©Reuters
©Reuters

Đoković: Sve će morati da bude bolje da bih imao šanse na Rolan Garosu

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.05.24. | 17:38

Srpski teniser istakao da se nije osećao dobro tokom današnjeg duela

Već na drugom koraku u Rimu završio se put Novaka Đokovića od kojeg je bolji bio Alehandro Tabilo. Čileanac je iskoristio partiju prvog reketa sveta daleko ispod nivoa i plasirao se u osminu finala, dok je Srbinu ostao niz pitanja i problema pred Rolan Garos.

Đokovićev poraz usledio je posle pobede nad Mutetom i spleta nesretnih okolnosti prilikom kojih je prvog tenisera sveta pogodila flišica u glavu.

Izabrane vesti

"Iskreno, ne znam da li je incident sa flašicom imao uticaj danas. Trenirao sam drugačije, radio nešto lakše juče. Nisam osetio ništa, ali sam se istovremeno osećao drugačije. Danas, pod visokim stresom, sve je delovalo prilično loše. Nisam osetio bol, ali sam bio van balansa. Nisam imao koordinaciju, bio sam potpuno drugačiji igrač od onog pre dve večeri. Moguće je da je sve što se dogodilo uticalo na današnji poraz, ne znam, imaću lekarske preglede i videćemo šta se događa", rekao je Đoković.

Prvi reket sveta nije uspeo da ostvari željeni rezultat u Monaku i Rimu, dok u Barseloni i Madridu nije učestvovao, te se postavlja pitanje da li će biti na potrebnom nivou za Rolan Garos i Olimpijske igre.

"Sve mora da bude bolje da bih imao bar šansu da ga osvojim“, rekao je Novak govoreći o grend selmu koji sledi



tagovi

Novak Đokovićatp rim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara