Komentari na vest

Đoković: Postoji mogućnost da odustanem

Д

Др

pre 4 meseca

Здравље је најважније. Треба сутра с децом трчкати у парку. Биће времена за тенис кад се санира повреда.
Y

Yashin

pre 4 meseca

O Boze nado Sam se da ce 30+ GS osvojiti sad se barem nadam da uzme tu 25. Tako da vise nikad neko nemoze da ga ospori. Hvala nole za sve, dao Si Nama srbima lepe trenutke, dokazo Si da pored svih teskoca covek moze da Bude broj jedan. Koliko god nas svet mrzi, ubija, omalovaza, pljacka itd. mi srbi imamo boziji Put. Mi nismo srbi jer je lako biti srbin, nego zato Sto je tesko.
c

cetinjanin

pre 4 meseca

Srećno care.
M

Marinjo1

pre 4 meseca

Mislim da tempira formu za Olimpijadu. Ono sto je juce izvukao je ne moguce. Kanal sam promenio posle treceg seta.
T

Tenniss

pre 4 meseca

sramota onakvo ponasanje i vikanje boxu: pobio bih vas
D

Don Johnson

pre 4 meseca

Je l te pucaju kompleksi a?
M

Monteroo

pre 4 meseca

Jeste koleno,ali on meni izgleda prespreman,koje su to razmene,sprintevi,pet setova i jos sljaka.... Najvaznije od svega ako protivnik pomisli i nekih 10 min.to je to imam ga gotov je...povredjen ne moze .. U tom trenutku moze da spakuje stvari i krene kuci...nole krene da gruva pola sata u svom ritmu a tada sve staje i godine i los teren...i protivnik.... Mozda skrati poene,krene agresivnije,rizicnije....ali predaja sigurno nije opcija.
И

И

pre 4 meseca

Majstore ako postoji rizik, nemoj. Odigraj na maksimumu olimpijadu, što verujem da je i cilj i onda penzija. Ne zato što čovek ne može, može on da osvoji još koji gren slem, ali mislim da je važnije da provede ostatak života ovako zdrav, nego da forsira pa da se uništi zbog jedne brojke više. I ovo što je napravio teško da će ko stići.
F

Familija

pre 4 meseca

Ako danas nije bilo odustajanja a većina nas je bila na korak od odustajanja a neki su i odustali e onda u tom slučaju NEMA NAZAD i samo napred majstore i samo napred gazi familijo
S

Steva ns

pre 4 meseca

Nole ova sezona nije za tebe sedi odmori leči se treniraj pa nadal je to radio nekoliko puta prvo mesto ti odavno ništa ne znači a i vratićeš se na njega oporavi se nemoj se mučiti a ove godine ti baš ne ide fokusiraj se na olimpijadu pusti druge turnire tamo se jedino nisi pokazao bronza nije ništa za najboljeg igrača svih vremena
t

tamo nema

pre 4 meseca

para, nije nikada ni racunao na nju..I onda pre Tokija skapira da bi mu trebala...
N

NN3

pre 4 meseca

Zna Nole šta radi. Naravno da postoji povreda, ali ne verujem da će odustati. Ovo je mala psihološka igrica sa Rudom da ga "olabavi", jer je Norvežanin stvarno u naletu i sjajnoj formi. Koliko god oni surovi profesionalci bili, u podsvesti će sigurno da ti stoji da je protivnik povređen i sa drugačijim stavom ćeš ući u meč, makar i 0.1% drugačije, nego kako bi ušao da znaš da je rival 100% zdrav. Psihologija je čudo. Uzmimo na primer situaciju da Novak povede na meču - nije isto kada znaš da gubiš od potpuno zdravog rivala i da gubiš od povređenog rivala. Kad znaš da gubiš od povređenog rivala uvlači ti se daleko veća nervoza, nego kada znaš da gubiš od zdravog i boljeg igrača.
v

varijanta dva

pre 4 meseca

oduvace ga Rud a Nole si pravi odstupnicu, bio povredjen.. Cudo da ti to nije palo na pamet.. Inace ako izadje na teren nije sigurno povredjen jer ne bi riskirao karijeru i zdravlje...
N

NOLE KING

pre 4 meseca

KOLENO, ako nisi u mogucnosti i ako lekarski tim odluci da odustanes ucini to, idu Olimpijske igre, to nedostaje u najblistavijoj karijeri jednog sportiste, ti si jednika nije to timski sport da te neko zameni. IMA JOS GS znam da zeliš 25 bice ali samo ako si ZDRAV nista na silu, Bogu hvala velikim delom karijere su te teze pobrede zaobisle, 38 nije isto kao i 25, ali i sada saljes decu na spavanje, BRAVO i svako dobro LEGENDO.
g

ghost11

pre 4 meseca

Koga briga za OI? Realno je mnogo bitnije GS, plus se igra na 3 seta a tu je Novak najbolji
S

Scaloneta

pre 4 meseca

Slušao sam šta je rekao novinarima, nije delovao kao neko ko će odustati.
O

OkosBokos

pre 4 meseca

Nista strasno i da odustanes. Najveci si. Imas pad u karijeri, mozda se priblizava kraju, ali Federer i Nadal kad su bili pri kraju nisu mogli ni da opepele, a ti rokas 4 sata i jace.
T

TD

pre 4 meseca

Kakav crni petak, u sredu se igra...