Komentari na vest

Duljaj: Pritisak je sve veći, a ko ne može da funkcioniše pod pritiskom - nije za ovaj posao

s

serMudro

pre 14 dana

od Duljaj otimaj do Duljaj odlazi linija je tanka.... A od toliko časnih grobara ni jedan ne spominje baklju na terenu za vreme gola u derbiju jer je po vama regularno, ni ona čuvena 3 prelaza jesenas sa penalima posle 90min.... Pa čuvena Vaša fluskula "ima Boga" , slažem se ima ga, i vidimo ga svi na delu... Objektivnost je za vašu populaciju nepoznat termin, živite laži i verujete laži... Kako ste pitu umesili takva će vam biti...
M

Metalac

pre 14 dana

Treba kontaktirati Fedju Dudiča on bi preporodio klub. Voli da igra napadački fudbal
L

Lav70

pre 15 dana

Pa najveci laik bi dosad shvatio da kad hoces da izgubis stavis Filipovica u tim i stvar zavresena. Filipovica je Partizan trebao otpustiti zajedno sa Ilijom Stolicom koji ga je i doveo u Parizan.
D

Dragan 1985

pre 15 dana

Partizan da je pametan pa da pusti TSC na drugo mesto, jer drugi ove godine krece stazom nesampiona iz drugog kola, a ne treceg kao prosle godine, pa zato nema nista zagarantovano. Ako Partizan ispadene iz drugog kola kvalifikacija za LS, ide u trece kolo kvalifikacija za LE, ako ispadne i odatle, onda ide u 4 kolo kvalifikacija za LK. A staze nesampiona su teske u svim kvalifikacijama, i sa ovom ekipom nece proci 4 kolo kvlafikacija za LK, ispasce iz Evrope. Zbog toga je bolje biti treci, jer bi onda isao u 4 kolo kvalifikacija za LE i imao bi zagarantovanu LK, jedini je problem ko ce osvojiti kup Zvezda ili Vosa. Posto osvajanje kupa je jacina treceg mesta na prvenstvenoj tabeli.
M

Miloš 1970

pre 15 dana

Ni obraza ni stida ni časti ovaj covek nema...
M

Ma da bre to

pre 15 dana

Partizan je veliki klub, drugi po velicini u drzavi i mi koji smo bili u ovoj situaciji dobro znamo koliko je tesko, jer po broju navijaca, odmah su iza nas. I sve se kad-tad vrati, ono sto je najveci problem je sto oni sami veruju da su dobri, ali da ih neko busi spolja, ZP kaze da imaju krtice, postavljene od strane nekih da uniste klub. Kao i u vreme toleta, tako i sada, ima istine, ali vi prvo sebi treba da priznate da imate ocajan igracki kadar. Zvezda kad se raspadala 85% ekipe su cinili nasi igraci , koji su bili placeni bedno. Vi sada imate gomilu stranaca, koji primaju lepe pare, a ne donose kvalitet. Goh je dobar, ali ostali gde su. Saldanja se ugasio posle povrede. Sumnjam da igraju za manje od 500 soma godisnje. Pa vama Arandjel ima 400 soma , znam jer je momak oz Dobanovaca. Vi pod hitno sebi da priznate da ste mnogo losi i da ti spoljni i unutrasnji faktori ne mogu da toliko pogorsaju stanje na terenu, koje je vec uzasno. Lagali su vas odrzavanjem na aparatima u prvom delu sezone da ste dobri. Da nije bilo bahara ne bi ni tada bili prvi. Sve u svemu kao navijac Zvezde najiskrenije zelim da se izdignete iz ovoga, jer nam treba jos jedan tim koji ce doneti neki bod u evropi, jer cuka, tsc, vosa i radnicki to sigurno ne mogu da urade!!!! Trebate nam za eveopu da nam se ne bi svi zivi smejali, a ovde cemo mi medju nama da se koljemo i prozivamo,, ali barem da "van kuce" to lici na nesto. Sportski pozdrav!
J

Joe Black

pre 15 dana

Igore lose si pripreme zimske odradio, zato su ti svi igraci pali, necemo zadrzati drugu poziciju, nismo ni zasluzili, ljudi su bolji od nas!
M

Martinović

pre 15 dana

Partizan loš a sudija još lošiji, umesto kartona za Saldanju in svira faul za Partizan iz koga Natko postiže gol. Ni Simović ništa bolji, grubu igru Vojvodine tolerisao i podeli četiri kartona Zvezdinim igračima. Ko je to pogrdno skandiralo predsedniku u N. Sadu?
O

Odbrana

pre 15 dana

Hoces u Evropu sa Kovacevicem i cudite se sto stalno gubite?Pa da li ste vi normalni?!Decko zalutao u Partizan,za njega je Sanicanin majstorcina....
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Duljaj, stavi na listu povrijedjenih za sledecu utakmicu i Saldanju i Zahida. Za svaki slucaj. Ne moras nista objasnjavati kao ni za Markovica, Severinu i Bazdara. Sve je jasno. Kao sto je sad kristalno jasno i sto ti u derbijima Saldanja i Natho ili nisu igrali ili su igrali na kascicu. Malo je reci da si me razocarao. Ali ko mi je kriv sto sam ti vjerovao.
B

Brate mili

pre 15 dana

Igore, rodjace, samo neka demagogija......Ajde sto su nas komsije dobile u prvenstvu (malo ovako, malo onako, ali to je vec neka druga tema), usledio je lagani poraz od tih istih komsija u kupu, gde nismo maltene opipelili ozbiljnog fudbala (nije ni "zvezdana", ali opet im je bilo dovoljno za trijimf), sto dovoljno govori kako mi igramo?!... Pre toga, poraz od Cuke, a pre toga u martu izubljena tekma od Napretka na nasem terenu.... Danas lagani poraz od TSC-a! Ako iskreno volis ovaj klub, a verujem da je tako, napusti klupu na kraju sampionata ili jos bolje pre toga!
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Ja pocinjem iskreno da sumnjam da ga voli. U pocetku se tako cinilo, ali ova desavanja u zadnjih par mjeseci, fakticki od onog derbija gdje smo izvukli nerjeseno sa igracem vise... previse je tu nelogicnosti.
H

Hersonisos

pre 15 dana

Niko nije kriv osim tebe Majstore..imaš štopera u prvih 11 koji je bio na klupi Čukaričkog,zločin koji traje, ..uvodiš napadača koji mu je tu društvo pravio..Imaš bekovski par Vojvodine od prije 5 godina..imaš penzionerski vezni red sporiji od kornjače..Fudbal nije više samo znati nego i moći,a oni nemogu ...stavljaš u prvih 11 igrače koji treba da se prodaju a ne koji zaslužuju,da se klub ne bi ugasio???Partizan takvim radom narednih 10 godina neće prići ni jednom trofeju i šta si onda napravio Treneru..kažeš imaš mlade igrače iza tebe će nešto ostati...Goh,Severina,Kovačević,Janković..na njima ćeš uzeti pare? Ja vidim da su prošla 2 prelazna roka da ekipa niti ima igru niti ima snagu,da ekipa kad ih imalo bolji protivnik stisne gore da loptu do centra ne mogu iznijeti i da krene nabijanje i gubljenje iste ..vidim da TSC izgleda za nas ozbiljna Evropska ekipa a sumnjam da imaju naš budžet??? Pa kako onda to..ima samo jedno objašnjenje neznanje..teško je postalo i gledati Partizan ,jer unaprijed znaš da će neko iz odbrane teško kiksati,nebitno da li u predaji lopte ili građenju protivnika da ne govorimo o postavljanju ofsajd zamke... Ovo ne valja a jedini krivac u sportu je onaj koji vodi i selektira ekipu ,a ako dozvoli da mu drugi selektiraju ekipu onda je još veći krivac!!!! imali smo sezonu i po da vidimo kako izgleda Partizan pod tvojim vodstvom...Plač Majke Božje..nema ekipe koja nije napravila makar 4 do 5 sopostotnih šansi..od Partizana si napravio ekipu za sredinu tabele..o kom pritisku pričaš ..jesi ili nisi za ovaj posao .stanje ekipe daje nedvosmislen odgovor..
B

Bane1989Ns

pre 15 dana

ako ode Saldanha daj boze i 5ti da budete
S

Slavuj

pre 15 dana

Prvi koji nije za ovaj posao je Duljaj. Kada sam vidio Filipovića na terenu prebacio sam kanal. Šta taj čivjek treba uraditi da ode na klupu? Šta Antić treba uraditi da ode na klupu? Šta Duljaj treba uraditi fa ode iz kluba? Ponavlja se prošla sezona, 10 bodova prednosti se izgubilo u 3 kola. Opet on preuzima odgovornost. Dokle više sramote . Partizan igra kao nekakav provincijski tim i u sred Bgd na svom stadionu ima posjed lopte manji od protivnika i to se ponavlja iz kola u kolo. Nisu samo bekovi, već i ostala odbrana, a vezni red istumban, sa pogrešnim postavkama i bez truna agresivnosti. Ne mogu sastaviti tri dodavanja. Zato ako ima gram obraza trebao je još večeras reći, nije ovo za mene i izviniti se navijačima za bruku od igre i rezultata. O upravi ne vrijedi ni pričati njih čuva vlast i neće otići nikada.
N

Nikad

pre 15 dana

Niste imali 10 bod. prednosti.
R

Realan 2

pre 15 dana

Dosta je druze... prosle sezone 4, demoliran od danaca, bez trofeja, sad 4 poraza zaredom... imao si vise od godinu dana a tebi odbrana prima pacerske golove... idi pa nek vazura sedne na kluou.. nije slucajno sto niko osim tebe nece da trenira partizan...
R

Raffa

pre 15 dana

Duljaje ostani!!!Jos 11 titula i zene u crnom slave punoletstvo.
M

Mile led

pre 15 dana

Vama ni Gvardiola ne bi pomogao, kada si mali klub džabe ti sve, mali si pa si mali.
P

Pfc

pre 15 dana

A ime ti "mali", imas krizu identiteta
?

??

pre 15 dana

Kaze "veliki je motiv ucesce u kvalifikacijama lige sampiona" to je lepo rekao kvalifikacijama
О

Овде је...

pre 15 dana

...Дуљај најмање крив, једноставно лоша селекција спортског сектора је коштала Партизана још једну сезону без трофеја, тотално лош баланс тима, прво се морало довести добра два штопера, па тек онда везни ред и нападачи!!!
5

56789

pre 15 dana

DULJAJ JE DOVODIO IGRACE KOVACEVICA I JOVANOVICA KOJE UPRONO FORSIRA! KOVACEVIC JE DIREKTNO KRIV ZA POLA GOLOVA
M

Milwall

pre 15 dana

Duljaj je napravio glupost, bas kao i Petric i Mirkovic sto je odmah seo na klupu Partizana bez ikakvog trenerskog iskustva. Rezultata naravno da nece biti a samo ste potrosili jos jednu legendu, ako vam je on legenda. Nisu ludi i glupi po Italiji, Spaniji, Engleskoj sto prvo krecu od omladinskog tima, pa potom budu pomocnici u seniorskoj kategoriji, pa onda uzmu nekog treceligasa/drugoligasa pa ako se vidi da imaju stofa onda odu dalje do nekog iz donjeg dela prve lige i tako dalje...Ne moze preko noci da se stigne do velikog kluba. Ima izuzetaka naravno, ali to su bas kao sto i sama rec kaze izuzeci. Duljaj to nije svakako.
a

abrakadabra

pre 15 dana

Jednostavno ne zna. A ne znaju ni igrači bar zadnja linija. Kuća se zida od temelja, a njegov ne da je klimav nego najgori u istoriji Partizana. Odbrana kojoj svaka ekipa može dati gol. Posed lopte - igra sa prepuštanjem poseda nipodaštavanje igrača koji znaju forsiranjem lošijijh. Uspeli su neznanjem da devastiraju klub da padne na najniže grane od osnivanja. Bezskrupuloznost uprave ne preuzimanje odgovornosti za loše rezultate, a još više za bezizlaznu situaciju - jerbo je njihova funkcija doveka.
V

Vladimir N

pre 15 dana

Duki, ne bih te zadržavao. Dosta vise sa tom patetikom. Kupi se i idi.
Č

Čovek no 1

pre 15 dana

Sve lepo objasnio. Tihi ubica je pritisak. Oseća se krv. Voša namirisala. Nema više! Kraj!
G

Gost 976

pre 15 dana

Kakav je ovo čovek, šta se dešava s ovim društvom , gde mi to idemo , prošle godine čovek spusti tim na četvrto mesto i obraz đon , sad prvo izgubi titulu a sad će i drugo mesto i ništa cepa čovek dalje , ne znam šta da kažem .....
?

??

pre 15 dana

Na sve to on prica ko je za trenerski posao, a on prvi nije
P

Pećko Pivo

pre 15 dana

Ja sam mislio da je ovaj nesrećnik samo diletant, prevarant, lažov i loš čovek. Međutim, on nije ni normalan.
D

Duki dux

pre 15 dana

Duljaj ima znanje ima viziju ali nema igrace, odbranu je menjao ali nista nije pomoglo, nema dobre igrace, nije do njega vec uprave! Sa dva dobra odbranmbena i jednom 19-tkom umesto natka ( Star je ) ima cemu da se nada, ovako ....
Č

Čičak traka

pre 15 dana

Koliki diletant stvarno treba da budeš da od avgusta do kraja aprila ne umeš da ukomponuješ odbranu uopšte, da ti duva košava u 16m celu sezonu? Zašto su doveli onog Demedinu uopšte, ko tu pravi kombinacije? On čovek ni ne pomišlja bar da ponudi ostavku! Vrhunac bezobrazluka, neviđeno u fudbalu do sada. Nije popio otkaz ni za prošlogodišnje srozavanje na 4. mesto, za debakl protiv Danaca, 0:4 protiv TSC...
B

Buldog Pfc

pre 15 dana

Tasteru odlazi!!!
G

Gostza

pre 15 dana

Ajde bre ne palamudi vise. Sta bre vi vezbate?!? Nema od koga gol ne primismo. Ekipa koja je bila preko puta veceras trenira i vezba, dobro stoje na terenu, ne mozemo da im pridjemo, dele precizne i kratke i duge pasove, dolaze u zavrsnicu gde odbrane nema, a nema ni ispred odbrane da to prekine. Ne mozemo sa nase polovine da igrom iznesemo loptu. Sta bre vezbate i trenirate?!?Bruka. Ppakuj se polako. Kako cemo da sacuvamo drugo mesto bog sveti zna, pitanje je da li cemo ga uopste i sacuvati.
Č

Čičak traka

pre 15 dana

Ne znam ko je uopšte očekivao i bod protiv TSC? Glat gubimo i od Voše i od KG, ne nadam se ni bodu iz ta dva meča. Duljaj je morao da ode nakon 4. mesta prošle sezone a preživeo je na klupi i Dance i 0:4 od TSC. Pa gde to ima? Pa samo u diktatorovoj Super Ligi. I sve ove povrede igrača nikakvog smisla više nemaju, ovo je sve preraslo u jedan veliki crveno-beli cirkus, od pomaganja i ulaganja u miljenicu, postavljanja trojanaca u Partizan, sudija, saveza, Arene, medija... a tu su i ultrakop batinaši čisto ako nekom nije jasno, pa da objasne...

Bojank91

pre 15 dana

Nije sporno izgubiti ali odigrati bez krštene šanse jeste malo, a protivnik pritom promaši još nekoliko zicera... Kuknjava na sudije tek sad nema smisla, a bilo je malo gurke i ovde. Ko je gledao zna na šta mislim
M

Mauro Tasoti

pre 15 dana

Ja bih bolje vozio avion nego što Duljaj vodi Partizan.
g

gost101

pre 15 dana

Komentar godine.
B

Beda

pre 15 dana

Ma sram te bilo bedo od trenera i čoveka, da imaš malo obraza odavno bi podneo ostavku. Glavni krivac si ti jer si teški dunster. Čitavo prvenstvo ti je odbrana katastrofa, zasto si se branio danas čitavu utakmicu. Kakve nebuloze pričaš, pa valjda su oni imali pritisak, igras na svom terenu i imaš 7 bodova prednosti, kakve nebuloze ti pričaš. I na pamet mu ne pada da da ostavku, kao ni onom gradu Vazuri. Zna se ko ih je postavio I zašto ih drži, da uniste Partizan.
G

Geo

pre 15 dana

Pa nego kako!
2

22334455

pre 15 dana

Slepce pa ti nemozes da vodis ni pionire, ti si glup celavac i mars iz partizana i ti i te cigansture iz uprave
M

Mikula

pre 15 dana

Ti nemaš za čim da žališ, za fudbalske okvire Partizan ima smešan budžet. Ima onaj Rumeni što ima veći budžet od tebe, a bavi se košarkom, a rezultati su mu gori nego tvoji ali ga navijači slave kao Boga, a tebe teraju.

Delija

pre 15 dana

Osetili krv ovi iz TSC-a bezobrazno to , sada jos i LALE da procvetaju u humskoj sto mislim da je sasvim realna stvar, i partizan ide na prirodno 4-to mesto.
g

gostbre

pre 15 dana

izgleda da ti ne funkcionises pod pritiskom...a i bez pritiska....nisi ti za ovo majstore...aj da se ne ljubimo
D

Delija NBGD

pre 15 dana

Duljaje ostani! Hahahaha💪🔴⚪
V

Van Helsing

pre 15 dana

Covece na svakoj vesti o Partizanu ti ostavljas komentare. Vise pratis Partizan nego CZ. Naravno i vise mrzis Partizan nego sto volis CZ. Idi nadji neki posao, hobi, devojku ili decka sta god da preferiras samo prestani da mrzis i budi korisna jedinka ovog posrnulog drustva. Svako dobro ti zelim.
P

Prti

pre 15 dana

Ne brinite nista u cetvrtak Zvezda cisti TSC i zakucava vas na drugo mesto. Jedino ako ste retardirani pa da izgubite 7 bodova prednosti u 4 kola posle toga.
g

gd

pre 15 dana

A oni ce kao pobediti Vosu?
S

Swqe

pre 15 dana

Neće ljudi da igraju bez para.
p

peca koma

pre 15 dana

koga predsednik pohvali smatra se rezimskim trenerom!?
S

Stxx

pre 15 dana

Beži bre tamo budalo...

FC President

pre 15 dana

Ovaj vam je zreo za hospitalizaciju!
D

Duki brate moj

pre 15 dana

Jednostavno nisi za trenera.Pecat tvoj se ne vidi,uzasno vodis utakmice,sistem ne postoji ali si doveo dosta dobrih igraca i oziveo klub.Trebas odmah stupiti nanfunkciju sportolskog direktora,a pre toga KovacevicacicAntica oterati u 3
V

Veljko9

pre 15 dana

Zasto se ne dovedu Vladimir Ivic ili Sasa Ilic? Pogotovo Ivic, njega bih voleo i za trenera reprezentacije.

FC President

pre 15 dana

Eto, nemaju druga posla nego da sebi unište život u partizanu!
B

Burek

pre 15 dana

Zato što nisu ludi da ulaze u ovo blato