Komentari na vest

Sinerov trener: Janik nikad ne bi uradio ništa namerno, ne očekujemo nikakvu kaznu

G

Gostivar

pre 27 dana

Svima koji bi da komentarisu provokacije koje ostavlja Gost1991...On je administrator koji radi na promociji tekstova i cele stranice. Koristi mnogo razlicitih nadimaka da izprovocira komentare i redovni citaoci mogu lako da ga prepoznaju po stilu pisanja. Iako je to najprljaviji nacin promocije Mozzarta, oni ga placaju za to i to mu je posao.
M

MrNo

pre 29 dana

Janik ne ,ali kouč da, što ga ne amnestira uopšte jer je bio dopingovan.
F

Fici

pre 29 dana

Gurnuo mu prst u anus pa ga zarazio. Oproštrno mu jer je u pitanju mali prst leve ruke. Sramota kuda ide ljudski rod.
1

12345ss

pre 29 dana

Znao sam da drogira 🤣🤣🤣
G

Gost1991

pre 29 dana

Sta bi bilo da je nas Djole bio pozitivan Kme kme kmeeee Svi nas mrzeee Kmeeeee Sudije nas pokradu uvek kada izgubimo Kme kmeeee Eee koliko smo jadan narod, samo da se kuka i da neko drugi bude kriv.
Л

Лариган

pre 28 dana

Откуд сад Ноле у причи?Шта би било да ти не пишеш овакве кме коментаре,пуне једа и неразумне омразе ?Било би много лепо,свима.
G

Gost1991

pre 29 dana

Siner broj 1!!!!
G

Gost1991

pre 29 dana

Sto ste se primili toliko? Mnogo vam smeta sto je covek zasluzeno na prvom mestu?! Ajmo Sinereee gaziiii!!!!!
A

Ajde paljba

pre 29 dana

Idite trpajte jedan drugog... Mislim steroidima.
Л

Лариган

pre 28 dana

Какоје лепо бити глуп,дивна Борина песма,увек актуелна.
G

Gost1991

pre 29 dana

Siner KING!!!
G

Gost1991

pre 29 dana

Majstore osvoji sada US open i pokazi neznalicama da si doktor tenisa!!!
G

Gost1991

pre 29 dana

Podrška za Janika!!! Idemo po narednu titulu!!!
P

Papu

pre 29 dana

"Ako sam kriv što sam mazao ranu i pomagao svom učeniku, onda sam kriv " Trener Janika Sinera u tonu jednog našeg pevača koji kuka javno
G

Gost RS

pre 29 dana

Novaka pritvore kao štene zato što nije htio svašta da UNOSI u sebe, a njemu ukinu suspenziju još uz ovako komično obrazloženje.
B

Brundo

pre 29 dana

Ni Djokovic nije namerno pogodio linijskog sudiju.
K

Kalča

pre 29 dana

NIKE štiti svoje pulene ( Nadal, Alkaraz, Siner). Đoković da je bio kod njih imao bi preko 30 GS, ne bi ga izbacili sa US Opena i sledeće godine zabranili da igra tamo, ne bi ga kao najgoreg kriminalca zatvorili u Australiji.
m

mile k

pre 29 dana

eskiviro olimpijadu.Bez dopinga momak je prosek.Isto i špansko bikče.Nadalu tolerišu 20 godina.Ovo je projekat poštenih evropskih vrednosti.
O

Oprosti

pre 29 dana

Nam siner sto si se drogirao
Г

Гост Ад

pre 29 dana

Две несрећне ситуације не могу бити случајне. Овде је све јасно Синер се намерно допинговао. Могу да замислим шта би урадили ђоковићу да је био позитива на допнг контроли.
B

Bnm

pre 29 dana

JA SAM ZA PREDLOG DA NEKO A IMA I TAKVIH, SNIMI KAMEROM SVE, NAPRAVI POSEKOTINU, KUPI OVO STO JE KAO MASER KUPIO, NATLJAS SE TIME... POSLE TOGA MASIRATI COVEKA SA RANICAMA NA NOGAMA, PA ONDA OTICI NA DOPING KONTROLU I POKAZATI UZIVO DA NEMA NISTA OD TOGA, A DOKAZATI DA SE OVAJ BULJAVI DOPINGOVAO I .
d

d.g.

pre 30 dana

Ma majke mi nije on hteo. Da li oni misle da je svet toliko blesav.
I

Ivke 81

pre 30 dana

Pa nije on hteo namerno ali mu je neko to dao namerno.
9

9191191

pre 30 dana

Uh kako sam samo jak i naduven nakon sto sam namazao testosteron na posekotinu uffff kako sam jakkkkk kao bik
M

Maser ne popušta

pre 30 dana

Upalio mu se krajnik od masaže.
6

61616261

pre 30 dana

Upravo sam se posekao i dodirnuo sam tu ranu odjednom mi je narastao rep i postao sam neverovatno mocan i drogiran
s

sad samo zamislite

pre 30 dana

da je u takvoj situaciji bio Novak
U

Uzbunjivac

pre 30 dana

Dobar decko, slusa starije i ne sedi na ladnom betonu.
B

BubreguLoju

pre 30 dana

A Novaka istrerali sa turnira zato sto je pogodio lopticom onu ženu , hahaha . A ovoga oplodili testosteronima jer je građen ko ŽIVA OGRADA . I jos na sve to mu čestitali i podražavajuga sa , pa ako nije kriv cemu onda novcana kazna ... To je taj svet gde su svi isti , pa ne bih reko izgleda da zivimo u GOTAMOVOM SVETU .
B

Balkanska posla

pre 30 dana

@BubregULoju Treba da ubije zenu da bi ga isterali sa turnira ? Ma treba da mu daju sve živo jer je pogodio sudiju (ženu) namerno. Pa u fudbalu kad bi udario ili pogodio sudiju namerno dobio bi suspenziju sigurno nekoliko meceva,a ovaj prosao bez suspenzije. Kakvih sve mozgova ima ovde. Nije ni cudo sto je Balkan otisao u k...c Ajmo sad minuse lupajte jer vam pomaze to da izlecite komplekse i frustacije prema drugima. Naravno ako puste komentar.
T

TD

pre 30 dana

Glupsone autosovinisticki, je l' Federer bio kaznjen kad je pogodio onog klinca? Cak se i smejao tome, mec je posle bio nastavljan kao da se nista nije dogodilo i budi uveren da njega i Nadala nikad ne bi kaznili kao sto su Djokovica!
B

Baba Smrad

pre 30 dana

A kada je Nadal napucao onu devojčicu po sred face onom svojom bananom od forhenda onda ništa, došao kao kez hahahihi sorry hihi a ovamo baba se na dobačenu lopticu prosula ko da ju je cunami pokosio
K

Kimmi

pre 30 dana

Nemoguce je shvatiti tenis ozbiljno kad se ovakve stvari desavaju. Zapravo, vecina sportova, sa par izuzetaka, vrlo olako shvata doping. Jako je lako dopingovati se a da ne budes uhvacen, a evo - i ako budes uhvacen, rjetko kad bude suspenzija. Ocigledno je da ni gledaocima niti samim sportskim organizacijama nije bitno da li se takmicari dopinguju.
D

DukiKG

pre 30 dana

Poštenje i Žabari nespojiv mix!
R

Rastko 55

pre 29 dana

Nije ovaj zabar, on je Nemac iz Juznog Tirola!
P

Palermo9

pre 30 dana

Ma šta će vam kazna, niste budale.
I

Ildzo

pre 30 dana

Zasto nije igrao na olimpijskim igrama? Jer nije vise pod zastitom ATPa... Sta se desilo nakon OI? Siner naravno osvaja... AU koliko su providni, pa ovo je strasno. Sta je sa trenerom i njegovim proslim igracima? Isto padali na doping testu? Zanimljivo. Ajmo da pogledamo telo tenisera, da li je mrsavku potrebno malo goriva? ... Zasto nije bilo odmah obelodanjeno? Prica sa maserom? ovo je sve toliko providno da ja nemam reci... Da vidimo kako ce publika da reaguje kad izadje na teren... i kako ce mali da podnese pritisak...
R

Repac Plandište

pre 30 dana

Burazeru ovo ni navijači Partizana ne bi popušili. Cuj nije namerno, pa i Djokovic nije namerno pogodio lopticom onu pokvarenu kravu pa je legla i borila se za vazduh ko da je Stinger pogodio a Djokovica sa turnira najurili kao psa. Malac nije los momak ali Italijani su svetski prevaranti. Sad treba Sinera ostaviti da prodje sa oprostenom kaznom a ustremiti se na zabara predsednika teniske federacije i traziti njegovu ostavku. Sa ovim su se složili.
а

ал би

pre 30 dana

Ти Џаји у Радмиловцу попушио....таман да се поклониш вашој легенди и наставиш традицију породичну....
U

UPDP

pre 30 dana

Cuj, "navijaci Partizana", nema glupljih navijaca od vas, dokazano, notorna cinjenica, aksiom prakticno.
L

Lubrikant

pre 30 dana

Mozda ga je fizio pride i oplodio pa mu tako uslo.
н

напунио га

pre 30 dana

каротеном иш шаргарепе ко вулканизер Репца из Пландишта....
J

Jdjdjd

pre 30 dana

Evo i ja sad seckao luk za gulas i posekao se po prstu. Idem da kupim steroide da namazem to
D

DukiKG

pre 30 dana

xaxa al me nasmeja
Z

Zmaj od Nocaja

pre 30 dana

Prvi kaze kao nije bilo toga mnogo samo male kolicine sto mu preneo maser a posle kaze posle toga se nije u narednim mesecima osecao tako dobro fizicki,ma nemoj mi reci.Natrukovao se kao zmaj koji vidi Cedu Jovanovica kako vidi zmajeve dok hiperventilira
U

U Tem Denveru

pre 30 dana

Mogli su neki bolji izgovor da smisle. Bar neki koji ne vredja inteligenciju
N

Niški Radnički

pre 30 dana

Kakva upala krajnika... Bez nekih teorija zavera, mislim da je namerno eskivirao OI jer je tamo doping kontrola na visokom nivou i najmanja greška se kažnjava ( ako izuzemo Amerikance ) . Znao je da je kriv i da nije mogao da izbegne doping kontrolu a 2x bio pozitivan pre toga...
n

novak the goat

pre 30 dana

zamisli drogiras se i onda dodje novak i prebije te 2-0 u finalu zavrsnog turnira u tvojoj zemlji.pa to je uzmi pusku pa se ubi momenat
d

djimi

pre 30 dana

pretpostavka je, naravno, da se i novak 'jedem samo bezglutensku hranu koju mi je prepisao neki saman' djokovic ne dopinguje, lol
K

Karoten

pre 30 dana

Pa ja sam poprilicno siguran da su mu ikada nasli i 0.00000000000000000000000001% necega da bi ga dozivotno suspendovali pogotovo imajuci u vidu da su ga izbacili sa turnira kada je baba zalegla nakon sto ju je pogodila atomska bomba bacena na hirosimu i nagasaki, ili onomad kada su mu zabranili da igra australiju i ameriku jer nije hteo da se bode vakcinom za koju i oni sami danas kazu da je bila samo neuspeli eksperiment. Vredi naglasiti i da je Djokovic najcesce testirani igrac na ATP i WTA turu, i na takmicenjima i van takmicenja. Dok su Djokovica 2022 godine testirali 22 puta (15 puta na turnirima i 7 puta van takmicenja) po zvanicim dokumentima WADA, Karlitosa Alkaraza koji se od suvonjka pretvorio u Halka na steroidima za dve nedelje su testirali citavih 3 puta i to ni jednom van takmicenja. Inace Djokovica su testirali i na skoro zavrsenoj Olimpijadi, pa nista. Ma koliko se neki NADALi....
v

vlade3232

pre 29 dana

secas se onog "otkazivanja tela" nejakog alkaraza prosle godine :)
O

Objektivno534

pre 30 dana

Ko nikada nije prskao testosteron na ranicu na prstu, pa potom masirao profesionalnog tenisera, neka prvi baci kamen.
M

Munich 1972

pre 30 dana

Preparat koji je svojevremeno koriscen u doping skandalu Istocne Nemacke iz 70tih godina. Da su Rusi ili Srbi u pitanju vec bi ih spalili na lomaci.
а

ако је крема за посекотине

pre 30 dana

дрога,онда сам Ја наркоман.....
l

lebe mekani

pre 30 dana

Da, istina je izašla na videlo, kakvi licemeri svetom vladaju. Nije da nismo znali i na svojoj koži osetili!
M

Mujagic

pre 30 dana

Kakvo licemerje i nepostovanje ostalih igraca!
D

DoubleStandard

pre 30 dana

Troicki je bio suspendovan 2013 na vrhuncu svoje karijere jer je od doktora dobio odobrenje da testiranje prebaci sa danas na sutra, pa je dalje doktor menjao iskaz i Troickog su suspendovali na godinu i po dana. I ne samo što su njemu uzeli tih godinu dana, ja ću ljude podsetiti da smo mi te 2013 godine igrali finale Dejvis kupa u Areni sa Češkom. Nole je svoja dva meča dobio, ali s obzirom da je Janko bio povređen, a Troicki suspendovan, na drugi singl igrač bio je Lajović, vezara, koja je svoja oba meča izgubila, i pobedom u dublu Česi su stigli do titule i zvanja svetskih prvaka. A ovde imate igrača koji je dva puta PAO na doping testu i nikom ništa, Italija ostaje šampion Dejvis kupa, on ostaje šampion Australian Opena, prvi na svetu, nikom ništa... Pravna pouka: Deco, drogirajte se za vrhunske rezultate. Najjače mi je, nije kriv, a eto ipak malo kazna oduzimanje bodova u Indijan Velsu i da plati 300.000€. Pa ako nije kriv, čemu kazna onda, bilo kakva?!
T

TD

pre 30 dana

Bez ironije, ispada da su Novaku ukrali i ovogodisnji AO.
Д

Доколенко

pre 30 dana

Ма није то ништа...То је исто као кокаин само у урину,ако ме разумете😏
P

PED

pre 30 dana

Lik na početku godine 20 pobeda vezanih i posle se izduvao kao balon
S

Slučajnost

pre 30 dana

Baš nema sreće ovaj lik. Trenira Agasija - doping. Trenira Verdaska - doping. Trenira Halep - doping. Trenira Sinera - doping. Kakva koincidencija.
N

No.1

pre 29 dana

Svi napadate bez razloga a ima slika masera gde se lepo vidi, izrastao mu šesti prst kao dokaz nevonosti Sinera...
G

Gost66

pre 30 dana

A Karlitos pobegao u orman, ne diše
0

0101011

pre 30 dana

Šargarepica samo što ne puca još lasere iz očiju kljukali ga steroidima za konje
D

Dupli standardi

pre 30 dana

Šarapovu su beše suspendovali godinu dana, Đoković bi sigurno dobio minimum 5 godina, a ovom ništa...Sramota.
D

De ste veverice

pre 30 dana

Sinerov fizio dopingom lečio posekotinu na ruci i kad ga je dotakao odmah mu logično ušla droga u krvotok ne vidim problem u priči :)
Z

Zeleni ili Sivi

pre 30 dana

Otišao sam jutros kod maserke i rekao joj, deder utrljaj mi malo onog Sinerovog da postanem Hulk.
7

7567567

pre 30 dana

nisam ja, zeka je
з

зрео да му

pre 30 dana

Ђукановић Бизон буде адвокат......