler Arsenala je naprasno napustio kamp reprezentacije iz neobjašnjenih, ličnih razloga, a spekulisalo se da je posredi sukob sa pomoćnim trenerom Stivom Holandom. Nakon toga, defanzivac nije bio pozivan sve do aktuelne reprezentativne pauze, ali je ovoga puta jednostavno odbio da bude sa Gordim Albionom tokom prijateljskih mečeva sa Brazilom i Belgijom, manje od tri meseca pred Evropsko prvenstvo.

Koji su Vajtovi razlozi još nije obelodanjeno, tek njega supruga Mili sa kojom se oženio sredinom prošle godine, objavila je na društvenim mrežama slike koja govore da se standardni fudbaler Arsenala sunča u Dubaiju dok njegova reprezentacija obavlja važne provere pred prvenstvo na kojem će biti jedan od glavnih favorita.

Izabrane vesti

Kako stvari stoje, Vajtu je očigledno više do uživanja, nego do dresa reprezentacije zbog čega se našao na udaru dela engleske javnosti.

"Odlučio je da ne igra za Englesku protiv Brazila i Belgije. Deluje da je otišao da uživa. Dok su njegovi saigrači gubili od Brazila, on je uživao igrajući Uno i brčkajući se u Dubaiju. Simpatični su mi ljudi koji igraju karte, ali ne i Ben. Šta to radiš? Šta radiš objavljujući kako igraš karte u Dubaiju. Odlučio si da ne igraš za Englesku, to je u redu. Tvoja odluka, samo pusti momke da igraju", kritikovao je voditelj Sky Sporta Džef Steling momka sa četiri nastupa za A tim.




tagovi

Ben VajtEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara