Janik Siner (AFP)
Janik Siner (AFP)

Siner lako do osmine finala Sinsinatija

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.08.24. | 23:25

Prvi teniser sveta u dva seta savladao Aleksa Mikelsena - 6:4, 7:5

Vraća se Janik Siner polako u akciju posle upale krajnika zbog kojih je propustio Olimpijske igre u Parizu i pobedom nad Aleksom Mikelsenom u dva seta (6:4, 7:5) obezbedio plasman u osminu finala mastersa u Sinsinatiju.

U oba seta mu je po jedan brejk bio dovoljan da slomi otpor 57. teniseta sveta i zakaže duel sa pobednikom meča u kojem se sastaju Argentinac Sebastijan Baez i Džordan Tompson iz Australije.

Izabrane vesti

Od ostalih rezultata treba istaći ispadanje Aleksa Popirina, momka koji je samo nekoliko dana ranije osvojio turnir u Montrealu. Od njega je bolji bio iskusni Gael Monfils sa 7:5, 6:3. Nenadanu eliminaciju je doživeo i domaći takmičar, Tejlor Fric koji je nadigran od strane sunarodnika Brendona Nakašime 6:4, 4:6, 7:6.

Sigurni su bili Stefanos Cicipas koji je pobedio Jana Lenarda Štrufa posle preokreta 4:6, 6:4, 6:3 i Holger Rune koji je trijumfovao nad Mateom Beretinijem 2:6, 6:1, 6:4.

Jedini naš predstavnik, Miomir Kecmanović je još juče položio reket u duelu sa Japancem Jošihitom Nišiokom (6:4, 7:5).

Inače, Novak Đoković, koji je prošle godine u spektakularnom finalu savladao Karlosa Alkarasa, je odlučio da ne brani krunu.


tagovi

Janik SinerATP Sinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara