Komentari na vest

Đoković: Sve će morati da bude bolje da bih imao šanse na Rolan Garosu

M

Manche

pre oko 1 mesec

Kako ovaj covek nadmudruje citavu javnost. Sve je ok sa njim, uskoro ce se videti na RG i Olimpijadi.
D

Dhshsh

pre oko 1 mesec

Kao da ga je malj udario a ne flasica o.5 vode..ahahah
Д

Деда

pre oko 1 mesec

Ноле,да се не лажемо,свака част за све ове трофеје,за прво место које још није угрожено од млађих,за рекорде у односу на старије играче,опрости се достојно,ово ти стварно не треба. Увек ћеш бити наш Ноле,наш шампион,али да те неко заустави у другом колу,стварно без везе.
r

realno85

pre oko 1 mesec

nema sta flasa je kriva za ocajnu igru.
s

strucnjaci tenisa komentarisu

pre oko 1 mesec

Covijek jednostavno nije u formi, ne mogu da vjerujem odma toliko negativnih komentara. Covijek je ziva legenda i Srbenda i ljudina, zasto se ne bi sprdao jos 2-3 godine i prestigao J.Konorsa i uzeo jos koji GS. Nadal i Federer bi igrali do 45 da su mogli i zbog sponzora, para i rekorda. Ali likovi iz fotelja mladji od Noleta duplo komentarisu, a ne mogu potrcati. Da ne pricam o karakteru i disciplini i sta je ovaj covijek sve uradio. Vec par godina pisete kako je za penzije, trubili ste kad je izgubio od Nadala na RG. Covijek je najbolji igrac tenisa svih vremena, a ponizan je i dobar covijek. Ma na koljena pred Noleta!
I

Inzaghi

pre oko 1 mesec

Ne treba da se bruka kao rafa i roger što se razvlače godinama, ako nemaš želje ili snage da igraš, kaži na kraju godine doviđenja.
U

U INAZ

pre oko 1 mesec

O kakvom brukanju pricas Nole ima 37 godina i jos je br 1 i da ide u penziju. Ajde nemoj ti da se brukas, neko sanja da udje u top 10. Ma kad ga otpisu svi, nole se vraca u inat dusmanima! TREBA DA GA BODRIMO I KADA GUBI. Koliko zavidnih ljudi i sitnih dusa.
I

Inzaghi

pre oko 1 mesec

Pričam o brukanju njegovih rivala koji su se zbog sponzora vukli i još se vuku kroz atp tur. Njemu to ne treba, uostalom nije sujetan kao rafa i roger. Što se tiče Nola, prosto vidi se da ove sezone nije ušao sa žarom niti sa treningom u sezonu kako treba, rastaje se sa saradnicima, deluje kao oproštaj na kraju sezone.
z

zatvori vrata

pre oko 1 mesec

Nemaš ti više ništa u tebi a ni duha svetoga u srcu, zato nema više uspeha.