Komentari na vest

Tamo gde je oduvek poštovan, tu se i trudi kako dolikuje: Novak se poklonio Šangaju posle pet godina

P

Picito

pre oko 4 sata

Nema šta, došao posle pet godina, baš ih poštuje. Čovek se godinama ubijao da se dodvori i uvuče "zlom" Zapadu, ali su oni na vreme izvalili tipa koji poštuje "naučna otkrića" mahnitog Deretića.
N

Na severu od 88

pre oko 3 sata

Čovek poštuje onoga koga smatra da treba,jede šta misli da treba,radi kako misli da treba,očigledno dovoljno za najboljeg ikada, i jednog od najvećih sportista ikada.Ništa od svega toga nije magareća briga pa da takvi poput tebe šalju jadne komentare.
O

OptaAce

pre oko 4 sata

-Uključujući i timske mečeve, Novak je pobedio u poslednja 33 meča na ATP nivou protiv američkih protivnika, a poslednji poraz od Amerikanca mu je bio 2016. (Kveri u 3. kolu W). -Od 2000. samo 6 tenisera sa 23 ili manje godina su imali 60+ ATP pobeda u uzastopnim sezonama. Jedino je Novak 4 puta imao 60+ ATP pobeda u uzastopnim sezonama (2007-10). -Teniseri sa najvećim % učešća na ATP turnirima u kojima su stigli do finala na tvrdoj podlozi od 2023. (10+ turnira): Siner 56,5% (13/23), Novak 54,5% (6/11), Medvedev 41,7%. -Novak je teniser sa najviše pobeda (35) i najviše titula (4) na Mastersu u Šangaju. -Novak protiv Mikelsena: 1W. -Pozdrav.
V

Vlad World

pre oko 5 sati

Iskreno čovek od Olimpijade nije 100% fokusiran sto je i razumljivo. Sam je izjavio da je ostvario sve ciljeve. Zasto bi u tim godinama zapinjao protiv raznih analfabeta u prvim kolima. A sto se tice Sangaja i ostalih, sve ste lepo napisali. Jedini turniri gde nije nipodastavan i gde je uglavnom imao brojniju podrsku. Nekako uziva da igra na azijskom tlu.
c

cv

pre oko 6 sati

Novak se muči sa ovim što je 50.na svetu ko zna sta ce biti ako bude dosap jaci. al generalno se vidi da mu se ne igra tenis
d

d.o.o.

pre oko 5 sati

ma najjace da ce da igra sampionski tenis jos 50 godina. alo bre covek je osvojio sve sto moze da osvoji, da ustanes i poklonis se kad o njemu pricas.
H

Hahaahahah

pre oko 6 sati

Znači kad gubi ne trudi se, hahahahaah