©MNPress
©MNPress

Duljaj: Pritisak je sve veći, a ko ne može da funkcioniše pod pritiskom - nije za ovaj posao

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 22:51

Strateg Partizana istakao nepovoljnu situaciju u kojoj je njegov tim

Današnjim porazom Partizana uvećala se razlika između večitih rivala na 11 bodova, dok je TSC značajno prišao crno-belima i vratio neivesnost kada je u pitanju borba za drugo mesto. Četvrti vezani poraz u zvaničnim utakmicama logično je izazvao negativnu reakciju kod Igora Duljaja.

Izabrane vesti

"Greške koje smo pravili nisu sitne, već velike. Utakmica je bila mirna, kontrolisali su loptu pozadi, tražili međuprostor. Naivno smo primili golove - ponavljam to iz utakmice u utakmicu i koliko god trenirali. Da li je nekim igračima teško da psihološki iznesu ovo... Neću dozvoliti da padnu, da odemo gole. Istrajaćemo, borićemo se se i vratićemo se kako znamo i umemo. U četvrtak je izuzetno važna utakmica i bez obzira na sve negativno danas neću dozvoliti da bilo ko od igrača poklekne", rekao je Duljaj i prokomentarisao što Partizan lako prima golove:

"Uvek je najlakše reći da je neko kriv i uvek treba krenuti od mene, ali u nekim situacijama, kada je nešto logično, moraš da napadneš loptu i da ne dozvoliš da igrač centrira. Mnogo puta smo to tranirali i radili... Da li je to do psihe ili do pritiska... Očigledno da je veliki pritisak na igračima, ali nema predaje i moramo da se podignemo".

Strateg Partizana je istakao da je prilaskom TSC-a na četiri boda odgovornost još značajnija, ali da ne postoji povod za izgovor.

"Pritisak je još veći, što od navijača, što od medija, ali to je naš život. Ko ne može da funkcioniše pod pritiskom nije za ovaj posao i bolje da promeni profesiju. Igramo kod kuće i taj umor ne priznajem. Možda u ovim trenucima postoji umor, ali veliki je ulog i morate sami sebe da naterate da budete agresivniji i da idete preko svog limita jer je ulog ogroman. Rekao sam i igeračima da je veliki motiv učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Znam da je splasla atmosfera kod navijača, našom zaslugom nije bilo toliko gledalaca, ali nema predaje".

Novi izazov će predstavljati duel protiv Vojvodine u narednom kolu.

"Odlično igraju. Imaju dosta kvalitetnih igrača, još su sada osetili krv, ali nema predaje. Idemo dalje, važno je da se momci psihološki pripreme", kazao je Duljaj koji se potom osvrnuo na zdravstveno stanje Markovića, Baždara i Severine:

"Povrede su specifične i ne mogu da odgovorim da li će biti spremni za sledeće kolo".


tagovi

FK PartizanTSC Bačka Topola

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara