Rafa Nadal (©Reuters)
Rafa Nadal (©Reuters)

Rafa posle žreba otkazao trening

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.07.24. | 14:53

Španac neće izaći na teren gde ga je čekao Aleksander Zverev

Nakon što je žrebom određeno da bi u drugom kolu mogao da se sastane sa Novakom Đokovićem, Rafa Nadal je otkazao trening Aleksanderu Zverevu. Španski mediji pišu da je nemački teniser došao na teren u dogovoreno vreme, međutim, sačekala ga je poruka da potraži drugog sparing partnera. Izabrao je sunarodnika Jan-Lenarda Štrufa, dok zvaničnog objašnjenja zašto je Nadal preskočio današnji trening (još) nema.

Marka podseća da je nekadašnji broj jedan dan ranije sa ostalim teniserima iz Španije na terenu bio sa bandažom oko desne butine, ali je odradio trening sa Karlosom Alkarasom.

Izabrane vesti

Nadalu su ovo četvrte Olimpijske igre, a ima zlato iz Pekinga 2008. u singlu i iz Rija 2016, kada je trijumfovao u dublu sa Markom Lopezom.

U prvom kolu turnira u Parizu rival će mu biti Mađar Marton Fučovič, a meč je planiran za subotu. Istog dana Novak Đoković će se sastati sa Metjuom Ebdenom iz Australije, a ako sve prođe prema očekivanjima, u drugom kolu gledaćemo jedan od klasika svetskog tenisa. Po Novakovim rečima: biće to spektakl kao u stara dobra vremena.



tagovi

Pariz 2024Rafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara