Komentari na vest

Suze i Novakov zagrljaj za kraj: Vimbldonski oproštaj od najvećeg britanskog sina

a

al su ga prisvojili

pre 3 dana

samo da uzme vimbldon, kao da je englez. sta ti je zapad i monfilsa bi naturalizovali
M

Monteroo

pre 3 dana

Tao Wimbldon što je osvojio i sami britanci su se smejali...nole je to kasnije višestruko naplatio...
H

Hahahahaha

pre 3 dana

Aludiras da ga je pustio da osvoji, hahahahaha kako je tebi dobro u glavu sa tim razmisljanjem..
i

i za ovog sa hahaha

pre 3 dana

djokovic je vise uzeoo od izgubljenog finala vimbldona i jednog polufinala njujorka nego za sve pobede u karijeri!!! ne znam ni sto sam se javio da ostavljam komentar ikad ali evo… ovo je tacno 1/1 pozdrav svima od 7 do 107 godina, sa iq od 50 do ••• posto smo svi na istom mestu
H

Hahaahahahah

pre 3 dana

Brate mozes li objasnit na sta mislis jer mi nije jasno, dobronamjerno te pitam, ti stvarno mislis da je novak djokovic pustio nekoga zbog para, ili si figurativno mislio naplatio jer se zainatio da osvoji, veliki sampion kojem se moze desit da lose odigra, osim bas zagrizenim fanovima koji kazu da pusta nekoga set da se zagrije vise, ajde i to ali da nekome prepusti mec zbog neceg sto ce da dobije ne pije mi vodu, molim te objasni mi, totalno te pitam bez iceg zlonamjernog, jer nisam upucen, znam da je to finale bas, bas los bio ali da je pustio ne vjerujem..
z

za hahaha

pre 3 dana

pa druze recicu ti samo, jer eto proslo je mnogo godina… kad dostignes taj nivo u popularnom sportu i zauzmes takvu poziciju i jos si toliko mocan prosto postoje neke stvari bitnije od pobede! novak je na poziciji gde se pita za mnogo bitnije stvari od sporta i para a to mnogo kosta i vredi. prosto receno njegovim “prijateljima” koji su vlasnici tog sporta je mnogo trebala ta poveda mareja tada. bas mnogo i samo tad bas toliko! a onda on postaje i politicar i biznismen sto na tom nivou i jeste i prosto dobija i sta njemu i nekim njegovima odgovara. sve je kako treba na kraju i svi srecni. pozdrav
P

PG

pre 3 dana

Jeste da je dva slema osvojio baš u finalima sa Novakom ali realno mu je Novak uništio karijeru i sve planove koje su britanci imali. Ne moze se protiv najboljeg sportiste svih vremena Novaka Đokovića!
Л

Лазар

pre 3 dana

Иако "само" три ГС, по мени је у једном периоду апсолутно равноправно стајао уз Новака, Рафу и Роџера. Можда најбољи дефанзивац ИКАДА, Боже, како је само овај човјек враћао лоптице, живце ми је кидао, буквално као против зида да се игра!