Komentari na vest

Rafael Nadal: Više bih voleo da Novak ne igra, ali pravda je progovorila

G

Glatki

pre preko 2 godine

Kakva paljba po Nadalu bez osnova. Decko je sve lepo rekao, a to sto ovde ima gomila bolida koji ne vide i pored očiju, njihov je problem. Ko ne ume da shvati obicnu recenicu, nego odmah osipa drvlje i kamenje, tom ne treba ni objasnjavati nj otvarati oči. Slepi ste braćo moja, mržnja vas je zaslepila pod izgovorom patriotizma i srpstva. Budite Srbi tamo gde treba i kako treba, a ne ovde kao miševi neki. Veliki pozdrav i sve najbolje.
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Svi ste vi pametni kad treba da se pljune po srpstvu a kad taj zapad promoviše silu na svakom koraku i vredjanje svakog ko nije njihov tad vam je to kul.Šta je ovde u ovoj izjavi kako treba leba ti?To što ovaj nema grama dostojanstva i što kukavički ne želi da se u trci za najboljeg odmeri sa najvećim rivalom?Gde je tu sportska hrabrost i srce?Sramota bolje da je ćutao uvek mi je bio antipatičan i beskarakteran

rty

pre preko 2 godine

Bitno je samo osvojiti nije bitno kako. Takvom politikom se vodi ovaj sto iglice voli. Nista cudno u njegovoj izjavi. Nego hocemo li da merimo obim ruke sad u januaru pa da vidimo je l narasla 10cm u aprilu?
f

fapmasina91

pre preko 2 godine

Sačekaj ga na Rolan Garosu,tamo ga najviše boli. Kakvi ljudi i on i onaj njegov ujak
A

Aebre

pre preko 2 godine

ali kakav je ovo cirkus lik bez ikakvog karaktera,harizme,bez ijedne izjave da skontaš da je makar pristojan čovek...znači neverovatno čak mi je i federer simpatičniji od ove nesreće
J

Juuu

pre preko 2 godine

Koliko je bedan Nadal da gleda samo ko konj ,gde mu je sirina pogleda,pa nije sve u titulama i tenisu majke mu,pa da se covek davi u moru reko bi ne mogu sad da ti pomog potrosicu kalorije spremne za trening!
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Kako se lako pada zarad licnog profitiranja. Zato bruka zivi vjecno.
S

Slobodan1996

pre preko 2 godine

Lik sada lagano priča o pravdi, a prethodno napadao Noleta kako je znao koje su posledice ukoliko se ne vakciniše i krene u Australiju uz pomoć medicinskog izuzeća. U fazonu znao je Nole koje su posledice, a zapravo se svi prave ludi. Čudan je taj zapadni svet i ta njihova "diplomatija" i kako začas promene ploču kad ih čovek satera uza zid. Ako ima pravde, zakon treba uperiti u njega. Nemoguće je ući u bilo koju zemlju ukoliko si pozitivan na COVID-19 tek 10 dana. Pozdrav za sve iskrene i dobre ljude. Napred Nole!
D

Dr Laza

pre preko 2 godine

Ovom izjavom je sam sebe izvukao iz svoje zadnjice
I

Igore00

pre preko 2 godine

Ali ovo je konacno iskrena njegova izjava KONACNOO
G

Gossstt1111

pre preko 2 godine

Ko voli ovog čoveka, gde su njegovi navijači, šta je kod njega toliko lepo da privlači ljude da ga vole i prate... Ovakve izjave su dno dna, pa valjda je veća draž da igraš sa što težim rivalima i na kraju da bude neko epsko finale a ne 2. protiv 20. i da se završi u 3 seta. E moj nadale kakva si nula, ubili te kompleksi prema noletu, lako je bilo osvajati turnire kad nisi imao sebi ravnog ili boljeg od sebe....
V

Varela

pre preko 2 godine

I ovo šampion?Javno prizna da je napunio gaće od najboljeg ikada
b

bojanj995

pre preko 2 godine

A da je rekao da bi voleo da igra onda bi ti rekao kako je to laž. Iskuliraj malo, nešto mora da kaže. Barem je iskren
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Pokazalo se ko je kakav. Nista federer nije gori od tebe. A prvi put kad vas spoji zreb, auh, bolje predaj pre meca. Inace, to ce biti masakr.
G

Gost....

pre preko 2 godine

kakva gnjida od čoveka. ni čast, ni dostojanstvo, ni poštovanje prema kolegi, ni želja za sportskim nadmetanjem. Nekada sam voleo da ostajem budan i čekam njihove mečeve, poštovao sam Nadala. Sada više ne.
S

Skopje

pre preko 2 godine

Kaze da iz sportskog ugla vise bi voleo da ne igra….sta je tu sportski dopingasu…sportski je da pobedis sampiona i da vidis dal si broj jedan a ne da se molis i vrsis pritisak da najveca konkurencija da ne igra da bi imao sto vece sanse… Nula od coveka nula i od sportiste, a nula i od prijatelja ako si nekad i bio “prijatelj” Novaku. Sportski pozdrav, VAMOS-TAMOS !!!!!